Kaj vse ponuja Nail Artists Slovenija?

Nail Artists je nemško podjetje, ki je pred kratkim začelo svojo pot na slovenskih tleh. Nail Artists (v nadaljevanju NA) ima svojo mrežo distributerjev po celi Evropi, sedaj pa intenzivno prodira tudi na azijske in afriške trge. Naša »mama« oziroma ustanoviteljica NA je krasna in znana Cornelia Wolfrum, diplomirana arhitektka, ki je leta 2002 na Nail Olympics v Las Vegasu osvojila srebro v gel nohtih in bron za akril v 2.kategoriji  Trenutno se posveča poučevanju na intenzivnih treningih v akril tehniki in širjenju znamke. V prvi polovici leta pa lahko pričakujete njen prihod tudi v Slovenijo, njen trening oziroma tečaj bo res nekaj posebnega.

Kaj vse ponuja Nail Artists Slovenija? VSE in še več, ampak izključno samo za profesionalno rabo v kozmetičnih salonih ali frizerskih salonih z registrirano dejavnostjo manikure. Ponujamo v svetovnem merilu enega izmed največjih palet akrilov, akrilnih barv, barvnih gelov, gelov za izgradnjo, permanentnih lakov in lakov za naravno manikuro. Seveda pa poleg spadajo tudi pripomočki za izdelovanje nohtov tako akrilnih, geliranih, navadnih lakov in parmanentnega  lakiranja. Vsi naši produkti so izdelani v Nemčiji. Vse barve so visoko pigmetirane in zato prekrivne, zato lahko z mešanjem dobimo neomejeno novih odtenkov barv.

Nail Artists že več kot 10 let sledi svoji profesionalnosti in nenehnem poučevanju v nail artu in dizajniranju, tako smo vodilni v tej kategoriji. NA poslanstvo je, da svoje tečajnice poučimo več za zmerno ceno od osnovnega in pravega piljenja do ekstravagantnih izdelkov.