BEAUTY & HAIR EXPO, Največji regionalni dogodek beauty industrije

Sponzorirano Kozmetika
Všečki (0)

S prvimi znamenji pomladi in sonca je od 4. do 6. marca spet z vami najlepši sejem Zagrebškega velesejma.
Verjamem, da se veselite skupaj z nami in da ste v svoje opomnike zapisali prvi marčevski vikend in "must be" lepotni dogodek sezone - Beauty Hair Expo Zagreb 2022, tridnevni raj za vse ljubitelje lepote.
Strokovnjaki iz kozmetične in frizerske industrije samo za vas bodo delili svoje bogate izkušnje in razkrili majhne skrivnosti odličnih strokovnjakov za ličenje in lase.
Bodite obveščeni in ugotovite, kateri trendi so pravkar prispeli iz svetovnih lepotnih centrov. In seveda, ne pozabite obnoviti svoje kozmetične torbice z novimi izdelki po dostopnih poštenih cenah.
Lepotna industrija je zelo dinamična in se nenehno spreminja. Vsako sezono lansira obilico novosti, zato je Beauty & Hair Expo Zagreb "it" prostor za nova znanja in koristne informacije, ki jih bodo prisotni strokovnjaki z veseljem delili z vami obiskovalci.
Bogat spremljevalni program
Poleg razstavnega dela Beauyt & Hair Expo Zagreb vedno ponuja kakovosten izobraževalni program.
Sobota je rezervirana za Beauty & Business konferenco, celodnevno konferenco, katere poudarek je na odličnosti kakovosti opravljenih storitev in načinov, kako dobro in profesionalno poslovati v lepotni industriji. Poleg modnih in make-up revij dijakov strokovnih šol in tekmovanja v oblikovanju nohtov bo na sporedu tudi atraktiven Hair Show.
Lepotne novosti, sejemski popusti in nasveti
Če želite narediti nekaj koristnega zase, se seznaniti z novimi lepotnimi izdelki, dobiti brezplačne kozmetične nasvete, spoznati novosti na področju dekorativne in preparativne kozmetike, najnovejše trende pri striženju in barvanju las, izkoristite ugodne cene za vse kozmetičnih izdelkov in storitev, obiščite najpomembnejše sejemske lepote v regiji.
Novi izdelki, sejemski popusti, predstavitve, izobraževanja in nasveti strokovnjakov iz sveta lepote so odlično povabilo za obisk »najlepšega« sejma Zagrebškega velesajma. Ne pozabite pa redno spremljati spletne strani in družbenih omrežij, kjer vas bodo obveščali o vseh prihajajočih dogodkih.

BEAUTY & HAIR EXPO, Največji regionalni dogodek beauty industrije