Anticelulitna vakuumska masaža

18. 05. 2018 do 19. 05. 2018
Gerbičeva 51 a, Ljubljana
Poglej na zemljevid
125,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Anticelulitna vakuumska masaža je priznana terapevtska masaža, ki se uporablja za preoblikovanje telesa, zmanjšanje celulita in zmanjšanje obsega telesa, pri kateri dosežemo boljše efekte  z uporabo ventuz, t.j. posebnih ročnih pripomočkov iz anti-alergijskega medicinskega silikona. Le-ta je varen za uporabo in ne reagira s kozmetičnimi izdelki, kot so masažna olja, kreme in podobno.

Okrogle ventuze se pogosto uporabljajo za vakuumsko terapijo in vakuumsko masažo, katere učinki  so zmanjšanje  »pomarančne«, ohlapne  in povešene kože, izboljšanje cirkulacije krvi v koži, vzpodbujanje  nastanka kolagena in izločanje toksinov.

Pripomore k zmanjševanju celulita in obsega telesa, še posebej na zadnjici, bokih, trebuhu, stegnih in rokah.

Rezultat je bolj napeta in elastična koža. Vakuumska masaža pa ima tudi ugodne zdravstvene učinke, saj pomaga lajšati težave pri prehladnih obolenjih, bronhitisu in glavobolu ter izboljša delovanje krvnega in limfnega obtoka.

Omenjena vakuumska masaža zagotavlja vidne rezultate v boju  proti celulitu, ki poleg doprinosa k učinkovitosti izvajanja omogoča tudi samomasažo doma.

Masaža ima lahko velik doprinos k učinkovitosti izvajanja anticelulitnih masaž v kozmetičnih salonih, prav tako pa se lahko izvaja kot samomasaža.

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN

Tečaj je namenjen maserjem in kozmetičarkam.

TEČAJ BO VODILA

Tečaj bo vodila JANJA ROPRET, dipl. kozmetičarka, ki je diplomirala na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je svoje znanje masaže  pri študiju kozmetike nadgradila pri izbirnih predmetih Posebne masažne tehnike (ta predmet vključuje: Lomi-Lomi masaža, masaža starostnikov, dojenčkov, športnikov, itd.), Refleksna masaža stopal in dlani ter Limfna drenaža. V svoji diplomi je proučevala znanstvene dokaze o učinkih masaže. Po opravljeni diplomi na Visoki šoli za storitve se je vpisala na Zdravstveno fakulteto v Ljubljani, kjer zaključuje študij fizioterapije

IZVEDBA TEČAJA

Tečaj bo potekal v petek, 18. maja 2018 od 16:00 do 20:00 ure in v soboto, 19. maja 2018 od 9:00 do 13:00 ure, na Zavodu AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana.

 CENA TEČAJA:125,00 EUR in vključuje:

  • 10- urno teoretično in praktično izobraževanje,
  • SILIKONSKE VENTUZE (1x- velika, 1x- srednja ventuza) ter  
  • potrdilo o opravljenem tečaju.

DDV ni vključen v ceno tečaja.

 PRIJAVE IN INFORMACIJE
Zavod AI, Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana; info@zai.si ali www.zai.si.
Telefon: 051 380 453, 01/252 81 61.

Anticelulitna vakuumska masaža