UNIQCURE - unikatni koncentrati. Kajti tudi vi ste unikat.

Kozmetika
Všečki (0)
Ljubljanska cesta 34/c, Kranj
Poglej na zemljevid

Opis

Oznake: Skeyndor, Uniqure

Vsaka koža je drugačna in zato so drugačne tudi njene potrebe. Da bi k temu dejstvu pristopili s specifičnim programom je SKEYNDOR kreiral UNIQCURE linijo. To so unikatni koncentrati, ki združujeo več kot 50 letne izkušnje blagovne znamke in najnaprednejšo tehnologijo. Ustvarili so personalizirane in specifične rešitve za vsakogar. Sedaj je na voljo nova “era” personalizirane kozmetike. To je UNIQCURE, nova linija ampul, ki združuje najnovejša znanstvena odkritja in deluje ciljno na probleme kože na področjih, ki potrebujejo specifični tretman. Ampule so izjemnega pomena za naš vsakodnevni lepotni ritual. Katera je najprimernejša za vas? UNIQCURE koncentrati spodbudijo lepotne učinke vaših običajnih negovalnih proizvodov z več kot 35 načrtno izbranimi aktivnimi učinkovinami, optimiziranimi s SKEYNDOR tehnologijo, ki doseže izjemne rezultate na koži.

UNIQCURE - RENEWAL PEELING CONCENTRATE - Z učinkom pilinga: vlaži, obnavlja in posvetli

“Leave-on” piling koncentrat s 15% kislinami, inspiracija v pilingih estetske medicine, ki se nanašajo na kožo brez spiranja. Združuje 3 vrste kislin (AHA, PHA, PCA). Priporočamo za vse tipe in stanja kože, še posebej za pusto, zadebeljeno kožo z odprtimi porami ali brazgotinami od aken. Ne priporočamo za zelo občutljive kože.

UNIQCURE - INTENSIVE HYDRATING CONCENTRATE - Globinsko navlaži, pomirja in uravnoteži vlago

Vlažilni koncentrat z intenzivnim in dolgoročnim učinkom. Neposredno dovaja naravne vlažilce, identične že prisotnim v koži in termalno vodo ter sestavine, ki se v koži transformirajo v hialuronsko kislino. Priporočamo za vse vrste kož, predvsem pa za suhe in dehidrirane kože.

UNIQCURE - SOS RECOVERING CONCENTRATE - Pomirja, uravnoteži, zaščiti in nudi udobje

“SOS” koncentrat s pomirjujočim učinkom. Zmanjšuje hiper občutljivost in kronično draženje kože z blokiranjem pred vnetnih procesov. Priporočljivo za občutljive, reaktivne kože in kože s tendenco k atopični ali kuperozni koži. Priporočamo uporabo po tretmanih v estetski medicini, po posegih kot je lasersko pomlajevanje in dermatološki pilingi.

UNIQCURE - BRIGHTENING GLOW CONCENTRATE - Svetli, beli, zaščiti in čvrsti

Intenzivni antioksidantni koncentrat z 10% stabiliziranim derivatom C vitamina. Združuje tri močne antioksidante za beljenje kože, izenačitev polti, pri tem pa poudari naravni sijaj kože. Priporočamo za puste in stresne kože, primerno tudi za kožo z blagimi temnimi madeži ali prvimi starostnimi madeži.

UNIQCURE - DARK-SPOT CORRECTING CONCENTRATE - Beli, osveži, izenači ton in vlaži

Koncentrat za izenačitev obarvanosti kože, izenači ton in povrne porcelanasto polt. Zmanjša tvorjenje in razporeditev melanina ter ostalih pigmentov, ki nastajajo zaradi staranja kože. Priporočeno za kožo s temnimi madeži, prekomerno ali neenakomerno obarvano kožo.

INSTANT LIFTING CONCENTRATE - Čvrsti, napolni, svetli in zbriše znake utrujenosti

Priporočeno za povešeno kožo z utrujenim videzom. Takojšnji učinek obraznega liftinga, z močnim učinkom učvrstitve in napetosti. Takojšnji lepotni učinek, ki prestrukturira vaš obraz in odstrani znake utrujenosti iz vašega obraza.

UNIQCURE - WRINKLE INHIBITING CONCENTRATE - Gladi, polni, čvrsti. Gladka koža brez izraznih linij

Intenzivni koncentrat proti gubam, inspiracija v korekturni estetski medicini. Vsebuje tri močne polnilce, ki delujejo v sinergiji; GABA, “Botuline-like” peptid in “Snake venom-like” peptid, ki omogočijo takojšnje in dolgoročno glajenje gub. Priporočamo za kože z gubami okrog oči in na čelu; ter kot vzdrževanje ali kot kozmetično alternativo invazivnim posegom z botulin toksinom.

UNIQCURE - REDENSIFYING FILLING CONCENTRATE - Polni in čvrsti, za gostejšo in bolj vitalno kožo

Koncentrat za prestrukturiranje kože s 3D lifting učinkom na koži. Močan stimulator celic, ki spodbuja, polni in pomlajuje kožo od znotraj. Navdih v korektivni estetski medicini. Obnavlja volumen obraza. Priporočamo za tanko kožo, za kožo ki je izgubila čvrstost in za vertikalne gube (smejalne linije in vrat).

UNIQCURE - unikatni koncentrati. Kajti tudi vi ste unikat.

Pošlji sporočilo