MACERAT IZ ZELENIH OREHOV

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
6,00 €
,
Poglej na zemljevid

Prodam doma pripravljeno orehovo olje. Sestava: domače olivno olje in zeleni orehi. Postopek izdelave: maceracija. Izdelek je bio, brez dodatkov ali konzervansov. Olje se uporablja za sončenje telesa. Pri mazanju telesa pri sončenju ni potrebno uporabljati nobenega trgovskega izdelka za sončenje ker ti izdelki ne vplivajo zdravo na telo. Mazanje telesa z orehovim oljem naredi telesu bakreno barvo. Uporabljam ga že dolgo let. Nikoli nisem opečena, barva mojega telesa je tako lepa, da me marsikatera vpraša, kako pridem do take lepe barve in zdravega telesa. Idealno je to olje tudi za lase, zato ga občasno privoščimo tudi njim, le svetlolaske naj bodo pri uporabi previdne, ker vsebuje omenjeno barvilo zelenih orehov. Moja prehrana in kozmetika je na bio izdelkih. Zdravje je prvo.
Ko greste na sprehod ali ko ste doma oziroma na dopusti ali na vrtu se namažite s tem oljem in vas bodo komarji pustili pri miru. Ta vonj odganja komarje. Uporabljam ga tudi v ta namen.
Jaz se mažem samo z orehovim oljem - preverjeno ne dobiš opeklin kljub popolnoma beli koži (razen po nosu), koža ni izsušena, lepo porjaviš, koža je dlje rjava kot običajno. Uporablja se za krepitev in izboljšanje kože, predvsem se odlično obnese po sončenju. Kožo rahlo rjavo obarva in daje lep zagorel ten. S tem oljem lahko tudi masiramo lasišče in s tem krepimo tudi suhe in poškodovane lase, ter preprečujemo nastanek prhljaja. Vsebuje tudi vitamin E, ki je naravni antioksidant in ščiti žile pred staranjem in pokanjem. Če kožo redno mažemo mesec dni, naj bi se obnovile vse tri plasti kože.
Pakirano je po 1 dl. Imam tudi v ponudbi macerat iz šentjanževke.  Pošljem po pošti. Inf. in naročilo: 041-326-232

MACERAT IZ ZELENIH OREHOV

Prodam izdelek
6,00 €
Pošlji sporočilo