ANDI FIT - HARMONIJA TELESA IN DUHA , ANDREJA STERLE PODOBNIK S.P.

Partizanska cesta 20, 1380 Cerknica 031 549 385 Všečki (0)
Prijavljen od avgust, 2017

O uporabniku

Znamke: Thalion,


V našem salonu SVAROG ( bog sonca ) vsak lahko najde nekaj zase! Če ne drugega mir in sprostitev pred vsakdanjim stresom. Pokličite in si rezervirajte svoje mesto pod soncem! 

Nega obraza in telesa
Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje, razni dodatki v prehrani,....vse to obremenjuje našo kožo. Čeprav se koža zelo hitro obnavlja lahko s pravilno nego ohranjate mladosten in energije poln videz. Zaupajte svojo kožo strokovnjakom in ohranite svoj mladostni videz.

Sprostite svoje obremenjeno telo
Obremenjeno telo pa naj bo športno ali ne, je podvrženo poškodbam in bolečinam. S pravilno nego in sproščanjem napetosti si lahko omogočite, da dan mine lahkotno in sproščeno. Vaše aktivnosti bodo veliko bolj efektivne in izžarevali boste življensko energijo. Zaupajte nam svoje telo in dokazali vam bomo kaj zmoremo.

Prepustite se nam...
Zapustite svet poln naporov in stresa in vstopite v magični svet sprostitve in miru. V sproščujočem okolju bomo za vas pripravili prijeten oddih od vsakodnevnega stresa. V nežni sproščujoči glasbi boste lahko pozabili na vsakodnevne skrbi se sprostili in posvetili svojim čutom.