Zagorela polt brez sončenja

Opis

Znamka: First Tan
Oznake: first-tan, all in one cabin

Praženje na soncu je out – Samoporjavitev je IN! Prva "All-in-one" First Tane je inovativna in visoko tehnološka kabina za pridobivanje rjave polti.
Kabina je zaščitena z mednarodnim patentom ter zagotavlja različne lepotne in kozmetične tretmaje na dosleden in natančen način po celem telesu, ne da bi zapustila madeže ali pa lise. Odlična novica je tudi to, da kabina deluje na okolju prijazen način, sej v okolje ne spušča nobenih škodljivih odpadkov. Čokoladna polt je zagotovljena v samo nekaj sekundah, medtem ko se spoštuje zdravje kože in okolja.

Na voljo je 12 različnih lepotnih tretmajev:

Izdelki za porjavitev brez sonca, zaščito pred sončenjem, tretma po sončenju, poživitev, hujšanje, mišični tonus, vlaženje kože in drugi.

  • HUMANOIDNI ANDROID SISTEM: Tretma izvaja humanoidni robot, kot da ga opravlja resnični izvajalec.
  • CILJNA UPORABA: Izberite obraz, noge ali celotno telo.
  • LASERSKI SISTEM ZA PRIDOBIVANJE PODATKOV: Za prilagoditev tretmaja različnih velikostim in fizičnim lastnostim uporabnikov.
  • NAPREDNA TEHNOLOGIJA PROGRAMABILNEGA LOGIČNEGA KRMILNIKA: Popoln nadzor z inovativno konzolo s programabilnim logičnim krmilnikom.
  • TEHNOLOGIJA ZA SOHO OBDOBJE: Termostat uravnava kabino in jo ohranja na primerni temperaturi. Po tretmaju se aktivira program za sušenje.