Prva medicinska cryolipoliza v Sloveniji za odstranjevanje maščobnih oblog

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: CoolTech Medical
Materiali / Sestavine: Aparat
Oznake: aparat, medical, crio

Cryolipoliza, metoda za oblikovanje telesa pri kateri dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih pohladimo, je že nekaj let priljubljena v ZDA, sedaj jo lahko ponudite tudi vašim strankam. CoolTech je prvi medicinski sistem v Sloveniji pri katerem s kombinacijo tehnologij vakuma in hlajenja dosežemo vidne rezultate že po prvem tretmaju. Po enem tretmaju namreč dosežemo do 30% zmanjšanje maščobnih oblog. 

Terapija z CoolTech je varna, zanseljiva in učinkovit pri zmanjšanju maščobnih oblog. Sistem ima na voljo dva aplikatorja, ki sta povsem samostojna, tako lahko istočasno obravnavate 2 predela.

 KAKO POTEKA COOLTECH TRETMA?

Kožno gubo z odvečno maščobo sprva vsesa vakumska ročka med dve kovinski plošči. Vakum maščobno gubo izolira od okoliškega tkiva, zato ni nobene bojazni, da bi se le-to poškodovalo. Kožo se pred začetkom tretmaja zaščiti tudi z zaščitno membrano, ki prepreči zmrzal kože na površini.

Nato začne aplikator trertirano področje hladiti na točno določeni nadzorovani temperaturi (-8°C). Tretma poteka 60 minut. Po zaključenem tretmaju se maščobne celice začnejo izločati po naravni poti iz telesa. Prvi rezultati se opazijo 15 dni po opravljenem tretmaju. Najbolši rezultati pa so vidni 3. oziroma 4. teden po tretmaju.

Ponudite vašim strankam:

Vidne rezultate že po enem tretmaju (do 30% zmanjšanje lokalizirane maščobe), neinvazivno terapijo za oblikovanje telesa, prve rezultate že po 15 dneh, varen in neboleč tretma za oblikovanje telesa.

IZSTOPITE IZ MNOŽICE, POPESTRITE SVOJO PONUDBO IN PRIDOBITE NOVE STRANKE!

Prva medicinska cryolipoliza v Sloveniji za odstranjevanje maščobnih oblog

Pošlji sporočilo