Podaljševanje nohtov s konicami

Mani & pedi
Všečki (0)
3. april 2018
09:00 - 15:00
Pirnikova ulica, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
Poglej na zemljevid
200,00 €
+ DDV
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Veliko žensk ima težavne naravne nohte – ti so lahko krhki, razcepljeni, mehki. Take nohte lahko zdravimo s primernimi in temu namenjenimi preparati, hitra rešitev pa so umetni nohti. Ustvarimo jih lahko s plastičnimi konicami, gelom ali akrilom.

Tečaj traja 6 ur in zajema teorijo in prakso.Teorija:- postopek podaljševana nohtov konicami,- različni tipi nohtov,- oblike nohtov,- prikaz po fazah.Praksa:- priprava nohta,- lepljenje in blendiranje konic,- nanašanje gela,- oblikovanje in finiširanje Tečajnice samostojno delajo na umetni roki "Nail trainer" in praktično ponovijo vse faze.

Tečaj izvaja Mojca Janežič, direktorica podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA, kozmetičarka, PHD master educatorka za Hand & Nail Harmony in IBD, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka.

 Cena: 200,00 € + DDV 

 V ceno je vštet učbenik in ves potrebni material, ki ga udeleženke potrebujejo na tečaju, po končanem usposabljanju tudi diplomo.

Tečajnice delajo na roki Nail trainer (prvi dan) in na modelih. Do izpita morajo opraviti podaljševanja na najmanj 5 modelih. Tečajnice prejmejo učbenik in potrdilo o izobraževanju.Ta modul je sestavni del celovitega tečaja podaljševanja nohtov in usposabljanja za NPK Maniker-ka.

Podaljševanje nohtov s konicami

3. april, 2018
09:00 - 15:00
200,00 €
+ DDV