Vse o lepoti, zdravju, kozmetiki in uspešnem poslovanju na enem mestu!

Kozmetika
Všečki (0)

Za vse vas, ki ste strokovnjaki na svojem področju, distributerji, podjetja, bodoči profesionalci s področja nege las in obraza, ozaveščeni ljudje, ki dajejo velik pomen dobremu počutju in lepemu videzu, se zanimate samo za kakovostne produkte in ste vedno na tekočem z novimi trendi, bomo danes predstavili tri medije, ki prinašajo zgolj relevantne in ažurne informacije s področja lepote, zdravja, kozmetike in poslovanja.

KREMCA.NET

„Meja je svet. Če ciljaš na luno, boš v najslabšem primeru pristal med zvezdami", pravi ustanoviteljica portala Kremca.net, naša Tatjana Bizjak, ki je združila dve na prvi pogled različni področji – kozmetiko in svetovni splet. Portal Kremca.net je edini slovenski portal, namenjen vsem, ki se profesionalno ukvarjajo z lepotno industrijo. Tako so vse razpršene informacije, do katerih je težko priti, združene na enemu mestu. Portal je namenjena vsem, ki se profesionalno ukvarjajo z lepotno industrijo in vsem tistim, ki želitjo spremljati novosti na trgu in se poslužujejo teh storitev.

Na portalu je hitro in z lahkim dostopom približana vsa industrija kozmetičnih izdelkov in storitev, nasveti za podjetnike in podjetnice ter mali oglasi, uporabniki pa lahko preko našega portala oglašujejo svoje delavnice, izdelke in storitve ter izmenjujejo mnenja v obliki člankov. Razen omenjenega, na portalu Kremca.net z veseljem predstavljamo vsa izobraževanja, dogodke, novosti, reportaže, novičke, ki so kakor koli povezane s profesionalno lepotno industrijo. Portal vam je na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto, tako da, dragi naši kozmetiki, maserji, pedikerji, manikerji, vizažisti, distributerji, proizvajalci in vsi vi, ki ste kakor koli povezani z lepotno industrijo – z veseljem vas vabimo, da nas sprejemate še naprej! 

BEAUTY FORUM

Z veseljem pa predstavljamo tudi revijo Beauty Forum, licenčno revijo vodilnega nemškega giganta Health and Beauty na področju kozmetične industrije s 30-letno tradicijo, ki je končno dostopna tudi slovenski publiki. Namenjena predvsem strokovnjakom in poznavalcem oziroma tistim, ki bodo to še postali, kot tudi vsem ljubiteljem lepote in nege telesa. Nastaja v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki, doktorji medicine, inovativnimi podjetniki in lastniki kozmetičnih salonov, ki zagotavljajo zanimivo branje kakovostnih avtorskih člankov ter predstavitev trendov in novosti na področju nege telesa na več kot 80 straneh.

Revija poroča o zadnjih trendih in raziskavah, ki temeljijo na širokem znanju, članki so napisani s strani različnih avtorjev, dr. in profesionalcev iz širokega področja lepote. Prelistajte eno zadnjih bogatih in obširnih številk, (na več kot 80 strani), informirajte se in uživajte v branju!

DERMANOVA 

Štirikrat na leto nas razveseli tudi tiskani medij Dermanova, prva slovenska revija za kozmetiko, lepoto in zdravje, namenjena profesionalcem s področja kozmetike, ki vsako sezono predstavlja goreče aktualne tematike. Predstavlja še vedno najbolj primeren in nevsiljiv medij za oglaševanje izdelkov za nego obraza, las in telesa. Bralci pa v njem najdejo kakovostno čtivo, izvejo vse o kvalitetnih produktih, ter vse novosti na področju lasne kozmetike enako kot novosti na področju nege obraza in telesa.

Revija je brezplačna za vse pravne osebe, namenjena pa je tudi strankam v lepotnih salonih, wellness centrih in solarnih studiih, centrih za oblikovanje telesa, nohtov, pedikerjem, manikerjem, maserjem, vsem, ki se zanimajo samo za kakovostne produkte s področja nege las, obraza in telesa … skratka, vsem osveščenim ljudem, ki so pripravljeni za svoje počutje in videz storiti »kaj več« in tistim, ki jim pri tem pomagajo!