Zavidljivi rezultati na področju oblikovanja telesa - garantirana izguba cm!

Kozmetika
Všečki (0)
Cesta v Mestni log 88 a, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid
Štiri vrhunske terapije v enem
Želja po lepem izgledu in dobrem počutju je blizu domala vsakomur. Tudi, če najdemo čas za dovolj gibanja, voljo za pripravo zdravih obrokov, je težko najti človeka, ki je s svojim videzom povsem zadovoljen. 
Pred nekaj desetletji je možnost obravnave in oblikovanja telesa pripadala predvsem najbolj premožnim, ki so si privoščili lepotne operacije, drage posege in pripomočke, s čimer so velikokrat na kocko postavili celo svoje zdravje. Danes je dostop do lepšega izgleda in boljšega počutja na voljo vsakomur, ki si lahko privošči ugoden obisk kvalitetnega lepotnega salona z vrhunsko opremo.
Saloni danes ponujajo vrsto terapij, ki se opirajo na najrazličnejše tehnologije. Njihov namen ni vedno bližnjica do lepega izgleda, temveč tudi pomoč pri »težavnih« območjih, ki jih z vadbo in prehrano ne moremo oblikovati tako, kot bi želeli. Da bi dosegli kar najboljše rezultate, najbolje opremljeni saloni ponujajo predvsem lipolaserske terapije, elektrostimulacijo, bipolarno radiofrekvenčno terapijo ter presoterapijo.   
Telo je potrebno obravnavati kot celoto in njegovo oblikovanje mora biti nujno skladno tudi z zdravjem, zato boste pri iskanju najbolj celostne terapije telesa, naleteli na mnoge tehnologije. Vsaka izmed njih ima svoje prednosti in tudi pomanjkljivosti, ker pa se med seboj odlično dopolnjujejo, so strokovnjaki zasnovali Slim pAct, napravo, ki združuje vse štiri trenutno najbolj vrhunske tehnike za preoblikovanje telesa! Nastavitve je mogoče prilagoditi individualnim potrebam vsakega posameznika, pa tudi število obravnav se od posameznika do posameznika razlikuje, raziskave so namreč pokazale, da so občutni rezultati vidni že po eni terapiji.
Kako deluje Slim pAct?
Gre za edinstveno in skrbno premišljeno napravo, novost na tržišču. Je edina naprava, ki nudi možnost lipolaserske obravnave, elektrostimulacije, bipolarne radiofrekvence ter presoterapije. Terapevt po posvetu v obravnavo vključi tiste obravnave, ki jih stranka želi in so najbolj primerne za doseganje rezultatov, kar mu omogoča kombinacija štirih tehnologij:
Lipolaser  je nizkoenergetski, stoodstotno varen laserski tretma, ki povzroči topljenje maščobnih celic. Uporaba laserskih sond zagotovljeno nima škodljivih učinkov na kožo, žile, živce in preostala tkiva. Z lipolaserjem oblikujemo izbrane predele telesa, denimo trebuh, zadnjico, stegna, meča, predel »jahalnih hlač«. 
Učinki terapije: 
 • Zmanjševanje maščobe v telesu.
 • Hujšanje, oblikovanje telesa.
 • Odprava celulita in videza pomarančne kože.
 • Spodbujanje presnove in krvnega obtoka.
 • Izboljšanje tonusa in elastičnosti kože.
 • Pripomore k izboljšanju morebitnih strij ali brazgotin.
 • Pomlajevanje telesa.
 • Tehnologija za odpravo maščob brez kirurškega posega.

Elektrostimulacija spodbuja delovanje mišičnih vlaken. Ko se mišice krčijo ter sproščajo, dobimo učinek, ki je enak fizični aktivnosti – telovadbi. Elektrostimulacija je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, saj nizka frekvenca električne energije stimulira mišice, pri čemer električni impulzi pospešujejo razkroj maščobnih celic.  Obravnava izboljšuje elastičnost kožnih in podkožnih vlaken, zato se izboljša tonus kože ter reducirajo strije, ki jih je sicer izjemno težko odpraviti. Elektrostimulacija stimulira periferno prekrvavitev, izboljšuje celični metabolizem, njeno neinvazivno delovanje pa omogoča, da lahko parametre prilagodimo posamezniku in izbrani skupini mišic. 
Učinki terapije:
 • Oblikovanje telesa.
 • Krepitev mišičnega tonusa.
 • Oblikovanje telesa.
 • Pripomore k izboljšanju morebitnih strij.
 • Odprava celulita in videza pomarančne kože.
 • Protibolečinska terapija.

