BIODROGA SISTEMSKA ANTI-AGE NEGA

Kozmetika
Všečki (0)
38,00 €
Cena od 38€ do 92€. Maloprodajne cene z vključenim DDV

Zahteve kože se spreminjajo - BIODROGA negovalni izdelki se jim prilagodijo.

BIODROGA razume delovanje in funkcijo kože in za razvoj prilagojenih anti-aging negovalnih izdelkov uporablja najnovejša znanstvena spoznanja. S staranjem se koža spreminja, zato je individualen negovalni koncept predpogoj za optimalne rezultate. Naše anti-aging negovalne linije upoštevajo zahteve kože v določenih obdobjih življenja. Pri upadanju funkcij kože in vzpostavljanju popolnega ravnovesja dosegajo izjemne rezultate.

BIOACTIVE ANTI-AGE KOMPLEKS

V izdelke so vključene dokazano učinkovite sestavine. Našim najbolje prodajanim izdelkom je dodan BIOACTIVE ANTI-AGE KOMPLEKS, ki še poveča ,njihovo učinkovitost. Inovativen BIOACTIVE ANTI-AGE KOMPLEKS sestavljajo arganove matične celic in biopeptidi.

1. Arganove matične celic

 • ščitijo in vitalizirajo matične celice v koži
 • ublažijo gubice
 • napnejo kožo in izboljšajo njeno gostoto
 • podpirajo pomlajevanje kože od znotraj

2. Receptorji na celični membrani prepoznajo biopeptide. V celicah se sprožijo mehanizmi, ki so odgovorni za:

 • obnavljanje kože
 • celjenje ran
 • sintezo makromolekul
 • stimulacijo nastajanja kolagena
 • podporo mreže kolagenskih vlaken
 • ravnovesje vlage v koži
 • izboljšanje elastičnost kože
 • zmanjšanje drobnih linij in gubic

Sistemska anti-age nega GOLDEN CAVIAR: besedi simbolizirata razkošje, izbrane učinkovine, maksimalno učinkovitost, občutek razvajanja in žameten občutek na koži.

Ta negovalna linija je bila ustvarjena za stranke, za katere je dovolj dobro le najboljše. Za vse, ki si želijo doživeti najboljšo nego in se radi razvajajo z razkošnimi teksturami, čudovitimi dišavami in najbolj kvalitetnimi učinkovinami. Primerno za kožo s prvimi gubicami in prisotnim upadanjem kožnih funkcij.Izvleček kaviarja je učinkovina, ki jo najdemo v vseh izdelkih v liniji. Ta dragocena sestavina je znana po tem, da stimulira metabolizem in mikrocirkulacijo v koži. To zmanjšuje zgodnje linije in gubice ter preprečuje prezgodnje staranje kože, ki ga povzročajo dejavniki iz okolja. Izvleček kaviarja izboljša sposobnost vezave vlage in uravnava nivo vlage v koži. Koža je videti bolj gladka in negovana. V izdelke so vključene tudi učinkovine, ki podpirajo, dopolnjujejo in povečajo učinkovitost izvlečka kaviarja. 

Liniji sta se pridružila še 2 nova izdelka GOLDEN CAVIAR RADIANCE & ANTI-AGE 

 • Dnevna nega ZF 10
 • Nočni kremni serum

Izdelka vsebujeta izvleček pitaje, zaradi česar je koža videti bolj poenotena in sijoča, ji da mladosten sijaj in upočasni proces staranja kože.

Prava senzacija v liniji pa je maska iz flisa za učvrstitev in vlaženje, hkrati pa nudi takojšen lepotni učinek. Maska iz celuloze se prilega obrazu kot druga koža. Prepojena je z mešanico učinkovin, ki delujejo kot sunek razkošne svežine. Izvleček kaviarja in hialuronska kislina koži zagotavljata potrebno vlago, zaradi česar je koža bolj gladka. Zadnja novost v liniji so koncentrati, ki izpolnjujejo zahteve vseh, ki si želijo temeljito vlaženje kože v kombinaciji z dodatnim razvajanjem in anti-age učinkom. Anti-aging učinek koncentrata pusti lahek učvrstitveni učinek in zgladi drobne linije in gubice. Uporablja se kot pomoč pri preprečevanju staranja. Seveda pa ga lahko uporablja vsakdo, ki si želi dodatno mero luksuza pri katerikoli starosti.

Z linijo GOLDEN CAVIAR uživajte v preprostem, a izjemnem razkošju, ki ga lahko vidite in občutite!

Sistemska anti-age nega ANTI-AGE CELL FORMULA: nudi popoln negovalni koncept, ki združuje več anti-aging učinkov. Deluje tam, kjer se kronološko staranje kože začne ter daje koži več energije in vitalnosti.

