Endosphères Therapy®, nova in edinstvena metoda za zdravljenje celulita in glajenje gubic.

Kozmetika
Všečki (0)

Inovativna naprava za zdravljenje celulitnih pomanjkljivosti.
Klinično dokazani rezultati v nekaj tretmanih.

 • DRENAŽA
 • VASKOLARIZACIJA
 • PREOBLIKOVANJE
 • TONIFIKACIJA

5 UKREPOV

ENDOSPHÈRES ima 5 terapevtskih istočasnih koristi:

 1. Lajšanje bolečin
  Kompresivna mikrovibracija deluje na mehanoreceptorje za zmanjšanje bolečin in vnetja tkiv. To izboljša oksigenacijo tkiva in zmanjša boleče otekanje.
 2. Limfna drenaža
  Gibanje kroglic in smer vrtenja valja ustvarita "črpalni" učinek, ki aktivira limfni sistem in odpravlja strupene tekočine.
 3. Vaskularno delovanje
  Razporeditev kroglic v satovju stimulira vaskularni sistem. To vpliva na pretok krvi v tkivih. "Vaskularna vadba" tkiva izboljšuje mikrocirkulacijo.
 4. Oblikovanje telesa
  Oscilacijsko delovanje kroglic omogoča razpadanje maščobnih usedlin, katere povzročajo nastanek pomarančne kože. S tem zmanjšamo pomanjkljivosti kože in preoblikujemo že z vidnimi rezultati pri prvem tretmaju.
 5. Tonifikacija mišic
  Kompresivna tehnologija mikrovibracije tonificira mišice, ko se aktivno upirajo pritisku. Vibracija stimulira mišice in izboljša tonus na tretiranih področjih.

KAJ JE CELULIT

Celulit povzroča degeneracija mikrocirkulacije maščobnega tkiva. Povzročajo ga predvsem hormonske in žilne lastnosti. Še slabše pa je sedeče življenje, stres,
slaba prehrana in zadrževanje vode. 
Čeprav je značilen za ženske s prekomerno telesno težo, lahko vpliva tudi na vitke ženske. Celulit v trdi fazi je neobčutljiv tudi na najbolj drastične spremembe prehrane in na telesno aktivnost.

100% NEINVAZIVNI – KLINIČNO DOKAZAN

ZAKAJ ENDOPHÈRES TERAPIJA?

Endosphères Therapy® je popolnoma nova terapija, ki izkorišča moč pritiska Microvibration® za prenos nizkofrekvenćnih vibracij. To povzroča pulzno ritmično
delovanje na samo tkivo.
Zagotavlja dobro celostno zdravljenje. Sprva obnavljamo normalno stanje tkiv in mikrocirkulacije, v kasnejših fazah deluje na preoblikovanje in oblikovanje telesa.
Metodo so preučili vplivni medicinski raziskovalni centri, ki so potrdili učinkovitost zdravljenja in odlične rezultate pri:

 • Oblikovanju telesa
 • Tonificiranju mišic in tkiv
 • Zmanjšuje videz pomarančne kože