IDEGO d.o.o.

Notranjska cesta 43 , 1370 Logatec 040477471 Všečki (0)
Prijavljen od julij, 2017

Izdelki uporabnika Več

PHYTO5 Linija 5 Elementov - kvantna kozmetika!

Wellness
Osrednjeslovenska regija

Preberi več

PHYTO5 Švicarska linija
Osrednjeslovenska regija
PHYTO5 Ageless La Cure
Osrednjeslovenska regija

O uporabniku

Znamke: PHYTO5


PHYTO5

PHYTO5 je energetska naravna kozmetika za nego kože, ki hkrati uravnava tudi našo življenjsko energijo. Kozmetika je potrjena s certifikatoma ECOCERT in COSMEBIO ter prejemnica številnih nagrad za inovativnost. PHYTO5, poznan tudi kot Phytobiodermie, že vse od leta 1979 izdeluje avtentične švicarske izdelke za nego kože. Blagovna znamka PHYTO5 je priznana kot vodilna v svetu na področju energetske, naravne in celostne nege kože. Naša filozofija je naš moto: »Lepota je zdravje, ki je očem vidno!« 

Izdelki za nego kože PHYTO5 so ekskluzivno narejeni v Laboratorie Gibro S.A. v mestu Fleurier v Švicarskih Alpah. PHYTO5 poleg energetske linije 5 elementov (kvantne kozmetike), izdeluje tudi linijo izdelkov Phytocevtiki oz. Švicarska linija ter certificirano naravne in zelo učinkovite izdelke za boj proti staranju kože Ageless La Cure. Poleg kozmetičnih izdelkov PHYTO5 ponuja še lastno revolucionarno opremo za limfno drenažo, svetlobno terapijo in biostimulacijo. Chroma-Lift™ je popolna naprava za neinvazivni in naravni obrazni lifting, ki uporablja stimulacijo limf in svetlobno terapijo za doseganje vrhunskih rezultatov. Naprava Chroma-Lift™ je prejela tudi glavno nagrado za inovacijo.

PHYTO5 ima v svojem programu 78 visokokakovostnih izdelkov, s katerimi lahko izvajamo 84 različnih tretmajev. Tretmaji PHYTO5 so edinstvene nege, ki se izvajajo po posebnih metodah in učinkujejo tako na materijo (kožo, tekočine, organe) kot tudi na notranjost (življenjsko energijo).

PHYTO5 ponuja tri vrhunske naravne linije, ter opremo;

 1. Linija 5 elementov-kvantna kozmetika
 2. Švicarska linija ali Phytocevtiki
 3. Ageless La Cure
 4. Oprema PHYTO5

Linija 5 Elementov

Linija 5 elementov je energetska linija, formulirana na osnovi starodavnega znanja tradicionalne kitajske medicine (TKM) ter vrhunskih švicarskih raziskav. Tradicionalna kitajska medicina obravnava 5 elementov, Les, Ogenj, Zemlja, Kovina in Voda. Vsak od 5-ih elementov obravnava eno energetsko sezono v letu, določeno stanje na vaši koži ter vaše čustveno stanje. Tradicionalna kitajska medicina (TKM) se vse bolj uveljavlja tudi v Evropi in Severni Ameriki. Na primer akupunktura in taj či sta splošno priznana in se vse pogosteje prakticirata. To je posledica doseganja odličnih rezultatov kot tudi dejstva, da so osnovne teorije tradicionalne kitajske medicine sedaj tudi znanstveno dokazane. Telo ni samo materija, temveč tudi energija. Energetsko ravnovesje pa je predpogoj za lepoto in dobro počutje. Težave s kožo so pogosto izdajalski znaki energetskega neravnovesja v našem telesu; vzpostavitev in ohranjanje energetskega ravnovesja, pa je temelj lepote in dobrega počutja.  

