Vse o lepoti, zdravju, kozmetiki in uspešnem poslovanju na enem mestu!

Kozmetika
Všečki (0)

Za vse vas, ki ste strokovnjaki na svojem področju, distributerji, podjetja, bodoči profesionalci s področja nege las in obraza, ozaveščeni ljudje, ki dajejo velik pomen dobremu počutju in lepemu videzu, se zanimate samo za kakovostne produkte in ste vedno na tekočem z novimi trendi, bomo danes predstavili tri medije, ki prinašajo zgolj relevantne in ažurne informacije s področja lepote, zdravja, kozmetike in poslovanja.

KREMCA.NET

„Meja je svet. Če ciljaš na luno, boš v najslabšem primeru pristal med zvezdami", pravi ustanoviteljica portala Kremca.net, naša Tatjana Bizjak, ki je združila dve na prvi pogled različni področji – kozmetiko in svetovni splet. Portal Kremca.net je edini slovenski portal, namenjen vsem, ki se profesionalno ukvarjajo z lepotno industrijo. Tako so vse razpršene informacije, do katerih je težko priti, združene na enemu mestu. Portal je namenjena vsem, ki se profesionalno ukvarjajo z lepotno industrijo in vsem tistim, ki želitjo spremljati novosti na trgu in se poslužujejo teh storitev.

Na portalu je hitro in z lahkim dostopom približana vsa industrija kozmetičnih izdelkov in storitev, nasveti za podjetnike in podjetnice ter mali oglasi, uporabniki pa lahko preko našega portala oglašujejo svoje delavnice, izdelke in storitve ter izmenjujejo mnenja v obliki člankov. Razen omenjenega, na portalu Kremca.net z veseljem predstavljamo vsa izobraževanja, dogodke, novosti, reportaže, novičke, ki so kakor koli povezane s profesionalno lepotno industrijo. Portal vam je na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto, tako da, dragi naši kozmetiki, maserji, pedikerji, manikerji, vizažisti, distributerji, proizvajalci in vsi vi, ki ste kakor koli povezani z lepotno industrijo – z veseljem vas vabimo, da nas sprejemate še naprej! 

Za sodelovanje v obliki oglaševanja nas kontaktirajte na 041 864 556 ali na info@kremca.net

Vse o lepoti, zdravju, kozmetiki in uspešnem poslovanju na enem mestu!

Pošlji sporočilo