Ustavite sonce in staranje kože

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: BDR
Oznake: sončna kozmetika

Zime smo se dodobra nasitili in željno pričakujemo sončne žarke.
Med izpostavljanjem soncu pa seveda nikakor ne smemo pozabiti zaščititi naše kože. BDR ponuja izdelek, ki kože ne samo kemično zaščiti pred UVA in UVB žarki, z mineralno zaščito na koži tudi ustvari zaščitni sloj, deluje antibakterijsko in protivnetno, in, kar je najbolj pomembno, vsebuje kompleks, ki preprečuje staranje kože.

Da, prav ste prebrali – v eni steklenički je vaša osebna anti-age krema združena z zaščitnim faktorjem za zaščito kože pred soncem. Mineralna in kemična zaščita pred soncem Mineralna zaščita pred soncem na koži naredi zaščitni sloj – kot obliž, ter ji nudi takojšnjo zaščito, toda se izgubi s potenjem/plavanjem in bi jo bilo treba vedno znova osvežiti.

Kemična zaščita pred soncem potrebuje 20–40 minut, da se razvije. Ko je zaščita pripravljena, pa obstane na koži 3–4 ure in ne izgubi učinka niti v vodi. Ščiti pred UVA in UVB žarki sonca, ki lahko kožo na površini poškodujejo, v globini pa povzročajo njeno staranje. Samo na podlagi kombinacije mineralne in kemične zaščite je omogočena takojšnja in dolgotrajna zaščita pred soncem.

Beauty Defect Repair ali BDR je posebna tehnologija mikrostimulacije kože, ki s pomočjo aktivnih kozmetičnih preparatov omogoči globljo regeneracijo kože. Preparati omogočijo obnovo kožne celice, spodbudijo obnovitev kolagena in elastina ter mikrocirkulacije. BDR metoda je optimalna sinteza med tehnološkimi mehanizmi delovanja in dermatološkimi aktivnimi sestavinami. Sistem na prijeten način stimulira naravno sposobnost obnove kože in celice so med seboj manj povezane. Sposobnost penetriranja BDR aktivnih sestavin je tako pospešena in večkrat povečana. Mogoče je aktivirati proces samoobnavljanja kože in takoj doseči želene spremembe na koži.

Re-flect izdelka, v katera se boste zaljubili BDR je tržišču predstavil dva izdelka, ki sta pri distributerki Lei Kmetec v redni ponudbi.

  • VK-produkt;
    Re-flect 50 ml tekočina, ki ne vsebuje olja, torej ni mastna in ne obleži na koži. Primerna je za vse tipe kože, ima nežen vonj po jasminu in tonka fižolu. Nanesemo jo po serumih in PRED zaključnim slojem (v primeru mastne kože se nanese nerazredčeno), po potrebi se lahko nanese tudi preko ličil. Resnično idealen izdelek za v vsako žensko torbico 
  • Kabi-Produkt;
    Re-flect professional 100 ml krema z bogatim kompleksom za nego, ki se vpije v kožo in posreduje prijeten negovalni občutek. Primerna je za vsak tip kože in je brez vonja Nanesemo jo kot zaključni sloj, pomaga pa preprečevati srbečice in nelagodne občutke po posegih oziroma negah (npr. po stimulaciji/ dermabraziji). Za razliko od izdelka VK sta, poleg takojšnje zaščite pred soncem, glavni nalogi kreme, da pomirja in preprečuje rdečico.