Linija 5 Elementov – kvantna kozmetika

Laboratorie Gibro S.A. je na podlagi raziskav o spominu vode in prenosu spomina preko vibracij, zagnal raziskovalni program Čustvena lepota. Namen raziskovalnega programa je bil izdelati kozmetične izdelke, ki so sposobni sprostiti pozitivna čustva ob dotiku s kožo. Približno 70% našega telesa je sestavljenega iz molekul vode, tako kot skoraj vsi kozmetični izdelki. Raziskava o spominu vode ni samo poudarila kako pomembna je čistost vode, ampak tudi njene temeljne vloge. Kvantna kozmetika je formulirana in izdelana v laboratoriju, ki je lociran v Fleurier-ju v Švicarskih Alpah, in certificirana Quantum Phytobiodermie. Laboratorij je postavljen na lokacijo z omejenim gibanjem, kjer je voda naravno čista in direktno iz gora. Laboratorij ima poleg idilične lokacije, tudi delovno okolje brez električnega smoga, ki še dodatno izboljša kvaliteto končnih izdelkov. Raziskava o spominu vode, ki je bila vključena v proizvodnjo kozmetičnih izdelkov, je pokazala, da je z uporabo tega spomina mogoče povišati vibracijske lastnosti kozmetičnih izdelkov na popolnoma naraven način. Ta študija je bila podlaga za Kvantno linijo. Ena od kvantnih lastnosti je tudi visoko vibracijska frekvenca kozmetičnih izdelkov, ki je merjena po Bovis-ovi lestvici 0 do 18000.

Zakaj lahko rečemo da je kozmetika PHYTO5 kvantna?

Dokaz da so kozmetični izdelki PHYTO5 kvantno energetski, je Bovis-ova lestvica. Napravo je razvil francoski fizik Anton Bovis za določanje moči življenjske energije v hrani. Če za primer vzamemo svežo zelenjavo, na primer brokoli oddaja vibracije višje od 6500 enot Bovis-a. Vse kar je nad 6500 enot se šteje za pozitivne energije in vse kar je pod 6500 enotami se šteje za negativne energije.

PHYTO5 že desetletja ponuja izdelke za nego kože iz linije 5 elementov, ki so zelo visoko uvrščeni na Bovis-ovi lestvici in to je 12000 enot. To je vrednost, ki definira naše izdelke kot energetske (vibracije z življenjsko energijo, ki dodajajo več življenja življenju). Novi kvantni izdelki PHYTO5 dosegajo med 16000 do 18000 enot na lestvici, kar jih postavlja na globoko prodorno raven. Za primerjavo s konvencionalno kozmetiko in druge kozmetične izdelke na osnovi rastlin, ki dosegajo samo 5000 enot Bovis-a.

Linija 5 elementov je tako 1. Novembra 2017 postala kvantno energetska kozmetika oz. visoko vibracijska kozmetika.

Zakaj kvantna nega kože?

Ker je kvantna nega naravni podaljšek od »energetske« nege kože, ki je formulirana iz specifičnih mešanic naravnih eteričnih olj, s katero dosežemo višjo vibracijsko frekvenco. Energetska nega kože PHYTO5 je bila že v preteklosti na višji vibracijski frekvenci kot konkurenca, sedaj pa je PHYTO5 naredil še korak dlje in izjemno povečal vibracijsko moč svojih izdelkov, na podlagi znanstvenega znanja, ki je bil odkrit pred kratkim. Razvoj temelji na dokazanem znanju, ki kaže, da višja kot je frekvenca, večja je moč izdelkov. Te frekvence smo lahko dosegli izključno z delom na kvantni ravni. Pri kvantni kozmetiki gre v prvi vrsti za vrhunsko nego kože, vendar zaradi svoje visoke vibracijske vrednosti, prodre globoko v nas do točke med umom in fizičnim delom telesa, ter tako spodbuja naša pozitivna čustva, da se razkrijejo in zasijejo v svoji naravni lepoti. Ko so naša čustva pozitivna in smo srečni, se to kaže na vseh področjih, tako na fizičnem kot na energetskem delu ter tudi v okolju, kjer se gibljemo. 

 

Švicarska linija ali Phytocevtiki

Izdelki iz Švicarske linije se uporabljajo samostojno ali v kombinaciji z kvantno-energetsko linijo 5 elementov.

Tradicionalni PHYTO5 "phytocevtiki", tako imenovani "Švicarska linija", so naravni izdelki za nego kože, katerih cilj je doseči točno določene rezultate na koži. Namen in korist naših izdelkov nakazujejo imena in oznake. Naši izdelki so izdelani v Švici iz visokokakovostnih naravnih sestavin. Veliko naših izdelkov iz te linije je certificirano naravnih, potrjeno s certifikatom ECOCERT® in COSMEBIO®.

