Phyto 5 nega kože, ki temelji na načelih energetskih medicin

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Phyto 5
Materiali / Sestavine: Kozmetika
Oznake: nega obraza, energetska nega kože

»Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo s tem letom postali uradni distributer švicarske, naravne in energetske kozmetike Phyto5 v Sloveniji. Našim strankam nudimo celovito tehnično podporo in izobraževanje o tretmajih Phytobiodermie™ v naših poslovnih prostorih ali pri njih (lepotni/ SPA centri).

Smo vodilni v svetu na področju energetske, naravne in holistične nege kože! Naša filozofija je naš moto: «Lepota je zdravje, ki je očem vidno!» To vključuje telesno, duševno in čustveno zdravje.  Telo ni samo materija, temveč tudi energija. Za zdravje in dobro počutje sta potrebna dober pretok in uravnoteženost življenjske energije v telesu. Energetsko ravnovesje je predpogoj za lepoto in dobro počutje. Težave s kožo so pogosto izdajalski znaki energetskega neravnovesja. Vzpostavitev in ohranjanje energetskega ravnovesja sta temelj lepote in dobrega počutja (telesnega, čustvenega in duševnega).

Metoda Phytobiodermie™ je “ENERGETSKA NEGA KOŽE”, ki temelji na načelih  energetskih medicin (zlasti kitajske medicine) in njihovi izjemni učinkovitosti.

Tradicionalna kitajska medicina (TKM) se vse bolj uveljavlja tudi v Evropi in Severni Ameriki. Na primer, akupunktura in taj či sta splošno priznana in se vse pogosteje prakticirata. To je posledica tako praktičnih rezultatov kot tudi dejstva, da so osnovne teorije kitajske medicine zdaj znanstveno dokazane.

Metoda za nego kože Phytobiodermie® združuje znanje vzhodnjaških energetskih medicin in zahodnjaško visoko tehnologijo, vključno s SVETLOBNO TERAPIJO (nega kože s svetlobo in njenimi barvami) in DRENAŽO petih tekočin (v skladu s TKM).

Metodologija Phytobiodermie™ je vodila do oblikovanja celotne linije naravnih izdelkov za nego kože, ki jih pod blagovno znamko Phyto5™ izdelujejo v Švica. Na podlagi metodologije Phytobiodermie™ so bili razviti tudi edinstveni pripomočki za nego kože, ki se uporabljajo kot dodatno energetsko orodje za doseganje še boljših rezultatov. Postopki Phytobiodermie® so enostavni in izjemno učinkoviti ter omogočajo izvajanje tretmajev, ki so povsem prilagojeni potrebam posameznika.

Metoda Phytobiodermie™ je novost na področju drenaže (z napravo Biodraineur™) in predpogoj za kakovostno nego obraza ali telesa. Ta metoda uvaja uporabo svetlobne terapije (z napravo Chromapuncteur™) in ponuja neskončne možnosti, saj je svetlobna terapija neboleča in neinvazivna metoda, ki zagotavlja podobne rezultate kot akupunktura. S kombinacijo naprav Biodraineur™ in Chromapuncteur™ ter izdelkov Phyto5™ zagotavlja metoda Phytobiodermie™ izjemen postopek nege kože Chromalift™ – naravni, holistični in energetski lifting obraza, ki je v Parizu že leta 1998 prejel nagrado za inovacijo in se od takrat dalje ves čas razvijal.

Metoda Phytobiodermie™ je v svetu že več kot 35 let priznana kot vodilna metoda na področju energetske, naravne in holistične nege kože. Ta metoda omogoča celostno nego (obraza, lasišča, telesa in hidroterapijo). Lepotnim salonom, centrom dobrega počutja in zdraviliščem zagotavlja konkurenčno prednost po vsem svetu, je jamstvo za odlične rezultate in večje zadovoljstvo strank.

Phytobiodermie™ vam nudi naslednje:

  • pristno združitev Vzhoda in Zahoda;
  • maloprodaja izdelkov za nego na domu, ki ni prisotna drugje kot pri Phyto5 partnerjih (lepotnih/SPA centri, itd.);
  • holistični in celostni pristop k celotnemu telesu;
  • novo izkušnjo za vaše stranke;
  • prednost pred vašimi konkurenti;
  • enotno metodologijo za vse profesionalne nege od glave do pete.

Čeprav se za metodo Phytobiodermie™ skrivata izjemna kompleksnost in logika, je njeno učenje in izvajanje presenetljivo enostavno, kar omogočajo način organizacije linije izdelkov, potek usposabljanja in način predstavitve postopkov.«

Phyto 5 nega kože, ki temelji na načelih energetskih medicin

Pošlji sporočilo