Grelniki za depilacijo

Kozmetika
Všečki (1)
9,99 €
Cena grelca je od.
Golouhova ulica 28, 1108 Ljubljana
Poglej na zemljevid

Opis

Znamka: Profiwax, Beauty Image
Materiali / Sestavine: aparat
Oznake: depilacija, grelec

Velika izbira grelnikov za depilacijo na enem mestu. V naši široki ponudbi lahko najdete tako grelnike za voske v perlicah, diskih in lončkih kot tudi grelnike za voske v kaseti z valjčkom (roll on).

https://www.zate.si/depilacija/grelniki/

Profiwax Professional grelnik za vosek v perlah, diskih in lončkih (400 ml) ima nastavljiv termostat, da vosek vedno segrejemo na želeno temperaturo, kar omogoča kvalitetno depilacijo. V ponudbi imamo tudi samo lončke za 400 ml grelnik.Profiwax grelnik za vosek v kasetah Top je odlična izbira saj s prilagajanjem temperature segrevanja omogoča najbolj optimalne pogoje za delo in kvalitetne rezultate. Transparentno ohišje omogoča nadzor nad količino voska v kaseti, gladka površina brez robov omogoča lažje čiščenje.

Za čiščenje ostankov voska z grelnikov priporočamo profesionalno čistilo Citrus, ki ne pušča madežev in je primeren za vse materiale (kovina ali plastika, na aparatih, tleh, pultih…).

Za vse tiste, ki bi želeli imeti več grelnikov za voske v kaseti na eni bazi, pa priporočamo PROFIWAX GRELNIK ZA VOSEK V KASETI - PROFESSIONAL - posebnost tega grelnika je, da lahko poljubno število baz sestavite skupaj in tako dobite eno bazo, ki deluje kot celota -> poljubno število grelnikov, ena baza in brez nereda zaradi številnih kablov.

Vsi grelci ustrezajo predpisom Evropske unije. 

Največja izbira materiala za depilacijo na enem mestu: https://www.zate.si/depilacija/Če svoje naročilo oddate do 15.00 ure paket odpošljemo še isti dan!