Otvoritev prvega LashBox LA salona podaljševanja trepalnic v Sloveniji

Kozmetika
Všečki (0)

Košček blišča Los Angelesa v LjubljaniIz Los Angelesa, doma blišča in glamurja, je prišel na slovenski trg prvi salon permanentnega podaljševanja trepalnic LashBox LA s svetovno novostjo, ki bo popolnoma spremenila vaš dosedanji pogled na trepalnice.

V LashBox LA verjamejo, da si sleherna ženska zasluži biti urejena in se počutiti lepa ne glede na vse pomembne vloge, ki jih igra v življenju.
Permanentno podaljševanje trepalnic jim omogoča, da ženskam podarijo iskren občutek, da so lepe v vsakem trenutku in s tem tudi neustavljive v vsakodnevnih izzivih.

Predstavnice nežnejšega spola sicer lahko izbirate med ponudbo različnih tehnik podaljševanja trepalnic: od 1:1, ruskega volumna, do mega volumna, za najbolj drzne in posebno tehniko cvetličnega šopka, ki so jo v celoti razvili v okviru blagovne znamke LashBox LA.
Pri slednjem je posebna prav širša razporeditev podaljšanih trepalnic okrog naravnih trepalnic v obliki cvetličnega šopka, ki zakrijejo morebitne praznine, ko naravne trepalnice odpadejo.

Največji hit med uporabnicami pa so permanentne trepalnice kašmir kolekcije v velikosti 0,03mm - so tanjše kot vaši lasje, izredno lahke, mehke kot peresce in ne obtežijo naravnih trepalnic, kar lahko potrdi tudi čudovita Lorella Flego, ki se je zanje že odločila.
V ZDA je LashBox LA s tovrstno ponudbo oral ledino in žanje neustavljiv uspeh. V dodatni skrbi za svoje dame gre LashBox LA korak naprej, in sicer s šamponom Bubble Lash, ki ohranja trepalnice čiste in skrbno negovane.

Velik poudarek namenjajo uporabi kakovostnih materialov in nenehnemu izobraževanju stilistk, tako so oblikovali akademijo podaljševanja trepalnic, kjer se stilistke učijo o novih tehnikah, varni uporabi in pomembnosti izobraževanja. Vsi izdelki v ponudbi LashBox LA, so veganski in niso preizkušani na živalih. Spoštovani,www.lashboxla.si