Udeležili smo se tradicionalnega letnega kongresa kozmetike MATIS

Kozmetika
Všečki (1)

Včeraj, v četrtek 19. 10., se je delček ekipe Kremca.si udeležil zdaj še tradicionalnega letnega kongresa kozmetike MATIS, ki je potekal v hotelu Astorija na Bledu. Celo predavanje je vodila mednarodna trenerka MATIS kozmetike Cecile Guignard.

Same osnove Matisove filozofije so profesionalnost, unikatnost, tehnološka dovršenost, izjemni protokoli nege in tudi včerajšnji dogodek ni bil izjema temu pravilu. Delavnica je bila brezplačna, in je bila namenjena tako začetnicam, ki šele spoznavajo kozmetiko MATIS, kot tudi že izkušenim kozmetičarkam, ki si želijo osvežiti znanje o proizvodih, linijah in profesionalnih negah MATIS.

Izvedeli smo vse o novi tehniki kabinske nege, ki so jo na veliko veselje vseh kozmetičark prilagodili prav njihovim zahtevam. Tako je MATIS to vrsto nege odločil močno modernizirati, jo prilagoditi in narediti individualno in unikatno za vsako stranko posebej. Strankam bodo na voljo tudi vse sestavine kozmetike MATIS, nege pa so razvrščene po različnih kategorijah za različne tipe kože in želje strank.