Dodir Pariza v Zagrebu

Kozmetika
Všečki (0)

Glede na povečano zanimanje strank za kozmetični sejem "Dotik Pariza" so se v Zagrebu odločili organizirati hrvaško verzijo sejma v čarobnem božičnem času.

"Božični dotik Pariza", katerega medisjki sponzor je tudi Kremca.si, se bo odvijal 9. in 10. decembra v atraktivnem poslovnem kompleksu City Plaza v Zagrebu, Slavonska avenija 6.

Sejem in kongres kozmetike, nege las, lepote in zdravja “Dotik Pariza” je največja tovrstna manifestacija, ne samo na Balkanu, temveč tudi na področju Osrednje, Vzhodne in Jugovzhodne Evrope. Na 1500 m2 razstavnega prostora lahko najdete vrhunske profesionalne blagovne znamke za kozmetične salone, frizerske salone, lepotne in spa centre, wellness centre, ordinacije...

Na sejmu lahko prisluhnete vrhunskim predavanjem s posebnimi gosti. Predstavili se bodo številni lepotni terapevti, frizerji, organizirane bodo številne predstavitve in izobraževanja.

Sejem “Dotik Pariza” v dveh dneh obišče veliko število profesionalnih obiskovalcev (iz Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Bolgarije, Madžarske, Romunije in Albanije).

Program predavanj je objavljen na http://ozonecentar.eu/sajam-kozmetike/

Za obiskovalce pa pripravljajo različna božična presenečenja!