Skin Therapy, linija za kuperozno kožo

Kozmetika
Všečki (0)

Kuperoza je trajna diletacija majhnih žil na obrazu. Navadno nastane po tridesetem letu, če je prisotna dedna šibkost tkiva. V začetnem stanju je rdečica samo prehodna, kasneje pa od pojava do izginotja rdečice preteče vedno več časa, kar je rezultat prenapolnjenosti kapilar. Ta prenapolnjenost vodi v nenehno širjenje krvnih žilic, kar je razlog za nenehno rdečico. Pri teleangiektasiji so prizadete arteriole, zato dominira rahel rdeč odtenek, pri venekstasiji pa so prizadete venule, zato na koži prevladuje moder odtenek. Možna je tudi kombinacija.

Kuperozo lahko izboljšamo z redno uporabo učinkovitih proti-kuperoznih negovalnih proizvodov.

etre1

Couperose Serum

Serum z zeliščnimi izvlečki za krepitev majhnih žilic. Pomiri občutljivo kožo, nagnjeno k diletaciji kapilar (kuperoza). Ob redni uporabi se rdečica zmanjšuje, koža postaja bolj čvrsta in sveža.
Uporaba: Zjutraj in zvečer, po čiščenju, nanesite na prizadeto področje, nežno vtisnite. Nato nanesite Couperose kremo.
Glavne aktivne sestavine: bršljan (drenira, krepi stene kapilar, protivnetno), šentjanževka (pomirja), arnika (dekongestiv, drenira), nepozebnik (hamamelis), kolagen, hialuronska kislina
Bršljan - drenira, krepi stene kapilar, protivnetno
Šentjanževka - pomirja
Arnika - dekongestiv, drenira
Ref. 4012, 15ml
MPC: 27,90€

etre2

Couperose krema

Krema za kuperozno kožo vsebuje zeliščne izvlečke za krepitev drobnih žilic. Pomirja in neguje občutljivo kožo nagnjeno k diletaciji kapilar (kuperoza). Pomirja, učvrsti in zmanjšuje rdečico.
Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite lokalno, na prizadeto področje. Nato nanesite primerno dnevno kremo. Priporočamo uporabo v kombinaciji s Couperose serumom in Couperose obliži.
Glavne aktivne sestavine: bršljan, bodeča lobodika, šentjanževka, arnika, nepozebnik (hamamelis), divji kostanj, hialuronska kislina, tokoferol
Bodeča lobodika – ker vsebuje rutin (flavonoid), zmanjšuje možnost prodiranja krvi skozi stene kapilar. Poveča pretočnost, zmanjšuje otekline in edeme, deluje protivnetno.
Divji kostanj – deluje protivnetno, poveča pretočnost ven.
Ref. 3110-05, 30ml
MPC: 22,50€

etre3

Obliži za kuperozno kožo (5 x 2 obliža)

Anatomsko oblikovani obliži za levo in desno ličnico. Narejeni iz flisa in prepojeni z aktivnimi sestavinami. Namenjeni so za enkratno uporabo, učinek pa je viden takoj po tretmaju.
Priporočilo za uporabo : 2-3x tedensko, 5 tednov
Glavne aktivne sestavine: bodeča lobodika, ginseng, slez, divji kostanj, hmelj, zeleni čaj, alge, njivska preslica, ginko, šentjanževka, bršljan, nepozebnik (hamamelis), kamilica, riboflavin, chitosan, alantoin, kolagen, elastin, bisabolol
Uporaba: Namestite obliž na prizadeto območje in pustite delovati 10-15minut.
Ref. 4011-01, 5x2 kos
MPC: 29,90€

etre4