Mikrodermoabrazija oz. diamantni peeling

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Materiali / Sestavine: Aparat
Oznake: aparat, nega obraza

Mikrodermoabrazija kot tehnologija, je bila razvita v Italiji v 1980 letih. Vse do danes je postala izjemno priljubljena metoda za odpravo odmrlih celic s kožne površine in hitrejšo regeneracijo kože. Tako so se izoblikovale številne naprave, ki omogočajo izvedbo mikrodermoabrazij na različne načine, kot so kristalna mikroermoabrazija, diamantna mikrodermoabrazija, hidro mikrodermoabrazija in najnovejša t.i. mikrodermoabrazija s kisikovim curkom.

Ker se tretma mikrodermoabrazije v sklopu kozmetične nege uspešno povezuje tudi z nadaljnjo uporabo drugih tehnologij so dandanes na voljo naprave, ki vključujejo poleg mikrodermoabrazije tudi uporabo ostalih funkcij.

Postopek mikrodermoabrazije je izredno zaželen in uspešen, saj po njem povprašujejo že same stranke salonov. Uporablja se za tretma pomlajevanja in izboljšanja stanja starajoče kože, odpravo gubic, sončnih poškodb, hiperpigmentacij, slabši tonus kože, grobo teksturo kože, mastno in aknasto kožo, odpravo komedonov, zmanjšanje por, itd.

V nadaljevanju vam predstavljamo spekter naših naprav, ki vsebujejo funkcijo mikrodermoabrazije. Naprave po posebni akcijski ceni so predstavljene v cenovnem redu od najcenejše do najdražje.

 V nadaljevanju vam predstavljamo spekter naših naprav, ki vsebujejo funkcijo mikrodermoabrazije. Naprave po posebni akcijski ceni so predstavljene v cenovnem redu od najcenejše do najdražje.

1. Diamantna dermoabrazija F- 834  Naprava F- 834 je majhna in priročna naprava, ki omogoča izvajanje diamantne dermoabrazije. Vsebuje 9 diamantnih nastavkov, ki se razlikujejo po grobosti in obliki. Priporoča se vsem tistim, ki si želite razširiti svojo ponudbo in vključiti le uporabo diamantne dermoabrazije, brez ostalih dodatnih funkcij.

 

2. Kristalna mikrodermoabrazija F- 336AKristalna mikrodermoabrazija je kozmetična naprava, ki s pomočjo kristalov aluminijevega oksida in kombinirano tehnologijo sesanja blago odstranjuje odmrle celice s kožne površine. S postopkom kristalne mikrodermoabrazije tako dosežemo blago luščenje celic s površine kože, pospeši se mikrocirkulacija in obnavljanje kože.

 

3. Diamantna mikrodermoabrazija 2v1 F- 334Kozmetična naprava F-334 združuje funkciji diamantne dermoabrazije in ultrazvočnega čistilca kože. S pomočjo obeh uporabljenih funkcij tako dosežete intenzivno globinsko čiščenje kože in odpravo aken ter hiperpigmentacij. Modelno leto kozmetične naprave je 2013 in ima tako novejši dizajn kot najnovejšo tehnologijo izdelave, kar zagotavlja enkratno izkušnjo tako za vas, kot za vaše stranke.

4. Diamantna mikrodermoabrazija 4v1 F- 332 Kozmetična naprava F-334 združuje funkciji diamantne dermoabrazije in ultrazvočnega čistilca kože. S pomočjo obeh uporabljenih funkcij tako dosežete intenzivno globinsko čiščenje kože in odpravo aken ter hiperpigmentacij. Modelno leto kozmetične naprave je 2013 in ima tako novejši dizajn kot najnovejšo tehnologijo izdelave, kar zagotavlja enkratno izkušnjo tako za vas, kot za vaše stranke.

 

5. Diamantna in kristalna mikrodermoabrazija F- 336 Naprava F-336 združuje v eni napravi uporabo kristalne in diamantne dermoabrazije. Tako vam omogoča izbiro najprimernejše tehnike mikrodermoabrazije glede na določeno stanje kože in globino delovanja odstranjevanja odmrlih celic. Naprava F-336 je modelno leto 2013, zato ima najnovejši dizajn in najnovejšo tehnologijo izdelave.

6. SlimLine ALL IN ONE Peel 

SlimLine ALL IN ONE Peel je posebna naprava, ki vključuje uporabo vseh do sedaj uporabnih načinov mikrodermoabrazije. Omogočanamreč uporabo diamantne mikrodermoabrazije, kristalne mikrodermoabrazije, hidro mikrodermoabrazije in mikrodermoabrazije s kisikovim curkom. Predstavlja prvo izbiro naprave izmed vseh mikrodermoabrazij za tiste, ki se boste intenzivno ukvarjali s terapijami mikrodermoabrazij na najvišjem možnem nivoju. Tako boste lahko za vašo stranko in njeno stanje kože izbrali najprimernejši način odstranjevanja odmrlih celic kože. Poleg tega pa pri svoji ponudbi s širokim spektrom različnih mikrodermoabrazij ne boste imeli konkurence, saj tovrstne naprave ponujamo le mi. Edina, ki omogoča uporabo vseh do sedaj uporabljenih načinov mikrodermoabrazij v eni napravi.

 

Mikrodermoabrazija oz. diamantni peeling

Pošlji sporočilo