Mikropigmentacija v medicini

Kozmetika
Všečki (0)

Ljudje v življenju doživimo vse mogoče, žal se mnogi srečajo tudi s takšnimi in drugačnimi medicinskimi težavami – bodisi gre za prebolevanje hujše bolezni ali poškodb. Ko se pozdravimo, je po navadi prisotna želja, da bi sledi oziroma posledice bolezni ali poškodbe prekrili ali vsaj delno zakrili, želimo si našega videza pred boleznijo oziroma poškodbo. V veliko primerih se za izpolnitev te želje lahko obrnemo na medicinsko mikropigmentacijo.

Mikropigmentacija
Mikropigmentacija je postopek, kjer z izjemno natančno iglo v drugo plast kože vnašamo dolgo obstojno tinkturo. Le-ta je brez kovinskih primesi in niklja, ni testirana na živalih, proti alergena in sterilna. Mikropigmentacijo v lepoti uporabljamo za izboljšanje obstoječih linij obraza (obrvi, oči in ustnice), zelo pogosto pa tudi v medicini (korekcije manjših brazgotin, izboljševanje videza lasišča, rekonstrukcije izgubljenih pigmentov in prsnih bradavic).

Goldeneye paramedical mikropigmentacija
Ena najboljših in najbolj zanesljivih mikropigmentacij na tržišču je Goldeneye mikropigmentacija. Uporabljena vsakodnevno za približevanje k osebnim idealom lepote vse večkrat priskoči na pomoč tudi v medicinskih primerih:

  • rekonstrukcija pigmentov. Pigmenti, ki so jih pacienti izgubili zaradi bolezni ali drugih medicinskih postopkov, se v obliki mikropigmentacije dodajo koži, ki tako dobi svoj prejšnji videz.
  • Zdravljenj ima za stranski učinek izgubo las. Mikropigmentacija Goldeneye omogoča rekonstrukcijo lasišča v smislu vrisovanja navideznih las. 
  • Naslednja možnost, ki nam jo omogoča paraMEDICAL mikropigmentacija, je uporaba barv. V tem primeru so na voljo barvni odtenki (Coloressens), ki nam omogočajo, da z dobrim znanjem o pigmentih izberem pravo barvo, ki nam omogoča, da se približamo kožnim odtenkom v primeru brazgotin ali izgube pigmenta

Tudi vi lahko pacientom uresničite želje!
Za razliko mikropigmentacijskih postopkov v lepoti, so postopki pri medicinski mikropigmentaciji povezani z znanjem v medicini, dobrem prepoznavanju pigmentov in seveda lastnem interesu, da svoje znanje v mikropigmentaciji nadgradite.

Mikropigmentacija po metodi Goldeneye je za lepotne popravke v medicini idealna, saj ne zajema le odličnih izvajalcev šolanja, ampak tudi visoko kvaliteto produktov (mikropigmentacijske igle, barve, potrošni material). Šolanje se večinoma izvaja individualno in po stopnjah, ki zagotavljajo znanje, samozavest in učinkovito delo pod najvišjim nivojem higiene. Naziv pigmentista si s šolanjem lahko pridobi le oseba, ki ima prej opravljeno srednjo, višjo ali visoko kozmetično ali zdravstveno šolo.