Nepogrešljiv stimulator v vsakem kozmetičnem salonu in fizioterapevtskem centru

Kozmetika
Všečki (0)

Aparat z 250 programi.  Aparat lahko nadgradite z infrardečimi ploščami.

Aparat MP6Truck ima 6 aktvne izhodne kanale in 250 programov. Programi so razdeljeni na štiri glavne tretmaje: estetski, športni, T.E.N.S. in sprostitvene. V navodilih uporabe izberete željeni program in ga vnesete v stimulator mišic. Stimulator mišic vam avtomatsko določi optimalen čas tretmaja in vam ga tudi odšteva.

                                                       

250 različnih programov je razdeljenih na 4 dele:

- estetski programi: za hujšanje, intenzivno hujšanje, utrjevanje telesa, tonifikacija telesa, krepitev telesa, utrjevanje trebušnih mišic po porodu, utrjevanje, tobifikacija ali oblikovanje glutealnih mišic, lifting obraza, limfna drenaža, oblikovanje, tonifikacija prsi, odpravljanje pomarančne kože, krepitev podlahti, nadlahti, hujšanje, oblikovanje, utrjevanje meč, hujšanje, oblikovanje stegen, bokov, tonifikacija stegen, lumbalnega dela hrbta, ramen, hrbtnih mišic, prsnih mišic,....

                                                   
--
- športni progami vsebujejo programe za ogrevanje, moč, eksplozivno moč, vzdržljivost in aerobno vzdržljivost. Programi so razvrščeni po delih telesa glede na različne športe (body building, metanje kopja, plavanje, rokomet, odbojka, tenis, nogomet, rugby, alpsko ali nordijsko smučanje, skok v daljavo ali višino, veslanje, metanje krogle, golf, dvigovanje uteži,....

                                                   

- T.E.N.S. programi: pomoč pri zdravljenju bolečin v hrbtu, stopalih, vratne artoze, glavobola, bronhialne astme, lokalnega krvnega obtoka, sklepnih blazinic, depresije, zvinov, iztegnjenih mišic, kolčnih bolečin, bolečin v amputacijskih krnih, hrbtnih bolečin, bolečin v kolenih, menstrualnih bolečin, bolečin v komolcih, postoperativnih bolečin, časovno zaraščanje ran, revmatičnih bolečin, bolečin v ramenih, herpesa zoster, nespečnosti, lumbaga, zobobola, nervoze, stresa, vnetja sinusov, črevesnega zaprtja, Ahilove tetive,....

                                                       

- programi za masažo in sprostitev so razdeljeni na masažo, blaženje utrujenosti, sprostitev in kapilarizacije.

                                                       

 

Aparatu je priloženo:

 • samolepljive elektrode za obraz
 • samolepljive elektrode za telo
 • modri elastični trakovi
 • jelenje blazinice
 • barvni kabli
 • daljinski upravljalec
 • 220v vtič
 • torba za lažje prenašanje
 • slovenska navodila uporabe v besedi in sliki
 • garancija

                                             

Vsi programi so opisani v slovenskih navodilih uporabe v sliki in besedi.

Infrardeči IRD aparat je visoko tehnološki in profesionalna enota, katera kombinira tehnologijo infrardečih žarkov skupaj z valovi električne stimulacije.
Aparat je več funkcionalen. Uporablja se ga lahko za učvrstitev mišic, za zboljšanje tonusa, za zmanjševanje maščobnih plasti in pri odpravljanju celulita. Infrardeči žarki in valovi se uporabljajo tudi za TENS tretmaje s katerimi zmanjšamo vnetja in dosegamo prijeten, gladilen, pomirjevalen, blažilen učinek.

O INFRARDEČIH ŽARKIH

Infrardeči žarki so elektromagnetni valovi, ki jih imenujemo "infrardeči" zaradi bližine rdeče barve v spektru vidne svetlobe.
Infrardeči žarki so sestavni del svetlobe, kateri so naša telesa vsak dan izpostavljena (na primer ultravijoličnim žarkom). ti žarki predstavljajo skoraj 50% celotnega sončnega sevanja, zato jih imenujemo tudi toplotni žarki.

Odkril jih je William Herschel, ki sodi med najbolj znane astronome v 18. stoletju, torej pred več kot 200 leti. Odkritje žarkov je razširilo spoznavne meje v astronomiji, poleg tega pa je našlo praktično uporabo tudi v neštetih elektronskih napravah (spomnimo se samo daljinskih upravljavcev). Po dveh stoletjih je znanost spoznala tudi mnoge blagodejnosti uporabe infrardečih žarkov na terapevtskem področju estetike z izkoriščanjem bioloških učinkov, ki so posledica obsevanja tkiva.

Z INFRARDEČIMI ŽARKI DO ZDRAVE KOŽE... NA SVIDENJE NAGUBANA KOŽA?

Rezultati raziskave, ki je bila objavljena s strani profesorja Luis Dubartret, doktor dermatolog dermatološkega oddelka v bolnišnici Saint Luis v Parizu, kažejo da infrardeči žarki varujejo kožo pred nezaželenimi učinki, ki nastanejo ob izpostavljanju ultravijolični svetlobi, kot so prezgodnje staranje kože in kožni rak. Fotobiološki žarki prodirajo skozi vse sloje povrhnjice, brez kakršnekoli poškodbe kože.

                                                                      

Lastnosti in prednosti infrardečih žarkov:

 • površinske plasti kože jih brez težav vpijajo, kar ima za posledico povišanje temperature,
 • aktivira krvni obtok in celični metabolizem.
 • infrardeči žarki pričnejo proizvajati toploto, ki se delno prenaša v globlja tkiva zaradi učinkov toplotne prevodnosti in preko krožeče tekočine.
 • Povišanje temperature povzroča krepitev metabolizma v tkivih, segrevanje mišic, vazodilatacijo
 • arterij in kapilar.
 • Sposobnost prodiranja infrardečih žarkov spodbuja vazodilatacijo, kar ima za posledico krepitev tudi venskega in limfocitnega obtoka.
 • Segrevanje, povzročeno z elektromagnetnimi tresljaji, povečuje znojenje, pri čemer se odstranjujejo škodljive snovi (natrij, kovine, sečna kislina in drugo), ki sicer škodljivo vplivajo na presnovne procese in slabijo organizem.
 • Infrardeči žarki so uporabni tudi za terapevtske namene pri zdravljenju zmečkanin, sklepnega in mišičnega revmatizma ter v primerih distrofije mehkih tkiv.

RDEČA BARVA, KI TE OBLIKUJE: INFRARDEČI ŽARKI V ESTETIKI

Na področju estetike tretmaji z infrardečimi žarki omogočajo ponovno ravnovesje v celični in izvencelični presnovi, kar je osnovni princip pri odpravljanju celulita. Prav revitalizacija celic in obnova krvnih in limfnih žil sta vzrok za pomembno izboljšanje cirkulacije, neobhodne postavke pri odstranjevanju estetskih napak, ki jih povzroča celulit.

Stimulator mišic se lahko nadgradi:

                             

Vsekakor je to aparat kateri vam povrne investicijo že v najkrajšem času.
Dodatne informacije na 041 864 556.

Nepogrešljiv stimulator v vsakem kozmetičnem salonu in fizioterapevtskem centru

Pošlji sporočilo