Lady Stella apple stem cell- linija iz jabolčnih matičnih celic

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Lady Stella
Materiali / Sestavine: jabolčne celice
Oznake: kozmetika, kreme

Tokrat vam predstavljamo Lady Stella linijo iz matičnih celic jabolka, ki predstavlja najbolj obetavno rešitev za pomladitev kože in upočasnitev procesa staranja. S staranjem se namreč upočasni proces samoobnove kože, rastlinske matične celice pa zagotavljajo  hitrejšo regeneracijo in zaščito naših lastnih matičnih celic v koži.

Linija iz matičnih celic jabolka je primerna za vse tipe kože po 35. letu starosti. Še posebej je priporočljiva za suho, utrujeno kožo, ki ji primanjkuje energije, za fotostarano kožo in kožo z vidnimi gubicami. Vsebuje številne dragocene in hranilne aktivne učinkovine, ki pripomorejo k hitrejši regeneraciji, ščitijo kožo pred nastankom prostih radikalov, zagotavljajo dolgoživost naših lastnih matičnih celic kože, navsezadnje pa zagotavljajo tudi izboljšano teksturo, zmanjšajo videz gubic,  kožo nahranijo, vlažijo ter ji dajejo žametni videz. Ključna učinkovina linije predstavlja ekstrakt iz matičnih celic Švicarskega jabolka, ki ga biotehnološko pridobivajo iz matičnih celic stare sorte jablan Uttwiler Spatlauber. Za večjo navlaženost, žametni občutek in mehkobo kože pa poskrbijo tudi ostale podporne aktivne učinkovine kot so acerola, vit. C, hialuronska kislina, klorofil, olje vrtnega ognjiča, olje iz grozdnih pešk, olje pšeničnih kalčkov, šentjanževo olje, urea, ceramidi, karitejevo maslo, nanolipidi, itd. 

Izdelki linije:

1.     Ampule – MesoComplex YOUTH ACTIVE ampoule

2.     Serum – 

MesoVital YOUTH ACTIVATING serum

3.     Krema za obraz - 

MesoVital YOUTH ACTIVATING face contour cream

4.     Krema za okoli oči – 

MesoVital YOUTH ACTIVATING eye cream

5.     Kremna maska –  MesoVital YOUTH ACTIVATING cream mask

Naprava za brezigelno mezoterapijo + MesoComplex linija gratis.

Za dosego najboljših rezultatov priporočamo uporabo linije iz jabolčnih matičnih celic skupaj z uporabo naprave za brezigelno mezoterapijo. Več o napravi si lahko preberete na naslednji povezavi Aparat za brezigelno mezoterapijo in multipolarno radiofrekvenco SK-300 .

Lady Stella apple stem cell- linija iz jabolčnih matičnih celic

Pošlji sporočilo