Tečaj spino masaže glave

Fizioterapija
Všečki (0)
28. marec, 2019
Špruha 19, Trzin
Poglej na zemljevid
680,00 €
20 ur tečaja
Vrsta izobraževanja
Individualni tečaj

NE ZAMUDITE TEČAJEV

 • SPINOMASAŽA GLAVE
 • Ø 3- DNEVNI TEČAJ SPOZNAVANJA MERIDIANOV IN AKUPUNKTURNIH TOČK

 V podjetju E-Vizija, Špruha 19, v IOC Trzin-u, organiziramo 20 urni tečaj  Spinomasaže glave in 3 dnevni tečaj spoznavanja meridijanov in akupunkturnih točk. Tečaj je namenjen vsem, ki jih zanima drugačen pristop masaže, kozmetičarkam, frizerjem, maserjem,…

 1. 1.    SPINOMASAŽA GLAVE

KONČNI CILJ: Pridobitev sposobnosti za Spinomasažo glave.

NA TEČAJU BOMO PODROBNEJE SPOZNALI

 • Spinomasažne gibe in prijeme
 • meridiane in akupunkturne točke
 • osnove tradicionalne kitajske medicine
 • teorijo Yina in Yanga petih elementov
 • čustva, ki vplivajo na nastanek bolezni
 • razno

 OPIS SPINOMASAŽE
Zajema masažo rok, predela ob hrbtenici, ram, vratu, zatilja, obraza in glave. S tem se sprostijo meridijani oz. energijske poti na obrazu, hrbtenici, ramenih in rokah.

KOMU JE NAMENJENA
Zaradi celodnevnih aktivnosti čutimo napetost v predelih vratu in ramen (posledica - nespečnost, glavoboli in utrujenost). Namenjena je zmanjšanju napetosti zaradi stresa, preobremenjenosti in misli ali pa samo razvajanju ter dobremu počutju stranke. Še posebej priporočljiva za ljudi, ki so podvrženi alergijam na cvetni prah, saj se pri tej masaži sprostijo sinusi. 

PRIČETEK TEČAJA

Tečaj se prične v četrtek 28.3.2019 ob 18.00 uri v prostorih E-Vizije na Špruhi 19, IOC Trzin. Za udeležence so zagotovljena brezplačna parkirišča.

 15% popust do 22.marca

Kotizacija za 20 urni tečaj znaša 790,00 EUR. V kolikor se prijavite do 22. marca, vam pripada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom znaša 632,00 EUR

 

 1. 2.    3- DNEVNI TEČAJ SPOZNAVANJA MERIDIANOV IN AKOPUNKTURNIH TOČK 

NA TEČAJU BOMO PODROBNEJE SPOZNALI

 • meridiane in akopunkturne točke
 • tehnike in prijeme za sprostitev blokad v meridianih
 • čas delovanja določenih meridianov
 • osnove tradicionalne kitajske medicine
 • teorijo Yina in Yanga petih elementov
 • čustva, ki vplivajo na nastanek bolezni
 • razno 

Meridiani:
Kanali ali meridiani tečejo kot reke po površini telesa in se nadaljujejo kot podvodne reke globoko v notranjost telesa, kjer dovajajo energijo v notranje organe. Kjer se en kanal začne in konča, steče v naslednji kanal in ustvarja nenehen krogotok. Iz glavnih ali primarnih kanalov izhajajo majhni potočki kot manjše veje iz drevesa, ki se nato še nadaljnje delijo v še manjše potočke, ki dovajajo energijo do vseh delov telesa, kot so mišice, kosti, koža itd. Sistem kanalov je kot obsežna matrica, ki dovaja energijo v vse dele in funkcije telesa. Sistem energijskih kanalov je podoben živčnemu sistemu in žilnemu sistemu.

PRIČETEK TEČAJA
Tečaj se prične 2. februarja 2018 v prostorih E-Vizijena Špruhi 19, IOCTrzin.Za udeležence so zagotovljena brezplačna parkirišča. 

15% popust do 25. januarja
Kotizacija za 3-dnevni  tečaj znaša 450,00 EUR. V kolikor se prijavite do 25. januarja, vam pripada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom znaša 383,00 EUR

Tečaj bom vodila Renata Podržaj
Sem svetovalka Nove Tehnologije Življenja, E-predavateljica, svetovalka, E- terapevtka hrbtenice, Spinomaserka. Treniram metodo New Life Technology od leta 2004 (preko 3900 ur), od leta 2009 se udeležujem treningov New Life Technology, pod vodstvom Phenomena Academy in hrvaškega centra E-Rejuvenation.

Izvajam individualna in skupinska svetovanja in predavanja z ljudmi različnih generacij, metodo E-terapije hrbtenice ter Spinomasaže (preko 3100 ur). 

Za več informacij in  za prijavo
Pišite na renata@evizija-healthy-lifestyle.si
Pokličite na 041 397 051 

www.evizija-healthy-lifestyle.si     e-mail: renata@evizija-healthy-lifestyle.si         fb: evizija-healthy-lifestyle

 

Tečaj spino masaže glave

28. marec, 2019
680,00 €
20 ur tečaja