Odkrijte znanost pomlajevanja kože

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Priori
Materiali / Sestavine: Kozmetika
Oznake: kozmetika, kreme, nega obraza

PRIORI* je podjetje z najbolj inovativnimi izdelki proti staranju, ki svetovnemu trgu ponuja rešitve, kakršnih ostala podjetja, ki se ukvarjajo z zaščito kože, preprosto nimajo na voljo. Profesionalcem nudimo edinstvene tretmaje in postopke proti staranju, ki koži vračajo mladostno svežino. Izdelki tradicionalne medicinske kozmetike se z našimi novostmi ne morejo niti primerjati. Ime PRIORI* izvira iz latinske fraze ''A priori'', kar pomeni '' od vzroka k učinku''. Ime se odlično podaja k naši teoriji o pravilnem preprečevanju staranja kože – osredotočamo se na vzrok, s čimer dosežemo najboljši učinek.Analogija iz športa: joga za kožo

Coffee Berry®* Natureceuticals™
Najbolj učinkoviti naravni rastlinski izdelki proti staranju kože
Če so naravni izdelki vaša prva izbira, potem ste del najhitreje rastočega segmenta kozmetične industrije na svetu, segmenta, ki se ukvarja z nego kože z naravnimi sredstvi.
Pravilna izbira za vas so izdelki PRIORI® Natureceuticals™ s CoffeeBerry® – prva povsem naravna linija za nego kože, ki zajema kozmetična in farmacevtska dognanja in ki vsebuje popolnoma naravne sestavine – nobenih parabenov, nobenih kemikalij na osnovi nafte, le popolnoma naravne sestavine – PRIORI®; analogija iz športa: joga za kožo, učinkovita v boju proti staranju.

PRIORI* CoffeBerry* Natureceuticals
100% Naravni Mineralni pudri
Linija mineralnih pudrov je 100% naravna ter prva in edina linija mineralnih pudrov, ki vsebujejo ekstrakt kavnih jagod CoffeBerry* In če iščete popolnoma naraven dodatek za nego svoje kože, vam z veseljem ponujamo prvo in edino okolju prijazno mineralno linijo za nego kože z izvlečkom CoffeeBerry®, Ta ekstrakt je najmočnejši naravni zaviralec staranja, ki izjemno učinkovito ščiti pred prostimi radikali in staranjem kože. 100% Natural Perfecting Minerals (100% naravni minerali pudri), ki bodo z najvišjo stopnjo zaščite pred prostimi radikali in s SPF 25, UVA 10 PA+++ naravno izboljšali in zaščitili vašo kožo. To je edini korak v popolnoma naravnem sistemu za nego kože proti staranju, ki ga je razvilo podjetje PRIORI®. Linija obsega izdelke s faktorjem SPF 25, ki se nanašajo s čopičem, podlage Perfecting Foundations, prekrivni korektor Perfecting Concealer, večnamenski puder Sun Kissed in zaključni puder Finishing Touch.
Analogija iz športa: osnovno zdravje kože
Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami
Dokazano uspešen sistem za globinsko obnovo kože

Če pa želite res najboljše rezultate, ki vam jih lahko prinese znanost s pomočjo bioinženirskih tehnologij, potem ste pripravljeni, da se s PRIORI®Advanced AHA Cosmeceuticals (medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami) podate na pot, ki vas bo na koncu privedla do PRIORI® Superceuticals® z Idebenone kompleksom. Najbolje je, da tukaj začnete z dvostopenjskim pristopom, ki je podoben vsakemu začetku športnih priprav: preprosto ne morete začeti s triatlonom, če niste prej opravili osnovnega treninga – enako velja tudi za vašo kožo! Najnovejša inovacija na področju AHA kislin, ki omogoča doseganje boljših rezultatov. LCA kompleks – kombinacija mlečne kisline in nujno potrebnih multifunkcionalnih vitaminov ( vitamin A, E, C in provitamin A) v formuli s postopnim sproščanjem, kar poveča učinkovitost in zagotavlja boljše rezultate. Prva stopnja v ponudbi izdelkov za nego kože podjetja PRIORI*. S temi izdelki koži povrnete njeno osnovno zdravje, kar je osnova vsakega programa za zaviranje staranja kože.
Analogija iz športa: triatlon za kožo

Idebenone COMPLEX** Superceuticals®
Najmočnejši antioksidant v boju proti staranju
Ko je vaša koža končno v izjemnem stanju in se je s pomočjo izdelkov z naprednimi AHA kislinami stabilizirala, ste pripravljeni na napredovanje na zadnjo stopnjo pomlajevanja kože – triatlona za kožo –PRIORI® Superceuticals® z Idebenone kompleksom, prvim sistemom terapije kože z antioksidanti. Izdelki iz te linije se lotijo staranja pri celičnem izvoru – mitohondriju, ter omogočajo najvišjo stopnjo obrambe pred prostimi radikali – EPF*95. Idealna izbira za kupce, ki s svojim trenutnim programom nege kože ne morejo izboljšati rezultatov, a vseeno hočejo več.
Dajte prednost vaši koži, dajte prednost rezultatom

PRIORI® profesionalni tretmaji so na voljo tudi kot PRIORI® režim za nego kože, ki pospešuje in maksimizira koristi izdelkov za še hitrejše rezultate. Ti zelo učinkoviti tretmaji pomagajo koži do takojšnjega mlajšega videza in rezultatov na višjem nivoju. PRIORI® ponuja vrsto profesionalnih tretmajev za obraz in telo, vključno s specifičnimi tretmaji za roke, stopala in "problematične" dele telesa, kot so boki, trebuh in stegna. Na voljo so tudi krajši "pavza" tretmaji, ki ponujajo takojšnje zadovoljstvo s hitrimi in vidnimi rezultati.