PHYTO5 Ageless La Cure

Kozmetika
Všečki (0)
Notranjska cesta 43 , 1370 Logatec
Poglej na zemljevid

Opis

Znamka: Phyto 5
Materiali / Sestavine: Kozmetika
Oznake: nega obraza, energetska nega kože

Ageless La Cure

Linija izdelkov Ageless La Cure blagovne znamke PHYTO5, je v celoti certificirano naravna linija, potrjena s certifikatom COSMEBIO in ECOCERT. Z izdelki linije Ageless La Cure dosežete popolno in naravno trajanje lepote!

1. Faza - Čiščenje

Cleansing Foam Ageless (čistilna pena)

Zmagovalni nežen čistilec obraza, primeren za vse tipe kože in kožnih težav, občutljiva koža in akne. Ta naravna, okolju prijazna, hipoalergena čistilna pena iz linije Ageless La Cure vlaži in ponovno vzpostavi naravno zaščitno pH kože. 

Ekološko s certifikatom pri Ecocert in Cosmebio vsebuje minialno 95% rastlinskih sestavin. Brez vseh GSO, parabenov, sulfatov, fenoksietanola, nanodelcev, silikona, PEG, sintetičnih parfumov in barv ali sestavin živalskega izvora.

Uporaba: Čiščenje obraza in vratu, samostojno ali v kombinaciji, pred nanosom krem, serumov ali maske. Priporočljiva uporaba v kombinaciji z Ageless La Cure - 5 secrets kompletom!

Toner Ageless (toner)

Vsebuje antioksidante, ki kljubujejo staranju, kožo mineralizira, pomiri rdečico ali razdraženost le-te.

Uravnotežena mešanica, ki deluje bolje kot vsota njenih delov! Tonik vsebuje popolno mešanico ekološke rožne vode virginskega nepozebnika ter vrtnice, ki kožo tonira, pomiri in regenerira. Je izredno nežen, učinkovit in primeren za vse tipe kože, vključno z občutljivo.

Ageless La Cure tonik se popolno dopolnjuje z Ageless La cure vlažilno čistilno peno, prav tako odlično deluje po uporabi maske za obraz. Vsebuje antioksidante, ki kljubujejo staranju, kožo mineralizira, pomiri rdečico ali razdraženost le-te. Z dokazanimi protivnetnimi lastnostmi, pomirjajočim učinkom in bogatimi antioksidanti je ta izjemno nežen tonik primeren za vse tipe kože, posebno občutljivo.


2. Faza - Nanos seruma in kreme

Ageless La Cure - 5 Secrets (komplet)

Komplet seruma in kreme Pet skrivnosti za 3-tedenski tretma. Komplet vsebuje serum in kremo iz edinstvenih sestavin. 

Regenerativen Ageless La Cure 5 Secrets komplet obraznega seruma in kreme mineralizira kožo in zmanjša gube od znotraj v le treh tednih. Komplet Ageless bo vašo kožo hidriral, mineraliziral, zagotovil antioksidante ter jo učvrstil in napel. Vaša koža bo po uporabi tega edinstvenega kompleta postala bolj mladostna, sijoča in napeta.

5 skrivnosti linije proti staranju;

  1. Ključno vlaženje,

  2. Gubice napolni od znotraj,

  3. Koži doda potrebne minerale,

  4. Lifting, učvrstitev in toniranje,
  5. Vsebuje antioksidante, za boj proti staranju (proti prostim radikalom),