Novo: Masažna olja za obraz in nego [promocijska cena]

Kozmetika
Všečki (0)
Litijska cesta 148, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid

Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo ustvarili tri nova masažna olja za nego in masažo obraza.

Formule v oljih ponujajo invenzivno nego za suho, problematično in občutljivo kožo.
Olja že navdušujejo strokovnjake in stranke v številnih wellnessih in salonih, zato smo prepričani, da bodo všeč tudi vam.
Do 26.2. jih lahko kupite po promocijski ceni, 12€ za 250 ml.


  • MASAŽNO OLJE REVITALISING za suho kožo
    Olje Revitalising je primerno za nego in masažo suhe, zrele, utrujene in dehidrirane kože. Vsebuje kakovostno rastlinsko olje mandlja in jojobe iz ekološke pridelave, ter riževo olje in mangovo maslo, ki kožo nahranijo, revitalizirajo, mehčajo in preprečujejo izgubljanje vlage. Olju je dodan tudi antioksidant vitamin E, ki varuje kožo pred prezgodnjim staranjem. Izbrana eterična olja rožnega lesa, pomaranče, sivke in bazilike prispevajo k obnavljanju povrhnjice, delujejo regenerativno in pomirjajo. Do 26.2. jih lahko kupite po promocijski ceni, 12€ za 250 ml.


  • MASAŽNO OLJE SOOTHING za občutljivo kožo 
    Olje Soothing je primerno za nego in masažo občutljive in reaktivne kože Vsebuje kakovostno rastlinsko olje jojobe in šipka iz ekološke pridelave, ter avokadovo olje in karitejevo maslo, ki kožo nahranijo, mehčajo in preprečujejo izgubljanje vlage. Olju je dodan tudi antioksidant vitamin E, ki varuje kožo pred prezgodnjim staranjem. Izbrana eterična olja sivke, geranije, kamilice in majarona kožo pomirjajo, učvrstijo, blažijo vnetja in delujejo regenerativno. Do 26.2. jih lahko kupite po promocijski ceni, 12€ za 250 ml.


  • MASAŽNO OLJE CLEARING za mastno kožo
    Olje Clearing je primerno za nego in masažo mastne, aknaste in problematične kože. Vsebuje kakovostno rastlinsko olje jojobe in kokosa iz ekološke pridelave, ter olje grozdnih pešk, ki skrbijo za uravnovešenje razmerja maščobnih kislin v koži in s tem obnovitev kožne bariere. Olju je dodan tudi antioksidant vitamin E, ki varuje kožo pred prezgodnjim staranjem. Izbrana eterična olja limone, sivke, brina in ciprese raztapljajo odvečni sebum (razmaščujejo), pomirjajo in ožajo pore. Do 26.2. jih lahko kupite po promocijski ceni, 12€ za 250 ml.

Cene so brez DDV. Nakup velja za naročila na info@aroma-herbal.si ali pa na telefonski številki 01 544 38 56 ali 040 353 277.
Lep pozdrav,

Katja Jovanovič

Novo: Masažna olja za obraz in nego [promocijska cena]

Pošlji sporočilo