Glavne značilnosti avtentičnih izdelkov za nego kože » narejeno v Švici « so, da vsebujejo vse naravne veganske sestavine, sestavine na rastlinski osnovi, vključno z eteričnimi olji, izvlečki rastlin, mineralov, vitaminov, pristne vode iz švicarskih Alp in naravnih patentiranih komponent. Niso testirani na živalih. Prijazni okolju. Brez glutena. Veganski.

Certificirani naravni izdelki za nego kože bi vedno morali prikazovati logotip agencije, ki opravlja certificiranje izdelkov. Ime izdelka in proizvajalec bi morala biti objavljena na strani agencije, ki opravlja certificiranje. Laboratorie Gibro, S.A., iz Švice, ekskluzivni proizvajalec izdelkov PHYTO5, je certificiran s strani ECOCERT® in COSMEBIO® že od leta 2007 dalje.

 

Ageless La Cure

Ageless La Cure je večkrat nagrajena linija izdelkov za nego kože. Naši strokovnjaki usmerjajo svoje raziskave v temeljne razloge staranja kože ter na podlagi ugotovitev svojim uporabnikom ponujajo izdelke, ki prinašajo znanstveno dokazane rezultate. Linija Ageless La Cure premaga pet glavnih razlogov staranja kože: kožo vrne v ravnovesje, jo zaščiti in ohranja v novi sijoči lepoti. Ageless La Cure linija je bila priznana kozmetika s strani revije La Vogue Magazine ter mnogo zadovoljnih uporabnikov po celem svetu, ki hrepenijo po mlajšem, bolj zdravem ter sijočem videzu.

2015 Indie Beauty Media Group nagrada za najboljši tonik (čistilna pena) in vlažilno sredstvo (ekstremno vlažilna krema) ● "Les Nouvelles Esthétiques Spa Canada" 2014 Nagrada za inovacijo za celotno Ageless La Cure linijo in 2013 "Najboljši izdelek v vseh kategorijah" - nagrada za inovacijo Ageless La Cure Seruma in kreme ● francoski ECOCERT certifikat za naravno kozmetiko od leta 1992 ● Član združenja profesionalnih proizvajalcev naravne, ekološke in okoljevarstvene kozmetike COSMEBIO ● Eksluzivno narejeno v mestu Fleurier, Švica v ekološko certificiranem laboratoriju..

 

Trije deli patentirane opreme

1. The Biodraineur™ (drenažna naprava) mehansko poustvarja nežne gibe in se osredotoča na pospeševanje pretoka tekočin ter življenjske energije.

2. The Chromapuncteur™ (svetlobna naprava) uporablja energetske frekvence iz vidnega spektra elektromagnetih valov, v harmoniji z energijami petih elementov in z glavnimi energetskimi centri (čakrami).

3. The Biostimulateur™ je izredno kvaliteten kos opreme s prednastavljenimi mehanskimi vibracijami, ki se uporablja na akupunkturnih in refleksnih conah. Za močnejši energetski učinek lahko dodamo še energijo svetlobe. Lahko se kombinira z opremo za svetlobno terapijo.

 

Kaj vam nudijo izdelki PHYTO5?

 • Edinstveno formulacijo izdelkov iz naravnih sestavin, ki so posledica starodavnega znanja TKM in vrhunskih švicarskih raziskav,
 • Zaradi vrhunske kvalitete izdelkov in ciljno usmerjenih tretmajev, s katerimi dosegamo vrhunske rezultate, je PHYTO5 močna konkurenca vsem ponudnikom na trgu,
 • Energetska, naravna in celostna nega kože,
 • Edinstvena izkušnja s tretmaji čustvene lepote,
 • Naše izdelke lahko uporabljate kot dopolnilo trenutni dejavnosti ali pa pokrijete celotno ponudbo od glave do pete,
 • Večina naših izdelkov je potrjena s certifikatom in strogim nadzorom kvalitete s strani švicarskih oblasti, ki se izvajajo za zaščito potrošnika,
 • Enostavna in enotna metodologija za vse profesionalne nege,
 • Čeprav se za metodo Phytobiodermie™ skriva izjemna kompleksnost, je učenje in izvajanje tretmajev presenetljivo enostavno in logično,
 • Ob nakupu paketa za profesionalne uporabnike, prejmete tudi pregledna navodila za izvajanje tretmajev