Portal Kremca.si je zaživel v novi obliki!

Kozmetika
Všečki (3)

Portal Kremca.si, mesto, ki združuje vse ljubitelje profesionalne lepote

„Meja je svet. Če ciljaš na luno, boš v najslabšem primeru pristal med zvezdami" - Tako pravi naša Tatjana Bizjak, ustanoviteljica in direktorica portala Kremca.si. In čeprav še vedno ne vemo, ali bomo pristali na luno ali med zvezdami, vemo pa, da vam po nekaj mesecih trdega dela, vztrajnosti, potrpežljivosti, kritičnega razmišljanja, napetih živcev in veliko popite kave z veseljem in velikim ponosom predstavljamo popolnoma prenovljeni portal Kremca.si.

Na portalu Kremca.si delimo vizijo storitev najvišje kakovosti, profesionalnosti in uvajanja svetovnih trendov v lokalno okolje. Žene nas želja po nenehnem izobraževanju, spremljanju novosti, ter vera v razvoj znanosti in tehnologije. Prav iz tega razloga je bil rojen portal Kremca.si, ki je zelo hitro postal mesto kje se združuje celotna lepotna industrija - proizvajalci, dobavitelji, izvajalci storitev in vsi vi, ki spremljate novosti na trgu, dajete velik pomen kakovostnemu čtivu, dobremu počutju in lepemu videzu ter v končni fazi, te stroitve uporabljate.

Na portalu Kremca.si je hitro in z lahkim dostopom približana vsa industrija kozmetičnih izdelkov in storitev. Tukaj najdete koristne nasvete za podjetnike in podjetnice, preberete vse novosti iz sveta lepotne industrije, izveste vse o prihajajočih dogodkih, izobraževanjih in delavnicah, ali pa na preprost način oddate brezplačne male oglase, ki od sedaj naprej ponujajo možnost dodajanja ene ali več fotografij vašega izdelka ali storitve.
Partnerji kremce pa prek našega portala lahko oglašujejo svoje delavnice, izdelke in storitve ter izmenjujejo mnenja v obliki člankov. Tako se na portalu Kremca.si lahko brezplačno predstavijo vsi izvajalci lepotne industrije.

Portal je popolnoma avtomatiziran, to pomeni, da vsem svojim partnerjem, izvajalcem storitev in fizičnim osebam, ponujamo dostop do lastnih profilov 24 ur na dan, 365 dni na leto. Na ta način lahko svoje novičke, izdelke, dogodke, izobraževanja, ali pa male oglase oddate ali pa urejate sami.
S samim vpisom, oziroma, odprtjem profila na portalu Kremca.si, si močno povečate možnost, da vas bo oseba, ki išče vaše storitve ali izdelke, ki jih ponujate, našla. To posebej velja za registrirane partnerje, ki s selektivno obliko prisotnosti na internetu, potrošniku lahko nudijo informacije o svoji dejavnosti skozi celo leto. Na ta način lahko v veliki meri povečate svojo prepoznavnost na spletu, ter na koncu, povečate prodajo svoje storitve ali izdelka.

Vabimo vse proizvajalce, dobavitelje, izvajalce storitev, in vse vas, ki ste na katerikoli način povezani s profesionalno lepotno industrijo, da na portalu Kremca.si vpišete svojo dejavnost, ter se nam pridružite na novem lepotnem potovanju.

Na portalu Kremca.si bomo še naprej z veseljem predstavljali vsa izobraževanja, dogodke, novosti, reportaže, novičke, izdelke, male oglase, partnerje in izvajalce storitev, ki so kakor koli povezane s profesionalno lepotno industrijo. Tokrat je vse omenjeno razdeljeno v rubrike, ki so podeljene v velike osnovne kategorije: Kozmetika, Mani & Padi, Make-Up, Frizerstvo, Derma/Estetika, Fizioterapija in Wellness. V veliko pomoč pri iskanju vsebine na portalu vam bodo tudi številni filtri. Na ta način smo svojim uporabnikom želeli maksimalno olajšati dostop do informacij.

Svoje interesno področje tokrat usmerjamo tudi v relativno novo, ampak izjemno zanimivo področje antiaginga - vse od estetske kirurgije in dermatologije do posebne kozmetike, ki je povezana s tem področjem. Razlog temu je, da živimo v času, ko estetski popravki niso več nič posebnega, a žal so premalo poznani in zelo mistificirani. Zelo malo je znana tudi dermatološka problematika kože in njena nega. Širimo se tudi na področje fizioterapije in Wellnessa. Predstavljali bomo vse novosti s področja manualne in fizikalne terapije, ter novosti iz sveta terapevtskih in klasičnih masaž. Skupaj se bomo sproščali, ter iskali ravnotežje duha.

Zelo dobro se zavedamo, da v današnjem času, profesionalna lepotna vsebuje veliko več aktivnih sestavin, podpore in šolanj. Zato vabimo vse proizvajalce, dobavitelje, izvajalce storitev (estetske kirurge, dermatologe, fizioterapevte, maserje, vizažiste, kozmetike, frizerje, pedikerje, manikerje ...), vse vas, ki s svojo dejavnostjo podpirate poslovanje vsem naštetim, in vse vas, ki ste na kateri koli način povezani s profesionalno lepotno industrijo, da na portalu Kremca.si vpišete svojo dejavnost ter se nam pridružite na novem lepotnem potovanju, na katerem lahko predstavite vse svoje dogodke, novosti, reportaže, nasvete, novičke, izobraževanja ali, enostavno oddate brezplačni mali oglas.

Vas pa, naši dragi bralci, z veseljem vabimo, da nas sprejemate še naprej. Prinašamo vam veliko lepih presenečenj, novosti in kakovostnega branja!

Vaša Kremca.si