Endosphères Therapy®, nova in edinstvena metoda za zdravljenje celulita in glajenje gubic.

Kozmetika
Všečki (0)

Predstavljamo vam Endosphères Therapy®, novo in edinstveno metodo za zdravljenje celulita in glajenje gubic. 100% neinvazivna metoda in 100% tehnološko izdelana v Italiji, klinično preizkušena s strani univerz in zdravstvenih inštitutov.

Endosphères Therapy® postaja vse bolj razširjen tretma po svetu in bo hitro dosegel sam vrh estetskega področja. Na mednarodni ravni: se distribuira po vsej Evropi, od Španije do baltskih držav, od Združenega kraljestva do Francije, in v mnogih drugih državah, od Rusije do Čila ter od Združenih Arabskih Emiratov do ZDA.   

Na voljo je v kozmetičnih salonih, zdraviliščnih in lepotnih centrih ter centrih za estetsko medicino po celem svetu.

Prosimo, oglejte si video predstavitev  Sensor ALL.  

Sensor ALL predstavlja korak naprej v Endosphères tehnologiji. Ročica opremljena s senzorji, ki prepoznajo gostoto tkiva in prilagodijo tretma, z avtomatskim upravljanjem intenzivnosti v skladu s potrebami pacientov.

Gre za edinstveno in tehnološko napredno napravo, ki pomaga uporabniku in zagotavlja najboljše rezultate pri zdravljenju celulita in glajenju gub.  

Na voljo smo vam za vse kar bi želeli dodatno izvedeti o Endosphères Therapy® . Na vašo željo vam pošljemo podatke o raziskavah in študijah.  

V primeru, da vas bo nova in edinstvena tehnologija zanimala, ne oklevajte in nas kontaktirajte za kakršne koli dodatne potrebe.

Prenesite si datoteko

Prenesite si datoteko

Prenesite si datoteko