PHYTO5 Linija 5 Elementov - kvantna kozmetika!

Wellness
Všečki (0)

PHYTO5

Blagovna znamka PHYTO5 je priznana kot vodilna v svetu na področju energetske, naravne in celostne nege kože. "5" pri PHYTO5 predstavlja 5 elementov po TKM. "PHYTO" (pomeni iz rastlin), da so naši izdelki formulirani z edinstvenih, visoko kakovostnih sestavin na rastlinski osnovi. Naši izdelki so rezultat združitve starodavnega znanja TKM (tradicionalne kitajske medicine) in vodilnih švicarskih raziskav.

PHYTO5 ponuja 78 visoko kvalitetnih izdelkov za nego kože, s katerimi lahko izvajamo 84 različnih tretmajev za doseganje vrhunskih rezultatov. Profesionalni uporabniki si lahko sami izberejo in določijo tretmaje, ki jih želijo vključiti v svojo ponudbo ali pa pokrijejo svojo celotno ponudbo z našimi izdelki.


Linija 5 Elementov – kvantna kozmetika

Linija 5 Elementov je formulirana v harmoniji s petimi elementi; LES, OGENJ, ZEMLJA, KOVINA in VODA. Linija 5 Elementov sledi petim skupinam kožnih stanj, petim energetskim sezonam in petim osnovnim čustvom, po TKM.

V različnih sezonah ne nosimo enakih oblačil, tako je tudi PHYTO5 prilagodil nego kože za vsako letno sezono. Smiselno ali ne? 

Koncept je zelo enostaven in po drugi strani prilagojen za vsakega posameznika!


Tretma čustvene lepote;

Tretma čustvene lepote prepoznava, da lepota resnično ni samo na površini kože ampak je globoko v nas. Naše slabo počutje, se direktno odraža na našem izgledu. V večini primerov, se niti ne zavedamo posledic naših negativnih čustev na naše telo in sijočo lepoto, še posebno pa ne v mlajših letih.

Tretma čustvene lepote, je v prvi vrsti nega kože in kot dodatek še odkritje lastnih pozitivnih čustev. Primarni namen tovrstnih tretmajev ni samo odkrivanje trenutnega čustvenega stanja ampak nas popelje direktno do končnega cilja in to je sreča! Ne ponuja samo trenutne sreče, temveč nas ohranja srečne tudi več dni po opravljenem tretmaju. Za naše zadovoljstvo in srečo poskrbijo visoko kvalitetna eterična olja, v kombinaciji specifičnega razmerja mešanice v serumu PHYTO5 Phyt`ethers (serumih).


Za kožo, ki je v ravnovesju;

Če je vaša koža v ravnovesju, uporabite izdelke za nego kože, za vsako energetsko obdobje v letu, ki je določeno po datumih za vsak element. Na ta način boste ohranili zdravo ravnovesje, vaša koža pa se bo lažje zoperstavila agresivnosti energij vsake sezone.

 

Za kožo, ki ni v ravnovesju in odraža specifično stanje na koži;

Če imate specifično neprijetno stanje na vaši koži, pomeni da vaša koža ni v ravnovesju. Da bi vaše stanje izboljšali ali odpravili, uporabite izdelke za nego kože izbranega elementa, ki je določen za reševanje vaših težav. Vsak od petih elementov pokriva oz. rešuje določena stanja na koži. Če se v katerem iz med elementov prepoznate, to pomeni, da vaša koža v temu elementu ni v ravnovesju.

 

Ključ do nege kože, skladno s petimi elementi;

Telo ni zgolj in samo materija ampak je sestavljeno z ogromno količino nevidne življenjske energije. Za pravo in celostno lepoto, ni dovolj, če se osredotočite samo na kožo (materijo). Energetska nega kože povrne ravnovesje na vaši koži in prav tako na ravni nevidne življenjske energije. V neravnovesje pademo zaradi različnih razlogov, najpogosteje pa zaradi specifičnega sezonskega obdobja in načina življenja. Z upoštevanjem energetskih zakonitosti PHYTO 5, lahko enostavno izberete prave izdelke za vašo nego kože in lepotni režim.

 

5 Elementov po TKM - 5 Sezon v letu - 5 Sklopov kožnih stanj - 5 Osnovnih čustev;

  

POMLAD

Element LES

(5. Februar - 17. April)

Mastna koža, ogrci, ter prekomerna pigmentacija,

(nakazujejo neravnovesje v elementu LES),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite negotovo, kadar dvomite vase in kadar ste jezni – povrnite si svojo samozavest!

 

POLETJE

Element OGENJ

(6. Maj – 19. Julij)

Rdečica, razdraženost, občutljivost, madeži ali alergijski znaki na koži, ter kuperoza, (nakazujejo neravnovesje v elementu OGENJ),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar ste žalostni, – povrnite si svoje veselje!

 

JESEN

Element KOVINA

(7. Avgust – 20. Oktober)

Suha koža, površinska luskavost, pusta in bleda koža, (nakazujejo neravnovesje v elementu KOVINA),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite žalostni in nezadovoljni, – povrnite si svoje zadovoljstvo in dobro počutje!

 

ZIMA

Element VODA

(8. November – 17. Januar)

Dehidracija, pomanjkanje tonusa in gube, (nakazujejo neravnovesje v elementu VODA),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se česa bojite in ste vznemirjeni – povrnite si svojo mirno in sproščeno naravo – občutite pravo spokojnost!

 

MED SEZONSKA NEGA

Element ZEMLJA

(18. Januar - 4. Februar / 18. April – 5. Maj / 20. Julij – 6. Avgust / 21. Oktober – 7. November)

Madeži, toksičnost, akne, luskavica, razširjene pore, (nakazujejo neravnovesje v elementu ZEMLJA),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite ujeti, stagnirate in ste zaskrbljeni – povrnite si kreativnost in občutek da ste na pravi poti!


Za več informacij smo vam na voljo! Kontakt

PHYTO5 Linija 5 Elementov - kvantna kozmetika!

Pošlji sporočilo