Podjetje E-Vizija organizira tečaj E-Masaže in E- balansiranja hrbtenice

Fizioterapija
Všečki (0)
29. september 2017
09:00 - 14:00
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Tečaj bom vodila Renata Podržaj

V podjetju E-Vizija organiziramo tečaj E-Masaže in E- balansiranja hrbtenice. Tečaj je namenjen vsem, ki jih zanima drugačen in nov pristop masaže (nadgradnja ostalih masaž), vsem, ki bi radi znali odpraviti, nepravilnosti in  bolečine v hrbtenici.

KONČNI CILJ: sprememba lastne kvalitete življenja s pridobitvijo sposobnosti za E-Maserja in E-balanserja-terapevta hrbtenice.

Naučili vas bomo; mehčanje hrbta in sproščanje meridijanov ob hrbtenjači. Tako se sprosti pretok  lastne energije po celem telesu. S tem se poveča kapaciteta energije in posledično je stranka manj utrujena, bolje spi, ima občutek olajšanja , sprostijo se hrbtne mišice in občutek zategnjenosti se odpravi.

Združitev novega znanja in tehnik poskrbi, da je program balansiranja hrbtenice neprimerno močnejši, hitrejši in ima zelo kakovosten in trajnejši rezultat. Ni kiropraktika, niti masaža, temveč regeneracija in balansiranje vretenc, križnice, trtice, medenice, kolkov, medvretenčnih ploščic, vezi, meridianskih povezav, vzporedno pa tudi vseh notranjih organov. S to metodo se dosegajo izredno močni rezultati.

Hrbtenica oskrbuje vse notranje organe in je glavni most za živčni sistem in za večino krvnih žil. Od hrbtenice so odvisne vse telesne tekočine in pretočnost energije po telesu. Ravna, torej zdrava hrbtenica, zagotavlja pravilno delovanje notranjih organov in prinaša fizično, čustveno in psihično zdravje – ravnovesje med telesom, umom in duhom. V kolikor hrbtenica ni zdrava (ni pravilna in vretenca niso v pravilnem položaju), pride do pritiska na živčni sistem, kar ima za posledico raznovrstne zdravstvene težave, saj notranji organi ne delujejo pravilno.

Trenirali bomo občutek, resnico, spoštovanje, zaupanje, praznino, mir. Spoznavali različne energijske frekvence, na podlagi posledic spoznavali vzroke, se naučili pred negativno energijo zaščititi. Vse to pa so pogoji za rešitev problema, odprave blokade na katerokoli življenjskem področju (zdravje, odnosi, finance, kariera,…) Prednost tečaja je, da vse te tehnike pozicij za dosego katerokoli rezultata lahko s pridom uporabljate tudi v vsakdanjem življenju in to seveda prenesli tudi na stranke.

E-MASAŽA

Se bistveno razlikuje od ostalih znanih metod (je nadgradnja ostalih metod). Temelji na rahlem drsenju rok, po naoljenem telesu. Je energijska masaža, vendar ne bio energijska. Pri masaži se uporablja naravna, izvorna Življenjska Univerzalna energija- SpinoEnergija.

Izvaja se po posebni metodi kopanja v Energijskem polju, v katerem se po nekaj minutah udeležencu aktivira proizvodnja lastne bio energije in drugih višjih frekvenc, ki omogočajo vzpostaviti fizično in čustveno ravnovesje v telesu. Balansirajo se vse energije, ki podpirajo delovanje človeškega telesa (bio-energija, čustvene, razumske energije in še posebej energija zavesti), katerih ravnotežje se,  zaradi nepravilnega načina življenja, stresa, strahu, jeze in drugih čustev, ruši. Zastarela izrabljena energija, ki povzroča blokade,…, se stopi, zamenja se z novo in težave izginejo. E- masaža telesa je primera za vsakogar, saj je to masaža po meri človeka.

E-BALANSIRANJE HRBTENICE

se bistveno razlikuje od ostalih znanih metod (kiropraktika, fizioterapija, nastavitev atlasa, korekcije s pomočjo mehanskih pomagal,…) E-terapevt hrbtenice s svojim delovanjem telo stranke vzpodbudi  k samopremiku, in samosprostitvi, zato je ta način skoraj neboleč. Ko  je zagotovljeno takšno sodelovanje stranke, se pri korekciji uporabljajo načini korekcije, ki so del tradicionalne kitajske medicine. Rezultat je obstojen, zmožnost odprave napak hrbtenice na ta način  je zelo visoka. ZADOVOLJSTVO  je pogoj, ki je izpolnjen po zaključku programa korekcije. S tem načinom je mogoča odprava hernije, išijasa, degenerativnih sprememb, skolioze, kifoze, lordoze, hondroze, zožanje spinalnega kanala, mravljinčenja v nogah in rokah,… Okvarjena hrbtenica ima lahko za posledico vrtoglavice, glavobole, nespečnost, nemirno srce, težave s ščitnico, sladkorno bolezen, težave s črevesjem….

POTEK TEČAJA:

  •  30ur teoretičnega dela o vplivih E-balansiranja in E –masaže na telo
  • 20 ur treninga frekvenc miru, zdravja, modrosti, praznine, širine,…
  • 30 ur učenja in utrjevanja tehnike masaže
  • 30 ur učenja in utrjevanja tehnike Balansiranja in korigiranja hrbtenice
  • Skupaj 110 ur.

Tečaj bom vodila Renata Podržaj, ki za sebe pravi: Sem svetovalka Nove Tehnologije Življenja, E-predavateljica, svetovalka, E- terapevtka hrbtenice, Spinomaserka. Treniram metodo New Life Technology od leta 2004 (preko 3600 ur), od leta 2009 se udeležujem treningov New Life Technology, pod vodstvom Phenomena Academy in hrvaškega centra E-Rejuvenation. Izvajam individualna in skupinska svetovanja in predavanja z ljudmi različnih generacij, metodo E-terapije hrbtenice ter Spinomasaže (preko 2900 ur).

Vabljeni na informativni razgovor, ki je povsem neobvezujoč, da vam podrobneje predstavim program.

Podjetje E-Vizija organizira tečaj E-Masaže in E- balansiranja hrbtenice