Podaljševanje las z naravnimi indijskimi lasmi

Frizerstvo
Všečki (0)

Opis

Znamka: Stars Hair
Oznake: stars hair, podaljški, lasje

Podaljševanje las je že nekaj časa priljubljena frizerska storitev, ki se jo poslužujejo vsi, ki si želijo dolge lase, a se jim ne da čakati, da jim lasje zrastejo. Podaljševanje las je primerno tudi za lase, ki rastejo počasi, saj jih z podaljški prekrijete in zavarujete pred negativnimi zunanjimi vplivi in tako vaši naravni lasje hitreje rastejo. Po storitvi bodo vaši novi lasje imeli popolnoma naraven videz, ki se bo stapljal z vašimi naravnimi lasmi. Podaljški bodo popestrili vaš videz ter osvežili obraz.

STARS HAIR-NEKAJ VEČ!

  • PODALJŠEVNJE LAS Z NARAVNIMI INDIJSKIMI LASMI
  • LASJE SO GRAMSKI, OD KONICE DO ČEPKA ENAKA DEBELINA

LASJE SO SIJOČI
Uresničite si željo in imejte čudovite lase in frizuro! 
STARS HAIR  lasni podaljški so kakovostni naravni lasje z keratinskimi čepki. Ker gre za naravne lase, lahko z njimi počnemo prav vse, kar počnemo s svojimi. To pomeni, da jih lahko barvamo in oblikujemo (likamo, kodramo, itd.). Odlično se ujamejo z našimi lasmi, ko so enkrat vstavljeni, saj prosto padajo in ne izstopajo, tako je naraven videz zagotovljen in jih je težko ločiti od naših, pri tem pa las ne poškodujejo.

Le katera ženska si nikoli v svojem življenju ni želela dolgih las, pa četudi le za trenutek? Sploh, ko zagledamo kje lepotico dolgih lesketajočih las. Še pred nekaj leti si nismo znale predstavljati, da bomo čez nekaj let imele to možnost. Morebiti smo se zadovoljile z raznimi lasnimi vložki, ki so bili običajno iz sintetičnih materialov, vendar so tudi ti imeli dokaj visoko ceno in smo si jih težko privoščile. Sedaj pa si lahko podaljšujemo lase enostavno in hitro, kar pa je najbolje je to, da jih lahko podaljšujemo z naravnimi lasi.
In kar je odlično, je da so dostopni prav vsem.

STARS HAIR lasni podaljški so zelo rabljeni za podaljševanje las, saj gre za visokokakovostne lase, ki so dostopni v različnih barvnih odtenkih in so dolžine od 55-60 cm.

Danes nam ni treba več sanjati o dolgih laseh, kot smo to počele nekoč. Danes si jih lahko hitro privoščimo in se enostavno spremenimo v dolgolaso, lepo zapeljivko, ki bo z STARS lasnimi podaljški privabljala poglede in občudovanje.

STARS HAIR- Nekaj več!