Endosphères

Strada Lungofino, 187 – C.C. Ibisco,Città Sant’Angelo (PE), Italija 030 404 110 Všečki (0)
Prijavljen od avgust, 2017

Novice uporabnika Več

Endosphères Therapy®, nova in edinstvena metoda za zdravljenje celulita in glajenje gubic.

Kozmetika

100% neinvazivna metoda in 100% tehnološko izdelana v Italiji, klinično preizkušena s strani univerz in zdravstvenih... Preberi več

Endosphères Therapy®, nova in edinstvena metoda za zdravljenje celulita in glajenje gubic.

Kozmetika

Izdelki uporabnika Več

Revolucionarna metoda pomlajevanja - AkFace

Kozmetika
Osrednjeslovenska regija

Preberi več

Nova tehnologija za pomlajevanje obraza 100% neinvaziven - klinično testiran
Osrednjeslovenska regija
Brez gub in celulita z novo Endosphères® Therapy tehnologijo
Osrednjeslovenska regija

O uporabniku

Znamke: EndoSpheres


Fenix Group je 100-odstotno italijansko podjetje, ki je že vrsto let v samem ospredju področja estetike in medicinsko-estetske opreme. Fenix Group podjetje je razvilo posebno Endosphères® Therapy tehnologijo, patentirano metodo kompresivnega mikro-vibriranja, ki se je v zadnjih letih izkazala kot izjemna metoda pri boju proti celulitu ter kopičenju maščob. Endosphères® terapija je korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini. Je učinkovita in inovativna pri zelo kompleksnih težavah, kamor uvrščamo tudi celulit.

Terapevtsko zdravljenje Endosphères® se je rodilo v sodelovanju z inštituti, ki so razvili zdravniško-znanstveni protokol, ki daje zagotovljene rezultate v boju proti celulitu in gubam. Metoda je 100 % neinvazivna. Skozi valj, sestavljen iz 55 kroglic, narejenih iz hipo-alergenskega silikona, se ustvarjajo mehanske vibracije pri nizki frekvenci. Mikro-vibracija deluje po sistemu črpalke. Hitrost vrtenja in tlak učinkujeta na tkivo, vibracije pa delujejo naravnost na glavne vzroke celulita: limfno stezo, kopičenje tekočin in aglomerate maščobnih celic.

Toda naše iskanje popolnosti še zdaleč ni končano. Zato je naše podjetje naredilo še en korak naprej v tehnologiji, predstavilo je sistem SENSOR. To je prvi sistem v svetu, ki zaznava gostoto tkiva s senzorjem in prepozna stopnjo celulita. Prav zato je edinstvena, saj je njeno delovanje individualno prilagojeno vsakemu posamezniku. Ročnik, opremljen s senzorji, prepozna vrsto tkiva, ter glede na morfologijo celulita, natančno oceni število tretmajev ter količino energije, ki jo je treba uporabiti pri tretmaju. Posledično aparat samodejno umerja tlak in vibracijsko frekvenco, s čimer se tretma prilagaja potrebam vsake posamezne stranke.

Nova patentirana naprava - dragulj v kroni tehnologije - je na voljo v dveh različicah: AkSensor, namenjen za obravnavo telesa in AkSensor ALL, opremljen z dvojnim ročnikom, ki omogoča uporabo tehnologije Sensor za obravnavo telesa in obraza.

Fenix Group je dinamično podjetje, ki veliko pozornosti daje komunikaciji. Vsako leto veliko energije vlaga v oglaševalske kampanje različnih specializiranih in industrijskih revijah, deluje na dveh spletnih straneh ter je aktivno prisotna na družabnih omrežjih. Fenix Group podpira in pomaga svojim strankam v vseh poslovnih fazah: poleg učinkovite tehnične storitve, stranki pomaga vse od začetne (start-up) faze, pa vse do konsolidacije poslovanja. Da bi lahko uporabljali pripomočke našega podjetja, treba je slediti teoretičnemu in praktičnemu tečaju, ki ponazarja znanstveni protokol, ki je potreben za pravilno uporabo naših aparatov.

Podjetje ima zelo podroben komercialni protokol, ki ponuja številne priložnosti za stranke, ki v svoje delo želijo vključiti Endosphères® Therapy. Tehnologija odstranjevanja celulita z Endosphères® Therapy je močno prepoznavna in razširjena po celem svetu, sej jo v estetske in zdravstvene namene danes uporablja na stotine lepotnih in ostalih salonov. Zmagovalno poslanstvo podjetja je razviti najboljše elektro-medicinske rešitve z namenom proizvodnje in distribucije najbolj inovativnih, konkurenčnih in učinkovitih naprav, z razvojem tehnologij, ki temeljijo na predhodnih znanstvenih študijah, potrebnih za zagotavljanje rezultatov in varnosti, s čimer smo postali vodilno in ponosno podjetje "Made in Italy" produktov.