Vrhunska nemška profesionalna kozmetika Chris Farrell

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Chris Farrell
Oznake: naravna kozmetika

Podjetje Agranda je generalni zastopnik naravne profesionalne kozmetike Chris Farrell

Vrhunska nemška profesionalna kozmetika CHRIS FARRELL  je kozmetika z visoko vsebnostjo naravnih sestavin.

Inovativne tehnologije so omogočile ustvarjanje maksimalno naravne kozmetike, ki vsebuje znatno količino naravnih sestavin, ki vzpostavljajo ravnovesje v koži.

Že od leta 1969 podjetje Chris Farrell proizvaja kozmetiko brez uporabe konzervansov s posebnim postopkom za pripravo emulzije

V kozmetiki CHRIS FARRELL se uporablja metoda "obarvanja arome", pri kateri aroma postopoma izhlapeva in vonj se nevtralizira. Ta posebna metoda razvoja dišav ne povzroča alergijskih reakcij.

V kozmetiki se uporabljajo vitamini, minerali, aminokisline, antioksidanti in druge ortomolerularne snovi v normi prisotni v organizmu človeka, ki imajo biološko aktivno vlogo v obnavljanju osnovnih funkcij kože.

Kozmetika je primerna za vse tipe kože. Na voljo je izključno v kozmetičnih salonih, saj smo prepričani, da kozmetičarka najbolje pozna vašo kožo in zna oceniti kaj je za njo dobro.

No- Age Juvenizer

Serum s hialuronsko kislino, ki nudi takojšnji lifting-učinek. Zglajuje gubice, zagotavlja dolgotrajno vlaženje in sproščen občutek, izravnava relief kož. Po nanosu koža videti lepša in jasnejša. No-Age Juvenizer poskrbi za ohranjanje mladosti vaše kože. Serum se lahko kombinira z vsemi izdelki Chris Farrell in primeren za vsak tip kože ne odvisno od starosti, tako za moške kot za ženske.  

Vrhunska nemška profesionalna kozmetika Chris Farrell

Pošlji sporočilo