WIN UP-LIFT – Ultimativni lifting iz švicarskega ledenega vina

Kozmetika
Všečki (0)

Win Up-Lift

Freeze your wrinkles 

Ultimativni lifting iz švicarskega ledenega vina

Vino in njegove pomlajevalne lastnosti nas spremljajo že tisočletja, ledeno vino v profesionalnih negovalnih izdelkih Kozmetike Afrodita pa predstavlja nov razvojni dosežek moderne kozmetologije.

Aktivna sestavina ledenega vina, vgrajena v izdelke linije Afrodita Professional Win Up-Lift je 1. aktivna sestavina iz ledenega vina na področju kozmetike.

Moč polifenolov – naravnih antioksidantov

Cenjeno, prestižno, posebno, redko … z vsemi naštetimi besedami lahko opišemo značilnosti ledenega vina, te ''sladke napake'' narave, ki je tako posebna ravno zaradi unikatne molekularne zgradbe in visoke koncentracije polifenolov, ki jih je v ledenem vinu bistveno več, kakor v ostalih vinih. Polifenoli iz belega ledenega vina (Vidal Blanc) in polifenol rosveratrol iz rdečega vina (Pinot Noir) sta tisti sestavini na področju pomlajevanja kože, ki dajeta izjemne rezultate. Polifenoli so namreč izjemno močni, naravni antioksidanti, ki preprečujejo nastanek okvare celic zaradi delovanja škodljivih dejavnikov okolja (prostih radikalov). 

Linija je primerna za vse vrste kože in vsa starostna obdobja, še posebej pa za:

  • vse z normalnim-mešanim tipom kože
  • vse, ki se soočajo z upadlo, izsušeno kožo ter
  • vse z izrazito pojavnostjo finih gubic in globokih gub.

Zgodba o ledenem vinu …

Aktivna sestavina ledenega vina je pridobljena iz ledenega grozdja, ročno in skrbno obranega z najbolj odpornih vinskih trt na zasneženih pobočjih Švice. Pogoji, ki omogočajo ledeno trgatev, so zelo redki – to se navadno zgodi le enkrat na desetletje.

O ''ledeni'' trgatvi in ''ledenem'' grozdju namreč lahko govorimo takrat, ko temperatura vsaj tri zaporedne dni dosega konstanto med – 8 in – 13°C, kar pa se zgodi izjemno redko. Na vinski trti takrat te izjemno dragocene grozdne jagode zamrznejo, odvečna voda se spremeni v led in vse kar v ostane v grozdni jagodi, je visoko-koncentrirani grozdni sok. Ker zaradi ekstremnih razmer na trti do ledene trgatve ostane izjemno majhna količina kakovostnega grozdja, je pridobljen delež tega grozdnega eliksirja najvišje kakovosti zelo majhen – le približno 10-odstoten.

ZNANSTVENO DOKAZANO. ŽE PO PRVEM NANOSU.

KLINIČNO DOKAZANO DELOVANJE aktivne sestavine ledenega vina:

  • zmanjšana globina gub in gubic (do - 13 %)*,
  • izboljšana navlaženost kože (do + 50,9 %)**!

*in vivo študija na 22 prostovoljkah po 1 nanosu po preteku 30 min
**in vivo študija na 20 prostovoljkah po preteku 28 dni po nanosu 2-x dnevno

Izdelke linije Win Up-Lift odlikuje lahka, hitro-vpojna tekstura in v souporabi zagotavljajo osupljive pomlajevalne rezultate ter delujejo z izjemno močjo hidratacije. Izbirate lahko med petimi izdelki:

  • Win Up-Lift Vlažilno kremo;
  • Win Up-Lift Hranljivo kremo;
  • Win Up-Lift Pomlajevalnim eliksirjem;
  • Win Up-Lift Ledeno masko, ki vas bo še posebej očarala s prefinjeno ledeno teksturo z osvežilnim učinkom za takojšnjo poživitev ter neverjetnim učinkom liftinga! Z ledenim vinom in provitaminom B5 omogoča vidno zmanjšanje globine gub ter bistveno bolj navlaženo kožo.
  • Win Up-Lift Osvežilno meglico.

Nekatere stvari z leti postanejo boljše. Kot najboljše vino.

+ Več o liniji WIN UP-LIFT lahko preberete na naši spletni strani, kjer lahko v spletni svetovalnici naročite tudi brezplačne vzorčke linije.

Izdelke poiščite v vašem kozmetičnem salonu, na voljo pa so tudi v spletni trgovini Kozmetike Afrodita.

WIN UP-LIFT – Ultimativni lifting iz švicarskega ledenega vina

Pošlji sporočilo