Izobraževanje z Evo Ano Kazič: Kako uspešno voditi podjetje v lepotni industriji?

Kozmetika
Všečki (0)
13. november 2019
20,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Vabimo vas na izobraževanjeKako uspešno voditi podjetje v lepotni industriji
Ste vedeli, da se 75% strank odloči za storitev ali izdelek na podlagi prvega vtisa ponudnika, ki se zgodi le v nekaj sekundah? Če v tem času ne uspete prepričati stranke s svojim nastopom, vas bo zavrnila, čeprav vas verjetno potrebuje.
Kako prepričati, še preden začnete govoriti? Na to vprašanje vam bo na delavnici odgovorila Eva Ana Kazič, svetovalka startup podjetjem, modna poznavalka in predavateljica poslovne komunikacije. 
TERMIN: sreda, 13. november 2019ČAS TRAJANJA: 18h - 21h(vključno s premorom)KRAJ: PROKOZMETIKA,Poslovna cona B20, Šenčur (brezplačno parkiranje) 
Podrobneje o delavnici:
Predavanje in praktična delavnica se osredotoča na mala podjetja, ki delujejo na področju beauty industrije, z namenom, da pridobljene informacije takoj uporabite v svojem podjetju. Na izobraževanju boste spoznali, kaj vas ovira pri vzpostavljanju stikov s ciljno skupino strank ali zakaj se stranke in poslovni partnerji k vam ne vračajo: - neverbalna komunikacija in prezenca kot osnova posla,- prvi stik in kultura poslovne komunikacije,- zaposleni kot temelj podjetja,- kako izstopati med konkurenco,- kako ustvariti blagovno znamko, ki se trži sama,- transformacija malih znamk v uspešne zgodbe.
Komu je delavnica namenjena:-vsem, ki delujejo na področju beauty industrije-lastnikom in zaposlenim kozmetičnih salonov-lastnikom in zaposlenim frizerskih salonov-vsem, ki želijo nadgraditi svoje komunikacijske veščine
Kotizacija:20,00 € (DDV vključen)
Prijave: fletnopodjetno@gmail.comŠtevilo mest je omejeno, zato prosimo za zgodno prijavo.
V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na fletnopodjetno@gmail.com.
Veselimo se srečanja z vami,ekipa Fletno podjetno 

Izobraževanje z Evo Ano Kazič: Kako uspešno voditi podjetje v lepotni industriji?

13. november, 2019
20,00 €