Ali vas zanima, kako uspešno poslovati v kozmetičnem salonu?

Kozmetika
Všečki (0)
Puntarjeva ulica 3 , 6000 Koper/Capodistria
Poglej na zemljevid

Opis

Znamka: Evgen Gec

Kako se stranke odzivajo na nizke in višje oziroma visoke cene? Katere so prednosti salona, ki imajo večjo vrednost kot same cene storitev? Kako z višjimi cenami pritegniti nove stranke? ...

Če planirate odprti kozmetični salon in se sprašujete, kako uspešno poslovati, ali pa ste že ponosni lastnik istega in bi želeli poslovati še bolj uspešno, vse odgovore lahko najdete v zelo koristnem priročniku - Kako uspešno poslovati v kozmetičnem salonu. V priročniku, katerega je avtor znani slovenski vizažist, kozmetični, svetovalec in prodajni trener, Evgen Gec, najdete konkretne napotke kako povečati dobiček, kako si ustvariti dobro ime in kako ustvariti dober odnos s strankami in takšno raven storitev, da se bodo stranke z veseljem vračale k vam.

V priročniku najdete vse, od pridobivanja in razvoja zaposlenih, finančnega poslovanja, organizacije dela v salonu, pridobivanja novih strank, prodaje izdelkov in storitev in vse do izvajanja marketinških aktivnosti v kozmetični stroki.

Vse je predstavljeno v uporabni obliki in je v praksi mogoče uporabiti takoj. 200 strani napotkov, idej, informacij in predlogov na osnovi katerih bo poslovanje potekalo lažje in bolj učinkovito. Z večjim prihodkom in manjšo porabo sredstev in dragocenega časa.

Ali vas zanima, kako uspešno poslovati v kozmetičnem salonu?

Pošlji sporočilo