TEČAJ PODALJŠEVANJA TREPALNIC MEGA VOLUMEN Z LYDIO DOMINICK - 28. MAREC 2019 LJUBLJANA

Makeup
Všečki (0)
Po dogovoru
Začetek ob00:00
790,00 €
Vrsta izobraževanja
Individualni tečaj

Datum: 28.3.2019 LJUBLJANA
Lokacija: Kristalna palača BTC, Ljubljana
Cena: 790€ z DDV vključen je začetnim setom v vrednosti 220€

Popolnoma smo navdušeni, da je ena največjih strokovnjakinj podaljševanja trepalnic svetovnega kova in direktorica mednarodnih izobraževanj pri LashBox LA, Lydia Dominick, sprejela naše vabilo in prihaja 28. marca 2019 v Slovenijo in bo izvedla TEČAJ MEGA VOLUMEN ADVANCED s trepalnicami debeline 0,03mm!

Izpopolnjevalno izobraževanje Lash Box LA Mega volumen Advanced z Lydio Dominick je napredno usposabljanje, ki uvaja tehnike za podaljševanje trepalnic z mega volumnom. Med usposabljanjem vas bomo naučili tehnike mega volumen, ki je v primerjavi z drugimi volumenskimi tehnikami najhitrejša. Tehnika, ki v čopkih uporablja 8-15 trepalnic na eno naravno, je odlična, ko stranke želijo izjemno goste trepalnice. Med izobraževanjem bomo uporabljali trepalnice velikosti 0,03 mm (vrste Royal Sable in Cashmere).

Za odlične rezultate je po usposabljanju zelo pomembno utrjevanje znanja tudi v praksi. Med usposabljanjem boste deležni napotkov, kako pridobljeno znanje uporabiti v praksi. Uspešnost posameznega udeleženca je odvisna tudi od predanosti delu.

To je izpopolnjevalni tečaj. Osnove podaljševanja trepalnic bodo razložene zgolj na kratko.

S to tehniko boste trepalnice nanašali manj časa, obenem pa uspeli ustvariti več volumna. Naučili se boste različnih trikov, nudili pa vam bomo tudi nasvete, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah Lydie.

Tehnika mega volumen je napredna tehnika, zato od naših udeležencev pričakujemo predhodne izkušnje s klasičnim podaljševanjem trepalnic.

Certifikat

Prejeli boste mednarodni certifikat usposabljanja na ime, ki ga boste navedli med registracijo.

Vključeno:

Gradivo s teorijo, nasveti in triki.

S prijavo na usposabljanje potrjujete, da ste uspešno opravili klasični tečaj podaljševanja trepalnic 1:1.

Udeleženka mora na določen datum priskrbeti model.

Za udeležbo na usposabljanju mora imeti udeleženka izkušnje in veščine klasičnega podaljševanja trepalnic.

Rezervacijo mesta naredite, ko vplačate 50% zneska. Celoten znesek mora biti poravnan vsaj 1 teden pred datumom usposabljanja.

TEČAJ PODALJŠEVANJA TREPALNIC MEGA VOLUMEN Z LYDIO DOMINICK - 28. MAREC 2019 LJUBLJANA

Začetek ob 00:00
790,00 €