BEAUTY & HAIR EXPO, Največji regionalni dogodek beauty industrije

Sponzorirano Kozmetika
Všečki (0)

Vsi imamo radi pomlad in s pomladjo, na veselje vseh ljubiteljev lepote, se ponovno odpira najlepši sejem na zagrebškem sejmu! Pravi mali tri-dnevni raj za dekleta in ženske, pa tudi moške, saj smo za njih pripravili številne lepotne poslastice, od vrhunskih brivcev do mojstrov tetoviranja.

V mobilni telefon si shranite datum 25. do 27. semptember in nas obiščite na zagrebškem sejmu. Strokovnjaki  iz kozmetične in frizerske industrije bodo z vami delili svoje bogate izkušnje in skrivnosti ličenja in nege las. Bodite na tekočem in ugotovite, kateri vroči trendi so pravkar prišli iz svetovne lepotne meke. In seveda, ne pozabite obnoviti svoje kozmetične torbice z novimi izdelki po dostopnih, poštenih cenah.

Novi izdelki, trgovinski popusti, predstavitve, izobraževanja in nasveti lepotnih strokovnjakov so odlično vabilo za obisk »najlepšega« sejma Beauty & hair expo v Zagrebu in številne dobrote, ki smo jih skrbno pripravili prav za vas.

  • HAIR SHOW

Skupaj s partnerjem Top Stil smo letos pripravili številne frizerske novosti.

Konec tedna, 25. in 27. septembra, bo potekal dvo dnevni look & learn seminar. Seminar bodo vodili vrhunski predstavniki in vodje frizerske stroke.

Svetovno znani obrazi Akademije TONI & GUY, kot so Jon Wilsdon, Indira Schauwecker, Stuart Matuska, bodo obiskovalce seznanili z barvami, pričeskami in trendi, ki bodo osvojili lasni segment. Nastopili bodo tudi znani koloristi Sead Nunić, učiteljica za lase s tetovažami las in sens'us man Saja Majstor ter brivka iz ekipe Kenan iz brivske oddaje Dapper Dan. Vse o novih tehnološko baznih barvah Silky bodo razkrili Vittorio Martino in Željko Loncar.

Potekal bo seminar Cocochoco Professional Croatia look & learn. Cocochoco Professional je trenutno na čelu brazilskih keratinskih tretmajev za ravnanje in globinsko nego na Hrvaškem. 

  • TATTOO

Za vse ljubitelje "poslikanih" teles predstavljamo številne mojstre tetovaže. Obiskovalci se bodo lahko tetovirali, izbrali svoj motiv tetovaže, se seznanili s tetovažo in tudi kupili izdelke za nego in nego tatoo.

  • BOGAT VZPOREDNI PROGRAM

Petek, prvi sejemski dan, je že tradicionalno namenjen frizerstvu, tekmovanju v ličenju, tekmovanje nohtnih stilistov srednješolcev. Na glavnem odru Paviljona 11A se bo v soboto in nedeljo odvijal bogat vzporedni program.

Ljubitelji lepo okrašenih nohtov bodo uživali v likovni razstavi in predstavitvi vseh prednosti in slabosti trajnega laka. Prepričajte se o priljubljenosti nekoč priljubljene francoske manikure.

Depilacija nikakor ni vaš najljubši lepotni tretma? Spoznajte neboleče voskanje zrnc Italwax.

Odprla se bo tudi okrogla miza o tem, kako zgraditi resno podjetje v lepotnem sektorju?
Udeležili se boste lahko tudi delavnice Kryolan Watch & Learn in se naučili pri licencirani vzgojiteljici Mirelle, kako doseči glamurozen videz.

Pripravljeni smo in se veselimo vašega srečanja!

Več o sejmu najdete na www.zv.hr .
Mi smo pripravljeni in vas z veseljem pričakujemo!

BEAUTY & HAIR EXPO, Največji regionalni dogodek beauty industrije