Že poznate ELEMIS, vrhunsko angleško kozmetiko?

Kozmetika
Všečki (0)

ELEMIS je globalna znamka z več kot 25 leti izkušenj in inovacij v vrhunski negi kože. Je vodilna britanska negovalna in SPA kozmetika, ki ponosno sodeluje z več kot 1600 prestižnimi hoteli in saloni, 155 luksuznimi ladjami križarkami in več kot 150 trgovinami po vsem svetu, rokam Elemis terapevtov pa se vsako leto preda več kot 6,5 milijona zadovoljnih strank.

DEFINIRA NAS NARAVA, VODI NAS ZNANOST.

Vsaka NAPREDNA formula je inovativen skupek znanosti in narave, skrbno izbrana s strani predane ekipe raziskovalcev, znanstvenikov in strokovnjakov za nego kože.

Celovit portfolio s klinično dokazanimi rezultati izdelkov in tretmajev  ter prestižna prodajna mesta  podpirajo vključevanje končnih kupcev in trajno rast.

NAŠE GLAVNE ZNAČILNOSTI


Pridobljeno iz narave, potrjeno z znanostjo

Strokovno združujemo najsodobnejšo tehnologijo z najmočnejšimi naravnimi aktivnimi sestavinami, ki izvirajo iznad zemeljske površine in pod njo.

 

Koži prijazne, čiste formulacije

Novi proizvodi so razviti brez: Parabenov, SLS, SLES, DEA, Umetnih barvil, Mineralnih olj, Ftalatov, Formaldehida, Hidrokinona, Smukca, Triklosana & Triklokarbana.


Učinkovitost & celovitost izdelkov

Podprt s strogimi kliničnimi in potrošniškimi testi, ELEMIS ustvarja učinkovite formulacije, ki spoštujejo kožo in zagotavljajo vidne, transformativne rezultate.

NAŠA TEMELJNA NAČELA

 

Pridobljeno iz narave

Učinkovite in ekskluzivne rastlinske in morske aktivne sestavine, pridobljene `nad in pod` površjem zemlje, v kombinaciji z vrhunskimi teksturami in senzoričnimi aromami.

 

Klinično dokazani rezultati

ELEMIS združuje znanost o naravi in znanost o koži ter zagotavlja znanstveno preizkušene formulacije, ki zagotavljajo klinično dokazane rezultate.

 

Znanstvene inovacije

Visoko učinkovite formulacije, razvite z uporabo vrhunske znanosti in tehnologije.

 

Nenehen razvoj

Vaša koža, vaše telo in vaše dobro počutje so v središču ELEMIS-a, ki se neprestano razvija, da bi zadovoljil vaše potrebe glede nege kože in življenjskega sloga. 

DAJEMO RESNIČNE REZULTATE. BREZ BLIŽNJIC IN BREZ TRIKOV!

Elemisove profesionalne nege obraza in telesa so po vsem svetu znane po svoji učinkovitosti in klinično dokazanih rezultatih. ELEMIS nega je doživetje, kjer dotik in tehnologija delujeta s polno močjo mineralov, rastlin in aktivnih naravnih aromatov.  

 

BIOTEC NEGE Z APARATOM

Nega obraza z napredno tehnologijo. Premostitev vrzeli za stranke, ki razmišljajo o kozmetičnih ali neinvazivnih postopkih - združitev tehnologije, dotika in aktivnih učinkovin.

8 visoko učinkovitih neg obraza in 5 naprednih tehnologij daje takojšnje, vidne in dolgotrajne rezultate – vse to v 1 aparatu, ki zadovoljuje še tako specifične potrebe kože in razkriva novo generacijo neg za brezkompromisne rezultate.

 

KLASIČNE NEGE

Svetovno priznane nege uporabljajo dotik kot močno diagnostično orodje. Intuicija dopolnjuje strokovno znanje s klinično dokazanimi rezultati.

NAGRAJENI PROIZVODI Z VEČ KOT 400 NAGRADAMI

Elemisove napredne linije proizvodov za nego obraza in telesa podpirajo rezultate neg v salonu in zagotavljajo lojalnost znamki.

Inovativni proizvodi so predpisani individualno in glede na življenjski slog posameznika.

Gube in gubice, pomanjkanje vlage, nečista koža … Ne glede na to, s kakšno težavo se soočate, Elemis s svojim individualnim pristopom in več kot 120 proizvodi za domačo nego, zagotovo najde rešitev za vsako težavo in zadosti najrazličnejšim potrebam kože.


PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Vsakih 9 sekund nekje na svetu nekdo kupi Pro-Collagen Marine kremo.

Z močnimi anti-ageing učinkovinami in izjemno rjavo algo Padina Pavonica klinično dokazano* zmanjšuje globino gub, izboljša čvrstost kože in njeno vlažnost v le 15 dneh in je tako ultimativna anti-ageng krema ter svetovni ‘best-seller’.

* Neodvisni klinični testi 2014.