Top 12 make-up čopičev, ki bi jih morala imeti vsaka vizažiistka in ljubiteljica ličenja

Makeup
Všečki (0)

Opis

Znamka: Kremca
Oznake: make-up, čopiči, vizažisti

Čopiči so namenjeni vsem, ki profesionalno delujejo na področju make-upa. Najboljša izbira pa so tudi za vse ljubitelje oz. začetnike. Njihova uporaba je preprosta in učinkovita.  Ščetine čopičev so zasnovane tako, da omogočajo kvaliteten nanos podlage in senčil in tako omogočajo profesionalen končni izdelek. V črnem etuiju vas čaka 12 čopičev z lesenim držalom. Ščetine čopičev so izdelane iz naravne kozje dlake ali pa so sintetični.

 Vse čopiče sem uporabila in testirala tudi sama. Izbrala sem si 2 make-upa, ki sta tudi trend za jesen/zima 2014.  Prvi make up je dnevni, jesensko obarvan in s kovinskim poudarkom, drugi pa je bolj intenziven in tudi modni trend za jesen/zima 2014, imenovan teorija barv. Torej čopiči so test uspešno opravili in zato vam jih z veseljem priporočam v uporabo.

ČOPIČI ZA OČI

Mehko nanašanje barve
Ta čopič je narejen za mešanje neagresivnih linij po celotni veki in na koncu za osvetlitev pod obrvjo. Z njim nanašajte tudi senčilo na obrvi saj boste ustvarile res naraven videz.

tjasa

Gobica
To niti ni čopič ampak gobica v jajčasti obliki. Omogoča intenziven nanos senčila in je odličen pripomoček za mešanje barv. Barve se res lepo zlije skupaj zato ga vedno uporabite za finishiranje končnega make-upa na veki.

tjasa1

 Čopič za linijo
Njegova trša sturktura je odlična za nanašanje linije v gubo in pa za intenziven nanos senčila kjerkoli na veki.

tjasa2

 Smookey eyes
Ščetine tega čopiča omogočajo mehko senčenje. Z nežnimi krožnimi gibi boste ustvarile čudovit smooky eyes. Uporabite ga tudi za mešanje barv pod veko.

tjasa3

 Mala pahljača
Doseže vsak kotiček očesa. Omogoča intenziven nanos senčila. Super premeša barve med seboj. Uporabite pa jo lahko tudi za nanos tekočega eyelinerja.

tjasa4

Eyeliner čopič
Če vam do sedaj nikakor ni uspelo narisati lepe ravne črte na zgornji veki, vam to sedaj vsekakor bo. S tem čopičem je res enostavno-navdušene boste.

tjasa5

Krtačka za obrvi
Kot vidite so moje obrvi v resnici zelo redke in zato je še toliko bolj potrebno paziti, ko poudarjamo obrvi. Zapolniti je potrebno vsako luknjo, vseeno pa moramo ohraniti naravni videz obrvi. To sem dosegla s pomočjo čopiča za mehko nanašanje in krtačko za obrvi. S trdim delom krtačke obrvi razčešete, nato sledi nanos senčila, z mehko stranjo krtačke pa odstranite odvečno senčilo in ustvarite res lep naraven videz.

Krtačka za trepalnice
Krtačko uporabljajte pred nanosom maskare in med nanašanjem maskare. Z njo boste preprečile lepljenje trepalnic in odstranile vse morebitne grudice.

tjasa6

 

ČOPIČI ZA OBRAZ

Korektor čopič
Na kožo nanaša zelo prekrivno. Dobro doseze kotičke ob nosu in okoli očesa.

Pahljača
Predhodno jo malo navlažite z vodo. Z njo boste dosegle res transparenten, enakomeren in sijoč videz.

 Veliki čopič
Čopič je zasnovan tako, da nanaša puder v prahu na kožo enakomerno in ne pušča lis. Uporabite ga tudi za nanaos rdečila oz. bronzerja.

copici1

 ČOPIČ ZA USTNICE

Čopič nežno nanaša šminko in jo porazdeli po vsej ploskvi. Barvno obrobo in šminko pa premeša do ravno pravega razmerja.

 KONČNI IZDELEK

tjasa7

Na sliki:
-  Jesenski, dnevni make-up s kovinskim poudarkom
-  Intenzivni make-up. Teorija barv

 MAKE-UP TRENDI JESEN/ZIMA 2014

 Od kovinske do pridiha elctro-housa in nič drugega kot sijoča koža. Želele boste nositi prav vsak must-have make-up trend te sezone.

copici

Čopiče kupite v spletni trgovini: http://kremca.net/shop/index.php?route=product/product&path=109_114_143&product_id=267

 Slike in tekst: Tjaša Balukčič

Top 12 make-up čopičev, ki bi jih morala imeti vsaka vizažiistka in ljubiteljica ličenja

Pošlji sporočilo