FENSI d.o.o. & Galeria SPA Akademija, Andreja Lovrenčič s.p.

Kajuhova ulica 5, 1000 Ljubljana 051 414 033 Všečki (3)
Prijavljen od julij, 2017

Izobraževanja uporabnika Več

FORME nadaljevalni tečaj

Mani & pedi
5. april 2018, 08:30 do 18:00 Osrednjeslovenska regija

Datum: 5. april 2018, 08:30 do 18:00 Preberi več

Intenzivno enomesečno izobraževanje podaljševanja nohtov,permanentnega lakiranja, drilinga, ogdomno prakse in poslovnih rešitev
3. 10. 2018, 09:00 do 23. 05. 2018, 16:00 Osrednjeslovenska regija
LOOK & LEARN - brezplačna odprta tečajnica
24. september 2018, 09:00 do 13:00 Osrednjeslovenska regija
DRILLING tečaj - piljenja in brušenja
18. september 2018, 09:00 do 15:00 Osrednjeslovenska regija
3-dnevni tečaj podaljševanja nohtov z akrilom za začetnike
5. 09. 2018, 09:00 do 25. 09. 2018, 16:00 Osrednjeslovenska regija

Dogodki uporabnika Več

SEJEM KOZMETIKE LOVE BEAUTY & BEAUTY FORUM

Mani & pedi
7. 04. 2018, 10:00 do 8. 04. 2018, 18:00 Osrednjeslovenska regija

Datum: 7. 04. 2018, 10:00 do 8. 04. 2018, 18:00 Preberi več

Izdelki uporabnika Več

Kaj vse ponuja Nail Artists Slovenija?

Mani & pedi
Osrednjeslovenska regija

Preberi več

BELANA
Osrednjeslovenska regija
ASEA - Renu 28 in Renu Advance
Osrednjeslovenska regija

Mali oglasi uporabnika Več

Iščemo modele za izdelavo podaljšanih nohtov z gelom

Mani & pedi
Osrednjeslovenska regija Všečki (0)

Preberi več

Iščemo souporabnike prostorov za trepalnice, nege, depilacije, obrvi.... in nohte 1+1 mesta
Osrednjeslovenska regija Všečki (0)

O uporabniku

Znamke: Nail Artists, Tap Lizard Dancing, Belana


Sedaj že z večletnimi izkušnjami v predajanju znanja na področju nege in podaljševanja nohtov, podaljševanja trepalnic, modnih poslikav telesa (Belana) in še veliko več. Kvalitetna, obsežno in predvsem posodobljeno znanje, ki ga predajamo, nam je v  ponos na opravljeno delo, zadovoljstvo stranke ter vedno prisoten osebni odnos,  so zgolj nekateri izmed mnogih vodil, ki so zapisana z veliko začetnico v  Galeria SPA Akademiji ter v katere trdno verjamemo in so zagotovilo strankam za izjemno izkušnjo.

Smo ponosni distributer več vrhunskih podjetij, katerih izdelke tržimo -  nemško podjetje profesionalnega materiala za nohte Nail Artists in ameriško podjetje Tap Lizard Dancing za belo kano. Smo tudi ekskluzivni in prvi v Evropi, ki zastopamo ameriško podjetje, z izdelki za poslikavo telesa z »belo kano« - Belano.

Izobraževanja

Tečaji za nohtno stilistko - Za vse, ki Vas veseli izdelava vrhunskih umetnin na nohtih, so tečaji "NOHTNI STILIST" ključnega pomena, saj Vam lahko tako predamo vsa potrebna znanja, za uspešno, strokovno in kreativno poslovno pot. Naši tečaji so vedno intenzivni, polni znanja in nasvetov, vedno smo v koraku s časom oziroma postavljamo nove modne smernice, saj sodelujemo s profesionalno nemško znamko Nail Artists. Strokovna izvedba tečaja je zagotovilo, da vsak tečajnik ali tečajnica osvoji zraven higienskih minimumov, še sterilizacijo, bolezni, ter vsekakor našo specialnost najnovejše tehnike in trende, ki zagotavljajo Vaše uspešno delo.

Tečaji za stilistko podaljševanja trepalnic - S pomočjo naših usposobljenih trenerjev, prejmete celotno paleto različnih tehnik in zelo intenzivnih izobraževanj, ki vas naredijo usposobljeno in uspešno stilistko za trepalnice. V naših izobraževalnih centrih skrbimo za najboljša izhodišča za to. Naša skrba za vas se ne konča po končanem tečaju. Z veseljem smo vam vsak hip na razpolago za vaša vprašanja. Izdelke, ki jih potrebujete pri vašem delu, lahko kupite pri nas po razumnih cenah in ekskluzivni kvaliteti.

Tečaji Belana - BELANA poslikava kot novost na našem tržišču nudi velik spekter možnosti poslikave, ter tako enkratno izkušnjo za vsako vašo stranko. Biti nekaj posebnega. Biti unikat. Želja vsake stranke. BELANA poslikava je primerna tako za posebne priložnosti, kot dodatek vsakdanjemu osebnemu stilu ter izražanju lastnega jaza. Ker je obstojna le krajši čas (3-10dni) je tako stranka lahko znova in znova vaša zadovoljna stranka. Čas obstojnosti je odvisen predvsem od priprave kože ter naše kvalitete dela. Na tečaju vas bomo naučili ne samo kako slikati, temveč tudi kaj je kana, bela kana in črna kana od kod izvira, kakšne materiale vse lahko uporabite, kako se z njo ravna in kako se jo vzdržuje. Poučuje Andreja Lovrenčič, edina zastopnica "bele kane" za EU in SLovenijo ter učenka doktorice Cathrine Cartwright Jones lastnice podjetja TAP Lizard Dancing Ltd in s tem "bele kane" pod imenom Becoming Moonlight iz ZDA.

Za vse nas lahko kontaktirate in pripravimo vam lahko individualiziran plan izobraževanj, za čim boljši izkoristek časa in denarja :)