Brezmadežen ten brez izpostavljanja škodljivim sončnim žarkom

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Su-do
Materiali / Sestavine: teniranje
Oznake: teniranje, su-do, air brush

Neškodljiva porjavitev z air brush sistemom. Sudo air brush porjavitev obogatena z Aloe vero

Sudo Tropical ten vam omogoči odličen, brezmadežen ten brez izpostavljanja škodljivim sončnim žarkom ali solariju. Pridobitev temnejše polti s posebnim načinom brizganja je velik napredek v doseganju obarvanja kože, brez nevarnih UV žarkov.

Tekočina na bazi DHA (Dihydroxyacetona) se brizga s pomočjo peresa, z zračnim pritiskom, po vsem telesu, ali po željenih delih telesa. Polt potemni po 5-ih urah po nanosu in traja do 10 dni. Dodatno brizganje za podaljšanje obstoja potemnjene polti se lahko izvede kadarkoli.

" Su-do Tropical Tan" tekočina se na koži popolnoma posuši v 10-ih minutah. Redna uporaba kreme, mleka ali losiona za kožo vam bo omogočila obdržati barvo dalj časa.

" Tropical Tan" tekočine so popolnoma varne in ne povzročajo običajnih problemov, ki nastajajo pri sončenju (opeklin, prehitro staranje kože ali ostale nevarne kožne poškodbe).

Nasveti za nego pred in po aplikaciji tena:

Priprava: Dan prej ali na dan aplikacije mora biti koža umita in namazana s kremo. Če se stranka brije, se britje opravi dan pred aplikacijo, da se kožne pore zaprejo. DeodorantI in parfumi se naj ne uporabljajo na dan aplikacije, ker bodo negativno reagirali s tekočino za porjavitev (polt lahko obarvajo zelene barve). Obraz mora biti čist, brez pudra.

" Su-do Tropical Tan" ne bo obarval ustnic in las.

Obleka:

" Su-do Tropical Tan" zelo redko pusti madeže na obleki. Morebitni madeži se lahko odstranijo s pranjem. Za porjavitev celotnega telesa je priporočljivo, da je stranka oblečena v bikini.

Za delno porjavitev naj stranka obleče primerno obleko. Po aplikaciji je priporočljivo obleči udobno oblačilo temne barve. Ne oblecite dragih svetlih oblačil takoj po aplikaciji. Te lahko oblečete po 5-ih urah po nanosu, ali po tuširanju.

S "Su-do Tropical Tan-om" pridobite popolno barvo šele po 5-ih urah. V tem času ni priporočljivo, da telovadite, se kopate ali tuširate. Morda boste opazili barvo v vodi po prvem kopanju ali tuširanju, kar pa ne zmanjša učinka porjavitve.

Vzdrževanje tena: S pogosto uporabo kreme za kožo bo trajala porjavitev 7 - 10 dni, kar je tudi odvisno od vrste kože, naravne barve kože in kolikokrat se kopate/tuširate. Če je potrebno, se priporoča po prvi aplikaciji ponovno brizganje po 3 - 4 dneh.

Sončenje po aplikaciji Su-do Tena je dovoljeno, a priporočamo uporabo kreme z zaščitnim faktorjem.

Kontra indikacije: "Su-do Tropical Tan" se ne sme uporabljati na bolni koži ali pri nosečnicah v prvih treh mesecih nosečnosti.

Brezmadežen ten brez izpostavljanja škodljivim sončnim žarkom

Pošlji sporočilo