Tečaj - pigmentacija AREOL (medicinski tattoo)

Derma / estetika
Všečki (0)
19. 02. 2018 do 20. 02. 2018
Tržaška cesta 37b, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na zemljevid
800,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Omejeno število tečajnikov.

Pridružite se nam na odlično zasnovanem tečaju medicinske pigmentacije za področje prsnih kolobarjev - AREOL, po konceptu Swiss Color International.

Z vami bom voditeljica tečaja Alenka Knep,. Na področju mikropigmentacije sem dejavna že 10 let. Prav tako sem uradna mednarodna voditeljica tečajev za priznano blagovno znamko Swiss Color. Vsak dan v svojem salonu izvajam številne mikropigmentacije različnih področji. Skozi leta izkušenj in dela, pa se je izkazalo, da je ravno medicinski tattoo - pigmentacija areol in brazgotin moje področje. Zaradi odličnih rezultatov sem bila do sedaj že kar nekajkrat povabljena k mednarodnemu sodelovanju na konferencah in kongresih. Tako kot preteklo leto, bom tudi v letošnjem letu predavala in predstavljala pigmentacijo areol v Dubaju na mednarodnem PMU kongresu ter mednarodnem kongresu v Munchnu. Moje utrinke s predavanj lahko spremljate tudi na Facebook strani ter Instagramu.

Facebook: https://www.facebook.com/studioloox/ 

Instagram: https://www.instagram.com/alenka_knep/ 

Prizadevam si, da so moja izobraževanja kar se da izčrpna in de se imamo ob enem tudi prijetno ter da ostanemo v kontaktu tudi po uspešno zaključenem tečaju.

Na tečaj se lahko prijavite preko e-mail naslova : info@swiss-color.si (TEČAJ JE NAMENJEN LE TISTIM, KI ŽE IMAJO OPRAVLJEN OSNOVNI TEČAJ ZA PERMANENTNI MAKEUP).

Ob prijavi boste prejeli tudi vse potrebne informacije.

Veselim se sodelovanja z vami, Alenka Knep

Tečaj - pigmentacija AREOL (medicinski tattoo)