FENSI d.o.o. & Galeria SPA Akademija, Andreja Lovrenčič s.p.

Kajuhova ulica 5, 1000 Ljubljana 051 414 033 Všečki (2)
Prijavljen od julij, 2017

Izobraževanja uporabnika Več

One Stroke - Level 1 - akrilne barve

Mani & pedi
22. november 2017, 08:30 do 15:00 Osrednjeslovenska regija

Datum: 22. november 2017, 08:30 do 15:00 Preberi več

3-dnevni AKRIL tečaj podaljševanja nohtov
11. 12. 2017, 08:30 do 29. 11. 2017, 16:00 Osrednjeslovenska regija
Nail Art MIX Basic - Božični
6. december 2017, 08:30 do 15:00 Osrednjeslovenska regija
LOOK & LEARN odprta tečajnica - BREZPLAČNO
4. december 2017, 08:30 do 13:00 Osrednjeslovenska regija
Tečaj Drilling - piljenje in brušenje
23. november 2017, 08:30 do 15:00 Osrednjeslovenska regija

Izdelki uporabnika Več

Kaj vse ponuja Nail Artists Slovenija?

Mani & pedi
Osrednjeslovenska regija

Preberi več

Mali oglasi uporabnika Več

Iščemo model za izdelavo podaljšanih nohtov z gelom

Mani & pedi
Osrednjeslovenska regija Všečki (0)

Preberi več

O uporabniku

FENSI d.o.o. & Galeria SPA Akademija, Andreja Lovrenčič s.p.
Kajuhova ulica 5, 1000 Ljubljana 051 414 033 info@galerijaspa.si www.galeriaspa.si

Znamke: Nail Artists, Tap Lizard Dancing, Belana


Skromni začetki lepotnega salona Galeria SPA segajo leta nazaj, ko sta dve sestri Andreja in Tina pričeli samostojno poslovno pot – celostne lepotne usluge za sleherno stranko. Osnovno vodilo je vedno bilo kako stranki ponuditi vrhunsko uslugo, z telesu in okolju prijaznimi materiali, vendar po cenovno dostopnemu nivoju. Začetki družinskega projekta so, predvsem zaradi čudovitega odziva strank, hitro prerastli svoje okvirje in postopoma se je pričel razvijati kompetentni center znanja celostnih uslug za področje nege nohtov, podaljševanja trepalnic, modnih poslikav telesa (Belana) in še veliko več. Kvalitetna usluga, ponos na opravljeno delo, zadovoljstvo stranke ter vedno prisoten osebni odnos, prijateljstvo, so zgolj nekateri izmed mnogih vodil, ki so zapisana z veliko začetnico v  Galeria SPA ter v katere trdno verjamemo in so zagotovilo stranki za izjemno izkušnjo.

V naši Galeria SPA Akademiji, smo ponosni distributer več vrhunskih podjetij, katerih izdelke tržimo -  nemško podjetje profesionalnega materiala za nohte Nail Artists in ameriško podjetje Tap Lizard Dancing za belo kano. Smo tudi ekskluzivni in prvi v Evropi, ki zastopamo ameriško podjetje, z izdelki za poslikavo telesa z »belo kano« - Belano.

Izobraževanja

Tečaji za nohtno stilistko - Za vse, ki Vas veseli izdelava vrhunskih umetnin na nohtih, so tečaji "NOHTNI STILIST" ključnega pomena, saj Vam lahko tako predamo vsa potrebna znanja, za uspešno, strokovno in kreativno poslovno pot. Naši tečaji so vedno intenzivni, polni znanja in nasvetov, vedno smo v koraku s časom oziroma postavljamo nove modne smernice, saj sodelujemo s profesionalno nemško znamko Nail Artists. Strokovna izvedba tečaja je zagotovilo, da vsak tečajnik ali tečajnica osvoji zraven higienskih minimumov, še sterilizacijo, bolezni, ter vsekakor našo specialnost najnovejše tehnike in trende, ki zagotavljajo Vaše uspešno delo.

Tečaji za stilistko podaljševanja trepalnic - S pomočjo naših usposobljenih trenerjev, prejmete celotno paleto različnih tehnik in zelo intenzivnih izobraževanj, ki vas naredijo usposobljeno in uspešno stilistko za trepalnice. V naših izobraževalnih centrih skrbimo za najboljša izhodišča za to. Naša skrba za vas se ne konča po končanem tečaju. Z veseljem smo vam vsak hip na razpolago za vaša vprašanja. Izdelke, ki jih potrebujete pri vašem delu, lahko kupite pri nas po razumnih cenah in ekskluzivni kvaliteti.

Tečaji Belana - BELANA poslikava kot novost na našem tržišču nudi velik spekter možnosti poslikave, ter tako enkratno izkušnjo za vsako vašo stranko. Biti nekaj posebnega. Biti unikat. Želja vsake stranke. BELANA poslikava je primerna tako za posebne priložnosti, kot dodatek vsakdanjemu osebnemu stilu ter izražanju lastnega jaza. Ker je obstojna le krajši čas (3-10dni) je tako stranka lahko znova in znova vaša zadovoljna stranka. Čas obstojnosti je odvisen predvsem od priprave kože ter naše kvalitete dela. Na tečaju vas bomo naučili ne samo kako slikati, temveč tudi kaj je kana, bela kana in črna kana od kod izvira, kakšne materiale vse lahko uporabite, kako se z njo ravna in kako se jo vzdržuje. Poučuje Andreja Lovrenčič, edina zastopnica "bele kane" za EU in SLovenijo ter učenka doktorice Cathrine Cartwright Jones lastnice podjetja TAP Lizard Dancing Ltd in s tem "bele kane" pod imenom Becoming Moonlight iz ZDA.