Upoštevanje predpisov o varstvu osebnih podatkov v kozmetični dejavnosti

17. maj 2018
12:00 - 15:00
Tržaška 32, Ljubljana
Poglej na zemljevid
60,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

UPOŠTEVANJE PREDPISOV O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV V KOZMETIČNI DEJAVNOSTI

v četrtek, 17. 5. 2018 od 12.-15. ure v prostorih VIST – Visoke šole za storitve v Ljubljani, Tržaška 32 (vhod s Šestove ulice mimo vratarnice Ilirije d.d., kjer je javno parkirišče)

SPLOŠNA UREDBA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, ki jo je sprejela Evropska komisija in začne veljati že 25. maja, zadeva tudi vas, saj se tudi v kozmetični dejavnosti srečujete z osebnimi podatki, uredba (znana kot GDPR) pa strogo določa, kdaj, kako in zakaj smete zbirati osebne podatke vaših strank in zaposlenih, kako jih morate varovati, v kakšne namene jih smete uporabljati, kakšne so pravice strank in zaposlenih v zvezi s temi podatki… In osebni podatek je vsak podatek, vezan na posameznika! Zato vabljeni na seminar, na katerem boste razjasnili osnovna vprašanja v zvezi z zahtevami Uredbe ter dobili izhodišča za urejanje varovanja osebnih podatkov v skladu z Uredbo pri vaši dejavnosti in se izognili visokim kaznim.

Seminar bo izvedel prof. dr. Janko Žmitek, dekan VIST – Visoke šole za storitve, vodja projekta uvajanja Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov na VIST-u in Zavodu AI – Akademiji za kozmetična izobraževanja, torej zavodih, ki se oba ukvarjata s področjem kozmetike. Zato bo lahko seminar konkretno prilagojen kozmetični dejavnosti.

  • Cena (brez DDV): 60 EUR.
  • Cena za sedanje in dosedanje slušateljice  Zavoda AI (Kozmetični tehnik, NPK) in študentke/diplomantke VIST (brez DDV) 50 EUR.
  • Prijave in odjave do 15. 5. 2018.

Informacije in prijave na www.zai.si, info@zai.si ali 051 380 453.

Upoštevanje predpisov o varstvu osebnih podatkov v kozmetični dejavnosti