Trends Of Beauty Gradec: Odkrijte spomladanske trende!

Kozmetika
Všečki (1)

Spomladanska lepota se bliža z velikimi koraki, saj bodo v Hali A Sejmišča Gradec kmalu ponovno predstavljeni LEPOTNI TRENDI! V času sejma bodo iskalci trendov ponovno našli vse, kar si njihovo srce lahko poželi.

Pretekla leta so že pokazala, da trend sejma določa standarde in privabi več kot 4.000 obiskovalcev. Čaka Vas več kot 300 blagovnih znamk in razstavljavcev, ter številne zanimive delavnice, seminarji, predstavitve...

Sejem TRENDS OF BEAUTY je sejem za strokovne obiskovalce. To pomeni, da morate ob nakupu vstopnice predložiti dokazilo. Kot dokazilo velja članska izkaznica Gospodarske zbornice, obrtna izkaznica, kopija spričevala o končanem šolanju ali potrdilo vašega delodajalca.

Če želite svoje strokovno znanje posredovati večjemu občinstvu, lahko se registrirate na njihovi internetni strani in aktivno sodelujete v programu sejma. Navdušite svoje obiskovalce s kakšno zanimivo delavnico, ali pa predavanjem na temo lepote. Torej imate priložnost, da vključite občinstvo in postavite svoje izdelke in storitve v središče pozornosti.

https://mcg.at/events/trends-of-beauty/

Trends Of Beauty Gradec: Odkrijte spomladanske trende!

18. 4. 2020 - 19. 4. 2020