Brez gub in celulita z novo Endosphères® Therapy tehnologijo

Kozmetika
Všečki (0)
Ulica Milana Majcna 12
Poglej na zemljevid

Podjetje Fenix Group je razvilo posebno Endosphères® Therapy tehnologijo - patentirano metodo kompresivnega mikrovibranja, ki se je v zadnjih letih izkazala kot izjemna metoda pri boju proti celulitu, kopičenju maščob, ter staranju. Endosphères® terapija je korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini. Je učinkovita in inovativna pri zelo kompleksnih težavah, kamor uvrščamo tudi celulit in staranje. 

Endosphères® Therapy daje zagotovljene rezultate v boju proti celulitu in gubam

Z Endosphères®s terapijo lahko zgladimo gube obraza, redefiniramo ustnice, dvignemo ličnice, zmanjšamo podočnjake in preoblikujemo celotno konturo obraza. Pri terapiji telesa z Endosphères® terapijo lahko naredimo lifting zadnjice, zmanjšamo videz pomarančne kože, krepimo mišice ter hkrati dobimo občutek lahkih nog.

Terapija je popolnoma neinvazivna, varna ter brez stranskih učinkov. Deluje na mehanskem principu v obliki satovja postavljenih silikonskih kroglic, ki z vrtenjem povzročajo kompresivno mikrovibracijo v tkivu in tako resetirajo celice. Na ta način se prerazporedi maščobno tkivo podkožja. Rotacijsko delovanje terapije deluje kot črpalka, ki loči celulit od odvečnih tekočin in odpadkov ter jih zdrenira iz telesa skozi limfne žleze. Nihanje deluje na mikrocirkulacijo žil in posledično izboljša krvni pretok, stimulirajo se živčni končiči v mišicah, kar povzroči povečanje mišičnega tonusa, lifting zadnjice, ličnic in dvig obrvi.

Podjetje Fenix Group je v sami tehnologiji naredilo še en veliki korak naprej, in sicer s predstavitvijo sistema SENSOR. To je prvi sistem v svetu, ki zaznava gostoto tkiva s senzorjem in prepozna stopnjo celulita. Prav zato je edinstvena, saj je njeno delovanje individualno prilagojeno vsakemu posamezniku. Ročnik, opremljen s senzorji, prepozna vrsto tkiva, ter glede na morfologijo celulita, natančno oceni število tretmajev ter količino energije, ki jo je treba uporabiti pri tretmaju. Posledično aparat samodejno umerja tlak in vibracijsko frekvenco, s čimer se tretma prilagaja potrebam vsake posamezne stranke.

Nova patentirana naprava - dragulj v kroni tehnologije - je na voljo v dveh različicah: AkSensor, namenjen za obravnavo telesa in AkSensor ALL, opremljen z dvojnim ročnikom, ki omogoča uporabo tehnologije Sensor za obravnavo telesa in obraza.

Tehnologija odstranjevanja celulita in pomlajevanja z Endosphères® terapijami je močno prepoznavna in razširjena po celem svetu. V estetske in zdravstvene namene jo uporablja na stotine lepotnih in ostalih salonov, kar priča o njeni zanesljivosti in uspešnosti.

Brez gub in celulita z novo Endosphères® Therapy tehnologijo

Pošlji sporočilo