ANTI-AGE CELL FORMULA ravno tako temelji na ANTI-AGE KOMPLEKSU, ki ga sestavljajo arganove matične celice in biopeptidi. Linija vsebuje tudi najkvalitetnejše učinkovine, kot sta izvleček matičnih celic jabolka in AquaCacteen. 

 • MATIČNE CELICE JABOLKA ščitijo, vzdržujejo in podpirajo matične celice kože. Delujejo proti kronološkemu staranju kože in znatno povečajo življenjsko dobo koži lastnih matičnih celic in stimulirajo njihovo aktivnost.
 • AQUACACTEEN – izjemen vlažilec, ki zmanjša gubice, ki so posledica izsušenosti kože. Esencialne aminokisilne, antioksidanti, vitamini in polisaharidi, ki vežejo vodo, zagotavljajo učinkovito uravnavanje in dolgotrajno ohranjanje vlage v koži.
 • Za popoln rezultat so dodane dragocene učinkovine: SVETLINOVO OLJE, RASTLINSKI SKVALAN in PŠENIČNI PROTEIN.

ANTI-AGE CELL FORMULA krepi „ogrodje“ kože, jo preoblikuje, intenzivno vlaži - za večjo napetost in elastičnost kože. Da bo vašo koža v odlični formi!

Sistemska anti-age nega AGE PERFORMANCE FORMULA: za kožo z zmanjšano elastičnostjo in gostoto, primerna tudi za občutljivo kožo.

Že takoj po prvi uporabi linije AGE PERFORMANCE FORMULA bo koža na občutek čudovito mehka in sproščena. Videti bo sijoča in uravnovešena, napeta in gladka. Izjemno kvalitetne učinkovine, združene v čudovitih negovalnih izdelkih, poskrbijo za občutek popolne nege na koži - edinstven učinek z vidnimi rezultati zagotavlja odličen občutek na koži!

Linija vsebuje izjemno inovativne učinkovine. Ena izmed njih so izvlečeki matičnih celic nunataka. Nunatak je zelo odporna rastlina, ki je preživela ledeno dobo.

+ Izvleček matičnih celic nunataka

 • zviša nivo vlage v koži
 • izboljša napetost in elastičnost kože
 • koži ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi sončne svetlobe

+ Matrix Optimizer

 • izboljša teksturo, napetost in gostoto kože
 • gladi in omili gubice

+Aquarich®

 • stabilizira ravnovesje vlage v koži
 • optimizira zaloge vlage, ki prodrejo tudi do notranjih plasti epidermisa
 • kožo ščiti pred izgubo vode in zgladi njeno površino

AGE PERFORMANCE FORMULA – izdelki za razvajanje in dobro počutje vaše kože. Za lepo, sijočo kožo z izboljšano gostoto, napetostjo in elastičnostjo. 

Sistemska anti-age nega GLOBAL ANTI-AGE FORMULA: za kožo z opaznimi gubicami, izgubo elastičnosti, upadlimi obraznimi konturami in nagnjenostjo k suhi koži.

Starejša kot je koža, počasnejše je obnavljanje celic in manjša je količina kolagenskih in elastinskih vlaken v koži. Poleg tega leto za letom količina hialuronske kisline v telesu in sposobnost vezave vlage v koži padata. Koža postaja vse tanjša, bolj polna linij in bolj ohlapna - izgublja čvrstost in elastičnost. Na vse te znake lahko vplivamo z uporabo negovalnih izdelkov iz linije GLOBAL ANTI-AGE FORMULA.Glavna učinkovina linije je BIOACTIVE ANTI-AGE KOMPLEKS, ki vsebuje arganove matične celice in EDP (Elastin Delivering Peptides). Arganove matične celice imajo sposobnost revitalizirati in zaščititi človeške matične celice v koži. Koži dajejo večjo čvrstost in gostoto ter zmanjšujejo globino že obstoječih gubic. EDP popolno dopolnjuje učinek matičnih celic. Deluje kot „sporočevalec“, zaradi katerega koža svoje naravne funkcije opravlja bolj učinkovito. Poleg tega spodbuja nastajanje različnih tipov celic kot so fibroblasti in keratinociti. Rezultat je povečano nastajanje elastina, kolagena in hialuronske kisline.

GLOBAL ANTI-AGE FORMULA – izboljša strukturo kože, jo napne od znotraj in ima lifting učinek na koži. 

BIODROGA SISTEMSKA ANTI-AGE NEGA

38,00 €
Cena od 38€ do 92€. Maloprodajne cene z vključenim DDV
Pošlji sporočilo