bdr - the Medical Beauty Concept, inovacija in revolucija v negi kože!

Kozmetika
Všečki (1)

Opis

Znamka: Golden Eye
Oznake: golden eye, kozmetika, nega, bdr

V času, ko prevladuje Botox in navadna nega obraza izgublja svoj prvotni namen, da bi z njo pridobili mlajši videz, je firma Goldeneye razvila koncept nege, ki ponuja prav to! Brez injekcij ali kirurgije, ampak z inovativno tehniko, modernimi dermacevtskimi substancami in prijetnim negovalnim postopkom vam omogoča hitri in dolgotrajen učinek na koži.

Enostaven postopek z logičnim nadaljevanjem nam sam postopek poenostavi. Z različnimi tehnikami, ki jih uporabimo pri samem postopku in s produkti, ki jih uporabljamo na domu, nam pomaga pri regeneracijskem procesu in pri aktivaciji na koži, kjer nastajajo težave.

Linija bdr ni samo uporabna v kozmetične namene, ampak tudi kot predoperativna in pooperativna nega v estetetiki. Mnenje estetske kirurgije je, da se z bdr nego in kirurgijo lahko dosegajo čudoviti rezultati.To se je skozi sodelovanje tudi potrdilo. V prihodnje lahko pričakujemo več sodelovanja v kooperaciji med plastično kirurgijo in svetovanjem s svetovalci, ki delajo z bdr kozmetiko.

Z metodo bdr pridobimo bolj prožno zgornjo plast kože, gladko in bolj napeto kožo in seveda enakomerno prekrvavitev povrhnjice. Sam postopek je prijeten za kožo in za samo pomiritev. Enkratna kombinacija *beauty defect repair* Vas bo očarala in prinesla rezultate.

Nega je namenjena vsem tipom kože in jo lahko preizkusite v kozmetičnem salonu, ali pa se odločite, da boste to nego sami ponudili svojim strankam, ki vam bodo za to izbiro zelo hvaležne.

bdr - the Medical Beauty Concept, inovacija in revolucija v negi kože!

Pošlji sporočilo