TERAPEVTSKA MANIKIRA

Mani & pedi
Všečki (0)
20. marec 2018
09:00 - 15:00
Pirnikova ulica, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
Poglej na zemljevid
122,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Na tečaju se boste naučile prepoznavati različne tipe nohtov in razne deformacije, se seznanile z različnimi postopki specialne nege rok, kako popraviti noht z mrežico in spoznale najprimernejše preparate za zdravljenje nohtov, še posebej edinstveni terapevtski sistem Nailtiques. Ta popravi luskaste, krhke in razcepljene nohte, z njihovo redno uporabo in kakovostnim negovanjem pa lahko dosežemo dolge, zdrave, lepe in močne nohte.

Enodnevni tečaj traja 6 ur in zajema teorijo in prakso:  Teorija:- tipi naravnih nohtov,- preparati za nego nohtov,- postopki specialne nege rok,- svetovanje. 

Praksa:- terapevtska manikira,- masaža rok,- parafinske kopeli in tople rokavice,- francoska manikira. Tečajnice se učijo druga na drugi. 

Tečaj izvaja Mojca Janežič - direktorica podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA, kozmetičarka, PHD master educator za Hand & Nail Harmony in IBD, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka. 

Cena: 100,00 € + DDV 

Tečajnice prejmejo učbenik in diplomo, v ceno tečaja je vštet tudi ves potrebni material, ki ga udeleženke potrebujejo na tečaju.

Če obiskujejo tečaj v okviru izobraževanja in usposabljanja v okviru NPK Maniker-ka, morajo do izpita opraviti tudi vaje na najmanj petih modelih.

TERAPEVTSKA MANIKIRA

20. marec, 2018
09:00 - 15:00
122,00 €