Bipolarna radiofrekvenca pospešuje nastanek lastnega kolagena. Radiofrekvenca povzroča krčenje kolagenskih vlaken in ob tem stimulira celice k intenzivnemu proizvajanju kolagenskih vlaken. Z bipolarno radiofrekvenco dosežemo bolj napeto, mladostnejšo kožo obraza, vratu ter podbradka. Raziskave kažejo, da se pri obravnavi izboljša tonus kože, velikokrat izginejo madeži, ne povzroča brazgotin, kot nekatere druge metode za odpravo omenjenih težav. Metoda je popularna, ker je prve rezultate mogoče opaziti nemudoma po prvi obravnavi, sčasoma pa se učinki še znatno povečajo.
Učinki terapije: 
 • Učvrstitev kože.
 • Napenjanje kože, izboljšanje  stanja povešene kože.
 • Obnavlja prvotno obliko hrbta.
 • Obnavlja prvotno obliko zadnjice, nog in trebuha.
 • Odpravlja celulit in strije.


Presoterapija je aparaturna masaža, ki je primerljiva z ročno limfno drenažo. Z njo sprožimo odplavljanje strupov iz telesa, odvajamo odvečno vodo, zmanjšujemo obseg celulita. Njen namen je vzpostavitev telesnega ravnovesja, zato je neprecenljiva v procesu izgubljanja telesne teže, detoksikacije in regeneracije.
Učinki terapije
 • Pospeši krvni obtok.
 • Opravljan edeme na nogah.
 • Odpravlja edeme po operativnih posegih in pri svežih poškodbah.
 • Izloča strupene snovi iz telesa.
 • Preprečuje nastanek krvnih žil.
 • Odpravlja občutek težkih nog.
 • Odpravlja zatekanje nog.
 • Lajša težave pri razširjenih kapilarah.
 • Pomaga pri oblikovanju postave.
 • Ohranjanje napetosti in elastičnosti kože med hujšanjem.
 • Odpravlja celulit in maščobe.
 • Blagodejno in sproščujoče vpliva na organizem, dviguje odpornost.

Zavidljivi rezultati raziskav!
Cilj kombinirane terapije z inovativno napravo Slim pAct je v prvi vrsti izboljšanje počutja, sledi pa mu boljša samopodoba in ne nazadnje, izguba centimetrov, tam, kjer jih najbolj želimo izgubiti. V raziskavi smo zato merili izgubo centimetrov na »kritičnih predelih«, ob tem pa smo upoštevali predvsem dobro počutje ter zadovoljstvo udeleženk.
Terapije, ki so bile izbrane, so bile pripravljene glede na želje in potrebe strank, vse niso trajale enako dolgo (1 – 8 tretmajev), kljub temu so bili rezultati izjemni pri vseh, prav tako zadovoljstvo. Večja izguba centimetrov je bila zabeležena pri tistih kandidatkah, ki so imele več odvečne teže in zato tudi večje maščobne blazinice.
Pri kandidatkah, ki so želele izgubiti odvečne centimetre, je bil večinoma  merjen obseg pasu, bokov, rok in nog. Vse so želele kombinacijo vseh štirih vrst terapije, število obravnav pa se je gibalo med enim in osmimi obiski, terapije so obiskovale vsak tretji dan. 
Kandidatka, ki je obiskala le eno terapijo, je imela po terapiji kar  zavidljivih  5 cm manj obsega pasu. Seveda je bil učinek še večji, kadar so kandidatke obiskale več terapij. Pri kandidatki, ki je terapije obiskala sedem krat je bil zabeležena neverjetna izguba kar 34,5 cm! (merjen obseg pasu, bokov, rok in nog). V povprečju so kandidatke v osmih obiskih izgubile kar 27, cm.
Pozitivna samopodoba, ki jo pridobimo tudi z lepim izgledom, je pomembna za naše zadovoljstvo, uspešnost in ne nazadnje vpliva na sposobnost, kako se dan za dnem spopadem z življenjskimi izzivi. Če je še pred časom večina tistih, ki imajo malce več pod palcem, prisegala na kirurške posege, vbrizgavanje toksinov v lastno telo in podobno, sodobni trendi prisegajo na naravno lepoto. 
K sreči lahko poleg dobre genetike na svoj izgled in počutje vplivamo tudi z neinvazivnimi  tretmaji, med katerimi pa je težko izbirati, česar se zavedajo tako stranke, kot tudi ponudniki. Z uporabo sodobne sistemske rešitve Slim pAct, ki združuje lipolaser, elektrostimulacijo, presoterapijo ter bipolarno radiofrekvenco, torej vse štiri najboljše terapije, odločitev ni potrebna, saj en aparat nudi vse, kar potrebujete. To pa velja tako za uporabnike, kot tudi ponudnike terapij. Slim pAct predstavlja denarni in prostorski prihranek slehernemu odlično opremljenemu salonu, uporabniku pa na enem mestu zagotovi celostno vrhunsko obravnavo. 
https://www.youtube.com/watch?v=C9q8qQjUQmM&app=desktop

Zavidljivi rezultati na področju oblikovanja telesa - garantirana izguba cm!

Pošlji sporočilo