Naravni Element, Polona Kršmanc Šiško s.p.

Ulica Gradnikove brigade 8, 1000 Ljubljana 031334697 Všečki (0)
Prijavljen od oktober, 2017

O uporabniku

Sem Polona Kršmanc Šiško, ustanoviteljica Naravnega Elementa, magistrica znanosti s področja kineziologije in kvalificirana maserka. Pred petnajstimi leti sem po opravljenemu tečaju klasične masaže odšla na Tajsko, kjer sem opravila izobraževanja za tajsko masažo in ni bilo več dvoma, da so masaže moja strast in poslanstvo.

Kmalu sem se odločila za potovanje v čarobno Indijo, kjer sem na večmesečni poti intenzivno nadgradila svoje znanje s številnimi ajurvedskimi masažnimi tehnikami. Želja po učenju me je peljala tudi v daljno Japonsko, kjer sem se naučila tehnik shiatsu masaže. Del akupresurnih tehnik pa sem osvojila tudi na izobraževanju v Ameriki. Sicer pa je London tisti, v katerega me večkrat zanese želja po nadgrajevanju znanja. Vsa moja pričakovanja pa je preseglo izobraževanje Pomlajevalne masaže obraza, nad katero so uporabnice več kot navdušene.

Masaže in lepotne tretmaje sem izvajala v različnih Wellness centrih po Sloveniji, kot tudi po podjetjih in dogodkih. Sem zelo vesela, da se je uresničila moja dolgoletna želja po čisto svojem kotičku in prepričana sem, da boste nad strokovnimi masažami navdušene. Prav tako pa v okviru programov promocije zdravja na delovnem mestu izvajam ročne sedeče masaže na stolu.

Pri svojem delu uporabljam najvišje kakovostna in visoko cenjena čista in naravna eterična olja svetovno priznanih proizvajalcev Florihana in Primavera. Rastlinska olja in masla so hladno stiskana, ne vsebujejo dodatkov, konzervansov ali mineralnih olj. Večji del rastlinskih olj in masel je ekološke pridelave, mnoga so iz pravične trgovine.