Uspešno končan BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Kozmetika
Všečki (0)

Uspešno končan BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Izjemno uspešen dogodek je združil najvidnejše strokovnjake s področja lepote, frizerstva in kozmetike. Sejem je bil priložnost za izmenjavo idej, predstavitev najnovejših trendov in tehnik ter vzpostavljanje pomembnih poslovnih stikov. Obiskovalci so imeli priložnost raziskati najnovejše izdelke, sodelovati na izobraževalnih seminarjih in delavnicah ter doživeti vrhunsko vzdušje stroke. Beauty&Hair Expo 2024 je dosegel svoj cilj spodbujanja inovacij, promoviranja strokovnosti ter dvigovanja zavesti o pomembnosti kakovostne nege las in kože.

Paviljoni 8A, 9, 11A in Kongresni center Zagrebškega sejma so bili tri dni osrednje mesto Zagreba in Hrvaške za številne zainteresirane obiskovalce, ki so izvedeli vse o prihajajočih trendih v industriji lepote ter opravili nakup po ugodnih sejemskih cenah.
Izvedene so bile številne delavnice in predavanja za obiskovalce in strokovnjake s področja, modne revije ter predstavitve novosti iz aparativne, preparativne in dekorativne kozmetike.

"Trdno skupnost in osrednje mesto sejma tvorijo prav obrtniki, ki so se potrudili ponuditi najboljše za vse obiskovalce. Poleg odličnega razstavnega Beauty&Hair Expo ima, poleg razstavne in konkurenčne platforme, s ponosom ime osrednjega izobraževalno-predstavitvenega mesta, kjer se razvijajo nove generacije talentov, ki pridobivajo veščine številnih prisotnih strokovnjakov na sejmu. Dinamična industrija lepote zahteva nenehno učenje in izpopolnjevanje, zato smo v sodelovanju s partnerji pripravili kakovosten in aktualen strokoven program, ki obsega panele, predavanja in delavnice. " je povedala direktorica Zagrebaškega sejma Renata Suša ob odprtju sejma.

Sejem je odprl župan mesta Zagreb Tomislav Tomašević in ob tem napovedal kmalu prihajajočo sedemletno strategijo za spodbujanje razvoja obrti in malih podjetij, ki bo poslana mestnemu zboru na sprejetje. Poudaril je tudi pomembnost izvedbe vseh sejmov Zagrebaškega sejma, ki so ključna povezava v gospodarstvu in turizmu Zagreba.
Ceh frizerjev in kozmetičarjev Hrvaške obrtniške zbornice v sodelovanju z Zagrebaškim sejmom je združil vodilne hrvaške frizerje in kozmetičarje na večdnevnem strokovnem dogodku z imenom "Majstori lepote", v okviru katerega je potekalo tudi Državno prvenstvo frizerjev in kozmetičarjev, tekmovanje frizerskih šol Hrvaške ter niz zanimivih panelov in predavanj. Za šov program sta skrbela Farrukh Shamuratov, mednarodno priznan frizer, stilist in vizažist, ter večkrat nagrajena strokovnjakinja za medicinsko kozmetiko Pei Wang.

WOMEN IN ADRIA so izvedle panel na aktualno temo "Pogled na trajnostno poslovanje v industriji lepote", medtem ko je bilo zabavno dogajanje zagotovo Skener osebnosti by Davor Bilman: Pokaži mi frizuro in povedal ti bom, kdo si osebnost!
Prvič v okviru sejma je potekal modni dogodek FASH concept, ki je združil številne hrvaške oblikovalce in njihove kreacije ter izdelke s področja mode, modnih dodatkov in dekoracij za dom. Ljubitelji originalnega hrvaškega oblikovanja so imeli priložnost razgledati si in kupiti visokokakovostne modne izdelke.
Sodelovalo je 190 razstavljavcev na 7500 kvadratnih metrih prostora iz 21 držav sveta.

Več informacij in podroben program dogajanja najdete na spletni strani in družbenih omrežjih Zagrebškega velesejma

https://www.zv.hr/sajmovi-7/beauty-hair-expo-zagreb/2510
https://www.facebook.com/events/898688777780277/?active_tab=discussion