BEAUTY & HAIR EXPO, Največji regionalni dogodek beauty industrije

Sponzorirano Kozmetika
Všečki (0)

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023
Najboljše v lepotni industriji


BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB od 10. do 12. marca 2023 ponovno zbere regionalne voditelje lepotne industrije.
Vodilni tematski dogodek v državi in zamejstvu se je pozicioniral kot mednarodna platforma za kozmetično in pričesko industrijo.
Tridnevni lepotni dogodek bo združil priznane domače in tuje blagovne znamke ter razstavljavce iz sveta lepote in zdravja, ki so vodilni na svojih področjih. Posvečen je različnim segmentom lepotne industrije: ličenje, frizerstvo, oblikovanje nohtov, aparatna in pripravljalna kozmetika, dermatologija, modni dodatki ...

Beauty&Hair Expo 2023 je namenjen tako profesionalcem, ki na B2B srečanjih navežejo neposredne stike z deležniki iz lepotne industrije in predstavijo svoje najnovejše izdelke in storitve, kot tudi širši publiki, ki ji na enem mestu zagotovijo celoto bogate ponudbe. te zelo dinamične in propulzivne industrije.
Italijansko-hrvaška gospodarska zbornica bo v sodelovanju s Hrvaškim združenjem za estetsko medicino in Tutela medici estetici Italia ter ob podpori Svetovnega sveta za preventivno medicino, regenerativno medicino in medicino proti staranju ter Zagrebškega velesejma organizirala 4. hrvaški kongres estetske medicine 10. marca z mednarodno udeležbo.
Na kongresu se bo zbralo veliko število domačih in tujih znanstvenikov in zdravnikov iz več držav. Poleg pregledov novosti na področju estetske medicine bodo na kongresu razpravljali o diagnostičnih in terapevtskih pristopih v zdravljenju.

Napovedujemo tudi hrvaško mednarodno brivsko tekmovanje v brivstvu - Barber Battle Croatia 2023. Tekmovalci tekmujejo v štirih različnih kategorijah: Freestyle striženje, Fast Fade, Ladies Barber in Classic cut. V žiriji bodo sedeli priznani brivci Volodimir Kendra, Jaroslav Vachata in Robert Kellner.
Čaka vas 2. Beauty&Business konferenca, ki jo organiziramo v sodelovanju s platformo Woman in Adria in Društvom Glas podjetnic, ter že tradicionalna tekmovanja dijakov poklicnih in poklicnih šol v frizerstvu, ličenju in oblikovanju nohtov.

Modna agencija Crostars in vodstvo Kraljice Hrvaške bosta v času sejma izvedla modno revijo, ki jo bodo nosile dosedanje Kraljice Hrvaške ter finalistke Kraljice Zagreba in Kraljice Hrvaške. Dodatek k modni reviji bo krajša debata/predavanje o pravicah žensk in varstvu človekovih pravic. Šola za modo in oblikovanje bo pripravila tudi modno revijo.

Na sejmu vas čakajo številne zanimive delavnice, kot je delavnica čiščenja obraza (kako in na kakšen način ustvariti lepotno rutino čiščenja kože zjutraj in pred spanjem, zakaj je pomembno vzdrževati higieno obraza in kako določitev izdelkov primernih za vaš tip kože), delavnice izdelave krem s hialuronom in predstavitev novosti priznanih proizvajalcev. Prav tako vas bo, če ste lastnik kozmetičnega salona, zagotovo zanimala delavnica znižanja stroškov surovin in predstavitev planerja, ki vam bo olajšal poslovanje.

Samo na našem sejmu je premiera TESLA MED ION STREAM 680 PRO, revolucionarne naprave, s katero lahko brez invazivnosti in kontraindikacij izvajamo več kot 10 različnih tretmajev obraza in telesa s hitro vidnimi in dolgotrajnimi rezultati.

Cena vstopnice je 4 evre, za dijake in študente 2 evra. Delovni čas je od 10. do 19. ure, razen ob nedeljah, ko je sejem odprt do 18. ure.
Bodite del lepotnega dogodka, ki ga ne smete zamuditi, dogodka, ki hkrati slavi lepoto in na lepotni oder postavlja nove, navdihujoče trende. Na enem mestu se povežite z vsemi pomembnimi dobavitelji in sodelavci iz stroke, izmenjajte mnenja in izkušnje ter predstavite novosti.

Več informacij in podroben program dogajanja najdete na spletni strani in družbenih omrežjih Zagrebškega velesejma
https://www.zv.hr/sajmovi-7/beauty-hair-expo-zagreb/2510
https://www.facebook.com/events/898688777780277/?active_tab=discussion

BEAUTY & HAIR EXPO, Največji regionalni dogodek beauty industrije